Oribilul Mosh scrie:Nanooka...ce posturi lungi faci. Daca nu te-as cunoaste as crede ca vrei sa te vada nenii de pe cm...si sa te ia acolo.
Nici pe departe Gabi,
Acum mi-am recitit ultimile mesaje si cu parere de rau pot spune ca sunt scrise un pic aiurea. De 5 zile, programul meu zilnic s-a schimbat total, din nefericire apuc sa dorm in cursu noptii cam vreo 5 ore, nu ma pot culca inainte de 2 dim si la 7 trebuie sa fiu in picioare.
Ma prabushesc de oboseala si cand vad cat am de invatat ma apuca disperarea . Azi am avut un quiz la Geografie, m-am descurcat dar nu am stralucit, de fapt toti am fost cam paraleli. Pt mine e o scuza, e primul meu quiz din viata, acum am idee despre ce este vorba. Cand am invatat, m-am axat mai mult pe Provincii,puncte turistice, capitale si codurile aeropoartelor, trebuia sa-nvatz de asemenea si un pic din istorie.
Avem cel mai exigent profesor din Univ la Geogra, i se spune Torture Man, pe cat de simpatic si hazliu e, pe-atat de exigent si drastic e la materia pe care-o preda.
Anyway, hai ca ti-am acordat numai tie atentie pe ziua de azi, ma-ndrept acum si spre celelalte locomotive, nu vreau sa fiu rea...
[email="K@tzy"]K@tzy[/email] buna dimineata, gata ai facut ochishori, ok fa-ti cafeaua in caz ca nu ti-ai facut-o si treci la taclale cu mine.
E valabil pt toata lumea!!...
:p