Intrebari.

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde gaga » Vin Sep 17, 2004 9:40 am

Cst scrie:intrebare .. de ce invelea marmota ciocolata in staniol ? :D

vai ce umorist eshti. spre deosebire de pisicosu' care are foarta multa cultura generala, deci este, in general culturist.

traducerea de la nessun dorma este o treaba destul de dificila, am avut mai du mult o discutie pe tema asta, eu nefiind un mare fan puccini, am fost chestionata in aceasta problema din postul de gigicontra.

traducerea literara e ceva gen "nimeni nu doarme", dar traducerea literara e un pic mai dificila, turandot fiind o opera metafora. parerea mea e ca trebuie vazuta piesa ca sa o intelegi. sa preiei o piesa ca asta (chiar si daca te chiama manowar) mi se pare umpic aiurea. oricum habar nu aveam ca exista nessun dorma cantata de manowar.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde supermouse » Vin Sep 17, 2004 11:02 am

ieczista pe ultimu album de-l scuasera la NB acu doi ani, shi nu-tzi zic cum suna. DE fapt nu suna rau, deshi in opinia la suarec manouar ar trebui ca sa se lase, ca au imbatranait de tot, arata ca nejte boshorogi shi au inceput sa sune ca tase
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde h0va » Vin Sep 17, 2004 11:30 am

am shi io o intrebareee..ce pot sa fac ca sa ma pot opri din ras..ca de cand am fost aici http://www.iamlost.com/features/beard/ , rad intr'una...:yD :yD :yD :yD

?!
h0va

Mesajde deathkat » Lun Sep 20, 2004 3:42 am

:-: ohhhhhhhhh,pai,mah dan1..atunci care-i treba cu rocker.ro?doar asa de forma?(cind dati drumu'la sit?parca-i tot under constr.)Io de la rockeri am pretentzii mari,mai ales in ceea ce priveste greii metalului...Iar daca f'un pushti de azi intra direct la new age metal,fara sa fi parcus putin din istoria genului,atunci ii grav (:|
Un Sabath,Zeppelin,Purple,un Dio sau un Pristake,o Metallica acolo(am citit posturile de pe forum =D )..sa nu mai vb.de Manowar...ashtia-s taticii,ashtia-s valori care ramin...Mda,poate au imbatrinit,dar au clasa...
na,uite albumu'daca il asculti iti faci o parere(a shoarecului nu se pune)
MANOWAR-WARRIORS OF THE WORLD
-CALL TO ARMS
-THE FIGHT FOR FREEDOM
-NESSUN DORMA
-VALHALLA
-SWORDS IN THE WIND
-AN AMERICAN TRILOGY
-THE MARCH
-WARRIORS OF THE WORLD UNITED
-HAND OF DOOM
-HOUSE OF DEATH
-FIGHT UNTIL WE DIE

BTW:shi io n-am nici o treaba;ce-i aia'cultura'?...definitzi notiunea !...sau tre sa caut in DEX?

HE-HEHE-HEHEHE....Aia cu barbile ii tare a draq...... =D =D =D
Where dark and light don't differ...
deathkat
Junior Member

Mesajde supermouse » Lun Sep 20, 2004 7:49 am

cultura de patrunjel?
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde deathkat » Joi Sep 23, 2004 4:13 am

Lasa buruienile!zi ce-i aia 'cultura'?
deathkat
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Sep 23, 2004 11:02 am

Io de la rockeri am pretentzii mari

io am nejte rockeri mari cu pretentzii si nush ce tziar face de te-ar prinde.

care-i treba cu rocker.ro?doar asa de forma?

bre sincer sper sa nu mai existe al doilea vizitator de teapa ta, asa ca mai bine nu mai accesa, vezi de piramide, alea alea.

Un Sabath,Zeppelin,Purple,un Dio sau un Pristake,o Metallica

e site de rock ROMANESC, in spetza underground, da' la lipsa matale de cultura o fi si dio fun romanash.

atunci ii grav

asta spun si eu.

ce-i aia 'cultura'?

e ceva ce matale nu o sa posezi decat daca itzi iei teren si il insamantzezi, sau itzi iei nejte duzi si viermi de matase, sau cresti niste bacterii in laborator sau daca esti in general culturist.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde deathkat » Dum Sep 26, 2004 10:38 pm

Mah,danao,parca te...pe zi ce trece! :T
Dr.Savescu e poponar,io si liniutza sintem nebuni de legat,Bacovia ii frustrat rau...nu cumva si prof.Godeanu e lesby?Pai daca noi avem nevoie de tratament psihiatric tie sigur iti trebe un sicriu d'ala de plumb(si ascuns adinc six feet under ) Din respect fata de ceilalti useri de pe forum incerc sa evit niste termeni vulgari,da'meriti un bloody bitch,matraguna,scorpie,blackhole sau acritura.Combinatia aia'iaurt-bere' se dovedeste a fi toxik. :bleah:
In schimb,tot respectu'pentru efortul pe care-l faci cu rocker.ro ;r
Mi-as permite niste sugestii,da'oricum nu ma bagi in seama [-( Ai putea incepe cu fosile gen Mondial sau Sincron(ma ofer io sa caut prin vechituri daca tu n-ai timp).Bine ca ti-ai adus aminte de IRIS,RIFF, ALTAR sau MARSYAS...la un moment dat imi era teama ca-i lasi pe-afara Vezi ca mai is si Kryptonii,Barock,Autostop,Hardton,Dan Badulescu Band si multi altii care au scris istoria rockului romanesc.Daca vrei,vb.cu borco_rock,omu' e o arhiva vie :yD sau intra si tu pe bestial.Daca-ti face placere poti adauga pe lista:1/2-Reghin,Forgotten Melancholy- Brasov.Si din Sibiu-Still Crazy,0*C,Diesel Rock,BlackSteel si DarkWoods. Prin Ardeal inca se mai face metal..si inca de calitate :yD
Ar mai fii si Ricochee(ii gasesti pe cluba.ro),astia mai soft.Da's preten cu tobashu'si i-am promis ca-i promovez trupa;-deja au 2 albume.
Mah,multa bafta si sper sa-ti iasa o treaba super :B
si intrebarea zilei:de ce draq tre sa se ocupe ftl de o treaba ca asta?
masculii rockului autohton pe unde-s? :con:
deathkat
Junior Member

supershoarece,

Mesajde deathkat » Dum Sep 26, 2004 10:51 pm

si io-s fan de Pristake \:/ ,da' astept sa ma debaneze danonino :cry:
...sworn to avenge,condamn to hell,tempt,not the blade... :rulz:
Gasesti ceva pe la tine,pe acolo:
Black Sabbath-BORN AGAIN(1981 ?) cu Gillan vocal
Savatage-THE DUNGEONS ARE CALLING
RIOT-ROAD RACIN'