de Nanuka » Joi Sep 23, 2004 5:24 am
Astazi am avut o zi extrem de incarcata.
M-am trezit la 7 dim, am avut cursuri pana la 1, dupa care a trebuit sa merg la Hitlon Hotel, practica in turism, clasa a fost repartizata pe mai multe grupuri, eu am facut parte ca reprezentant al expozitiei Addison Turism Exposition. A fost o experienta destul de placuta, exceptand durerile de picioare si ranile pe care mi le-au facut pantofii, de la 1 pana la 8 seara sa stai incontinuu in picioare si sa dai informatii e destul de greu, dar s-a meritat.
Dany ok, ashtept sa ma cauti maine in pauza, eu invatz in Concordia dintre Jean Coutu si Tros Amigos.
Sper ca nu v-am plictisit cu aceste detalii. Gabi ma bucur c-ai revenit printre noi, sper sa te fii distrat de minune in Sicilia, ashtept nishte poze in caz ca nu le-ai postat pe vreun thread, imi cer scuze dar n-am stat sa caut.
Kiss [email="K@tzy"]K@tzy[/email], Love2fly, Rock Chick, va sarut pe toti.
PS: Mi-am facut nishte poze t dupa ce m-am intors de la Hilton pt a i le trimite mamei mele, s-o fac fericita. Cum eu nu ma imbrac ca business woman in fiecare zi, m-am gandit ca e cel mai potrivit moment pt a face niste poze.
Postez o poza si-aici, in caz ca m-ati uitat, deshi ma cam indoiesc hehe,arat obosita stiu. Imi pare rau locomotivelor, eu de-acum incolo nu voi mai fi atat de activa pe forum asha cum am fost pana acum. In weekend e altceva, dar stati linistiti, nu va voi parasi, eu tot pe voi va iubesc, nu-i asha Bursuc?:p
Pe mai tarziu!!
Muah
- Fişiere ataşate
-

- Picture 001.jpg (319.34 KiB) Vizualizat de 3032 ori
That's my ShiT