C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde memetshot » Joi Sep 23, 2004 4:03 pm

bre probabil ca omu nu s-a mai spalat pe fatza decand a bagat nasu ~p

cecule: cineva din ploesti o primit meil ?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde paiacec » Joi Sep 23, 2004 4:10 pm

O primit meil,abia acuma verificat.10 inboaxe shi shase bulkuri(virushi extirpatzi).
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde piskeshu » Joi Sep 23, 2004 4:13 pm

Deci io m-am pilit un pic cu ocazia simpulozioanara, de aia va urez un sincer Larevedere ca nu stiu cand plec.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde paiacec » Joi Sep 23, 2004 4:23 pm

Dupa ozzy extrem de bogata in injuraturi,bagari shi scoateri,num ramane decat sa va zic Haidi bai!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Joi Sep 23, 2004 4:23 pm

bah io ma indrept inspre alta parte decat ciea de amu, deci cum sar zice papatrat
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde weed13 » Joi Sep 23, 2004 4:33 pm

plecatz !
huoooooooooooooooooo!
weed13

Mesajde theOffender » Joi Sep 23, 2004 4:47 pm

weed, sorry... da se lasa soarele in jos shi tre sa apun shi io....

pima^ini
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde weed13 » Joi Sep 23, 2004 6:52 pm

plm, de obicei la ora asta imi aduc aminte de laurentiu cazan si a lui megahit, "singur". ma rog, ma duc la biblioteca sa ma cultiv. :D
weed13

Mesajde theOffender » Vin Sep 24, 2004 6:19 am

'tza!...
dimineatza de dinainte de vikend. fara nori (shi ca urmare internetu va fi vioi tudei) shi cu o prognoza de spart recoarde tunait. la categoria halbere.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde baixinho© » Vin Sep 24, 2004 7:27 am

alaleo

am auzit ca rí£spoimaine e luni. sti-ti ceva in sensul asta?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Sep 24, 2004 7:33 am

alalei scursori

baics, azi dimine am aflat ca jucatorii iechipei de traditie de dinapoia lu ficus sa reprofilat pe popice si pe cursele de raliuri. merluc, chiar la matrasit pe ala din shantz?

sa va mai spui ca seara, la sinaia, se lasa racuarea
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde piskeshu » Vin Sep 24, 2004 7:51 am

Buna dimineatza! Ploua f.tare la Cluj, ceea ce ie bine.
piskeshu
banned

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Sep 24, 2004 7:56 am

buna dimineata. aici nu ploua. azi au promis frumos. asa de frumos, incit o sa ies pe balcon si cred ca o sa tai cablul de la astia cu tv-ul, ca l-am gasit atirnat pe la mine prin balcon, de unde pleaca mai departe la blocul de vizavi. ori imi dau lovele, ori il tai.

Era sa uit, au bagat pastravi la metro.
Fişiere ataşate
PASTRAVI.jpg
PASTRAVI.jpg (53.85 KiB) Vizualizat de 1574 ori
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Sep 24, 2004 8:05 am

Alex-------peshti ?
piskeshu
banned

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Sep 24, 2004 8:09 am

*lol*, da ma, peshti. da pastravii nu-s peshti de acvariu, asa ca i-ati gindul. :yD
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Vin Sep 24, 2004 8:22 am

ser`us bre!
deci daca bazinele alea de la pastravarii sunt nejte acvarii ...expandate, atunciea pastravii sunt peshti de acvariu, deci...:)

alfel, deocamdata mere netu, deshi ploo! cre c-a pus provaidaru fru parpalac(ce-mi place cuvantu asta!) pe cablu de net!

cacator subectu shela alu dicles!~p
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Sep 24, 2004 8:29 am

bre merluc, cand fusei cu sodilicutzicu de paste la letea ierea o pastravarie colosha unde pastravaritele avea icre rosii de cunparai fro 5 pastravarite dinalea de 2-3 kile bucata numa pentru icre.

danone, pentru tine pentru sport, pronosport
ia dacilea sa te bucuri
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=322715&postcount=5528
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Sep 24, 2004 8:34 am

bre deci pentru ca sa va anutz ca asara fu concertu vietii la care a participat si cargo. 1. m-am intalnit cu tasica :D...am facut cunostinta, eram bucoros daca dadea si iel o bere doo...cum n-a dat m-a lasat rece
2. fu concert regal in deschidere. geniali. chitaristu saluta publicu de parca era pe uemblei, solistu intrun moment de eforie urla: n-am vazut de mult un public asa mare (probabil ca canta in baie singur, ca colosha era 20 de perdutiin saptiu + io si somioru :D)
3. piper o cantat o melodie, mai bine n-o facea :D
4. sonorizarea la cargo a fost super super super naspa
Asa si puntu principal alu seara jeniala fu berea: 80k berica de 0.33. bre cine morti lu masa a invetat sticlele astea enorme, ca din doo beri abia m-a dus somioru acas.
in rest, neatza bah
memetshot

Mesajde nae cinefil » Vin Sep 24, 2004 8:42 am

memetule, poi io bag sama ca matale te imbetz in fuctzie de cat e de scumpa berea bre! adeca daca sticlele de 0.33 ierea enorme, aia numa la pretz putea fi! poi de 160k puteai sa te faci muci la o biblioteca normala bre!

cu mintea romanului a de pe urma: ecshuali, 33 de cl cuprinde cam 330 de ml, ceiea ce pentru matale e peste limita admisa cu fro 200 ml, deci se puate! retractez cele de mai sus!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Vin Sep 24, 2004 8:46 am

alaleo

aiu, inca nu se stie, se va afla dupa ce "ii vor face analizele" (c. Prunea dupa ce a murit Vrabioru in Giulesti). cica era duar bulit la cap in urma cazaturii pe asfalt, dar e curios cum de masina lu ala a derapat si a ajuns in santz exact in locu ala.
aiule, ai mai invatat sa dai iamsuri?

nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Vin Sep 24, 2004 8:58 am

bre naie...itz dai seama bah ce cifra satanica de bere am beut 2* 0.333 = 0.666 :D
itz dai seama ca in conditile astea io m-am facut muci.
vaz catz dadusi seama ca >200 mg ie prea mult.
aniuei: cine dreaq a inventat sticla de 0.33 si dece?

aia asara anutara cum ca pe 1 decembre o sa vie in maretu lor club WASPii..o fi bine?
memetshot

Mesajde gaga » Vin Sep 24, 2004 9:15 am

memetShol scrie: 3. piper o cantat o melodie, mai bine n-o facea :D

adeca esprimate liber si zi: nare voce, sau ce?

neatza bre. am ajuns tarziu, mam loat cu trebi, am intalnit iar sofioare d'alea intre varste plus ca am elaborat (pe drum) o teorie vizavi de agricultura romana, asta privind prin prizma motoarelor, halbilor etcetera.

aiulicutzicu, cemi tot datz bre lincuri la atacurile neneuronale. daca atata ii duce, lasai bre sa nu duarma nuaptea, ie un net liber, ce pana de vulpe la palarie?

guzmornin.

aaaaaaaaa. fondurile donate in scop de consum au fost deturnate de o pana de cauciuc. acu ma gandesc eo, uare ashe blestema locomotivele? "facearai pana?" ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Vin Sep 24, 2004 9:26 am

adeca esprimate liber si zi: nare voce, sau ce?

voce ~p
bre fu super haois...aia doi se cantau unu la altu se incolaceau unu in juru lu altu...pipaeli...alea alea. xxl-ul coborat pe scena. momente pasionale in care ea sa asaza in genunchi..porma si iel. de mare angajament. Io si somioru urlam: "piper!!!" "piper!!!"...ieram singura lor galerie :D
Din pacate ieri le-am spus la doi cantareti ~p lu tasica si ei ca ce cant formatiile lor e najpa si cah ...
memetshot

Mesajde piskeshu » Vin Sep 24, 2004 9:34 am

Cine ie Piper? Forumista aia cu cainele la avatar? Si in ce formulatie canta?
piskeshu
banned

Mesajde balrogu' » Vin Sep 24, 2004 9:44 am

sal'tare! Iera cat pe ce sa ma ia memetu la trei pazeste ca am indraznit sa-l abordez pe imeu! Azi ie vineri deci ie bine!
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Sep 24, 2004 9:45 am

bon dimineu care este !

deci acuma am treaba sa ma duc la o cafea. ce mai ie nou ? az o bere ceva ?

shi ca sa nu uit: ma invitase shi pe mine cineva ieri la ashazisu concert cu ashazisa trupa regal ce face adjectivu de rushine. shi am zis ca ie supt demnitatea mea de facator de umbra gliei sa particip la asemenea manifestare.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde memetshot » Vin Sep 24, 2004 9:46 am

dap.
canta in formatia de mare angajament tehnico tactic care juaca dupa un sistem clasic: 0 -0-0 regal
memetshot

Mesajde balrogu' » Vin Sep 24, 2004 9:53 am

io fi numele dat dupa apa regala! Alex tot cu pestii?
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Sep 24, 2004 10:17 am

nush ce zicetz voi, io ie ok.

sa va zic revelatzia teoretica din mashina, chiar daca nu va intereseaza. sau despre cum de nu va evolua agricultura nici in secolu' treizeci.

cum eram eo asha prin aglomeratzie si conversam zic "bre daca aveam motor ajungiam mai repede la munca" dupe care zic "nah, nu ie bine. ca daca seara mai bei nejte beri abia mai tzii masina sa mearga in zig zag si vorba aia are 4 rotz. poi cu doo ai belit belingheru"
care dope ca ma gandeam eo ca puate un triciclu ar rezolva trebile, da miam dat seama ca nu ca ocupa spatz cat o masina, so aprins becu. a cazut moneda cum ar veni.
"calu! dom'le calu, de oriunde ai veni si oricat de biat te duce acas. are memoria aia de elefant, desi e cal si te'ce acas."

si porma am realizat. poi cum sa treaca tzaranu roman la mecanizare ca desi incercara si fortzat comunishtii sa io bage pe gat, tot ramase glia plina de carutze. pai vine omu transpirat, asudat deci dupe ce a semanat, plivit, prashit, ce a mai facut el, trimite muierea acas sa spele, calce tzeasa, ma rog ... si se opreste la crajma din sat cu ailaltz agricultori.

poi dupo tzuikomicina care ia durerea de shale cu mana (maxim 10, na), cum poa sa se urce iel in mashinutza sau tractorash sa zica "diii cezaricaaaaaaaaaa" si sa ajunga acas undel drege muierea cu nejte mancare, zama de varza si somn?

ei bine nu se puate. nu so inventat tehnologie care sa convina tzaranului roman, aia ie clar. si nici no sa o inventeze nici un miliard de americani. tot calu ie de baza, stalpu' agriculturii romanesti, cu tot cu apendicele de carutza. deci d'aia zic io, daca imi iau cal n'ajung mai repede la munca da' ajung precis acasa. deci se merita.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde piskeshu » Vin Sep 24, 2004 10:20 am

PAIACEC, te rog sa nu-mi mai trimitzi Amon Amarth. Io am avut bunavointza, am incercat da nu se lipeste de mine nicicum. Si nici muzici de genu ala, decat daca-s chiar de esceptie mare.
piskeshu
banned

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare