C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde paiacec » Vin Sep 24, 2004 10:24 am

Bine mah!Nici Six Feet Under nu vrei?:D
Ziua buna la tutulor!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Vin Sep 24, 2004 10:25 am

.
shi am zis ca ie supt demnitatea mea de facator de umbra gliei sa particip la asemenea manifestare

bre ce bulanjiu ie neatza asta. adica nutz place mareatza formatie?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde weed13 » Vin Sep 24, 2004 10:30 am

buna dimineata, daca se puate zice asa.
prea mult cetit de carti iti puate da senzatia dimineata ca cerui umpic cam jos.
merluc: cecule, io vreau un six feet under.
weed13

Mesajde paiacec » Vin Sep 24, 2004 10:34 am

OK!Mai vrea careva?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nae cinefil » Vin Sep 24, 2004 10:39 am

deci conform principiului calu bate loganu, freau sa va zic ca asha e! adeca io par igzamplu plecai amu-s fro doo ore cu trebi in nejte locuri. care locuri shi trebi le rezolvai cat ai zice merluciu. ashea ca am poposit dimpreuna cu altz doi confratz arhiva, la studieat nejte dosare(echivalentu bibliotecii cemeiste). ei, dupe doo dosre studieate shi pe vremea de-afara shi mai ales ca la plecare vazusem nejte organe pe la intersectzii, ce-am mai shtiut face? a trebuit sa sun un coleg sa vina sa ma recupereze.

di ce v-am povestit asta? ca-s nervos c-a trebuit sa-i platesc shi la colegu taxiul pana la arhiva, ceiea ce nu ierea in plan!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde piskeshu » Vin Sep 24, 2004 10:40 am

Io nu !!! In schimb daca trimetzi vreodata Burzum sa nu ma uitzi!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Vin Sep 24, 2004 10:45 am

naie, in linba romana asta inseamna ca te-ai pilit si tzo luat carnetu?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Vin Sep 24, 2004 10:51 am

neatza, deietz dumiezo sanatce pentru cheshtiea aia cu buzdugan! m-am cacat pe mine de ras!
ma duc sa ma shterg!
:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Vin Sep 24, 2004 10:51 am

naie: condusasi bre loganu? am doo trebari: cum se conduce si cat de mare ii gura lu porbagaj...ca dupe ce vazui cliou mi-e uarescum uaresce...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde baixinho© » Vin Sep 24, 2004 10:53 am

nacsualo, vez co satz trimit pemeu merlucian si dupaia ma duc la munci. tu da raspuns, co sal citesc cant mai reintru pe forum.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde weed13 » Vin Sep 24, 2004 11:04 am

skollule, pai naie nare carnet bre. de un sa stie iel cum se conduce? :D
asdf:mai greu, da am primit akm. neatza, seamana pesa de la cypress hill cu clash, asa imi pare si mie, da nu jtiu ati zice daca ii cover. da de sunat, suna cam la fel.
weed13

Mesajde gaga » Vin Sep 24, 2004 11:46 am

kesh, traitzar ca am ras cam asha ~p cand team citit cu jtii tu cine, da vez la linba ca iar tzo furi dun ban.

ofensate, tu de unte jtii de cravata colunbiana? ;D

si paiacec :M multa va doresc ... ce linba ie aia voblere crancnujcum. poi linba romana ie asta? sau "sanchi, faci mijtoc de agricultura"?
gaga

Mesajde neatza » Vin Sep 24, 2004 11:50 am

piskeshu scrie:In schimb daca trimetzi vreodata Burzum sa nu ma uitzi!

asemenea shi eo, cu rugamintea inversa decat a anteposteriorului.

deci sa va zic esperientza mea vasta cu trupa burzum.

ma duc eo odat cant eream mai acu vro opt ani la brashov la o gagica in scop ca sa oarece avea ia pacas. cand scoate ia butelcile de vin, zic eo: bre, da o muzica nai shi matale pin cas, ca sa nu chefuim asha pe uscat ?
se repede ia la ia in camera shi laomomendat sar ca ars cam crezut sa sa spart instalatzia la gase shi ca cam asta a fost cu traiu meu pe pamantu asta.

cand eream eo gramada pe ushea de la apartament, o vad ca vine senina shi mantreaba de sananate. am asigurato ca tocma in acest sens se indrepta shi gandurile mele, asha ca pentru ca sa ramana intacta, aveam intentzia de a loa calea parterului shi nu pe cea a aierului.

ma asigurat fata ca nu ie esplozie, acident, shtirile de la ora cinci, ci ie duar trupa burzum. mam mai linishtit nitzel, da parca tot stateam cu tira. aveam un oichi la pa'ar shi altu la aragaitz.

dupe juma de blidon baut cu frican suflet, am zis ca eo nu mai stau acolosha, shi ca mai bine sapucam mai acana la sofragirie, ca daco fi sa sara, macar sa fim mai departe.

a chicotit ea asha shi mantrebat serioz: santzeleg ca nutz place burzum ?

eam esplicat ca am stat shi eo cu locuintza lango centrala termica dasta shi cand ii facea verificarea puteam sa zic ca am burzum laiv.

zice ia: aaaa... pai asta ie primu album, care ie mai najpa, stai sal vez pal doilea. ie mai melodios, ashea...

io shi pana in zioa de az zic ca incurcat ceva la casetofonu ala shi a pus tot primu album. ia a zis ca nui adevarat, ca sunt eo bou ca nu vad diferentza.

iam replicat ca itz trebe ureche muzicala, nu gluma, sa faci diferentza dintro centrala termica shi ailanta. daca sa dezacordat cazanu shi ramane contribuabelu fara agent termic ?

cred ca se citea dezamagirea pe fatza mea, asha ca cand am trecut la al doilea blidon, am rugato sa schinbe uruiala aia cu ceva mai de doamneajuta.

sa bucurat fata shi mia zis ca im pune al treilea album de la burzum. "asta sigur o satz placa ! p'asta la scos din pushcarie !"

aoleo, zic da ce cauta iel la bulau ?
fata: la omorat pe unu cu 27 (doojshapte) de lovituri de cutzit. da lau bagat nevinovat, ca iel nu shtia ce face.

atuncia mam gandit ca poate ca respectivu a vrut sa faca senviciuri, erea cu shuria in mana, se ducea santrebe victima ce prefera la ultima masa, sampedicat shi a cazut de doojshapte de ori cu cutzitun ala.

ma rog, avand aceste imformatzii in cerebel, mam chinuit sa ascult al treilea album burzum. ce sa zic... fiind esperimentat de data asta, am reushit pretz de vro doo minute sa disting chitara de baterie. eo am considerat asta un succes, asha ca am sarbatorit trecand la al treilea blidon.

vreu sa spun totushi ca la jumatea celui dal treilea blidon, burzum a inceput sam aduca aminte de compact sau cindy lauper sau senviciuri cu salata de vinete sau o pereche de tzatze mijto... orcum nu conteaza, ideia ie ca pana la urma mia placut.

deci ce vroiam eo sa zic: daca imi trimite cineva burzum, sa aibe grije sa puie langa piesa aia shi trei bliduane de vin roshu. shi sa zica mersi ca eo acuma fiind consortit, a scapat de partea cu gagica.

multzumesc anticipat.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde theOffender » Vin Sep 24, 2004 11:53 am

cu dedicatzie pt un mauz suparat...
http://www.packetstormsecurity.nl/unix-humor/GODvsBUSH.gif

tu de unte jtii de cravata colunbiana?

pai nu-tzi zisei ca sunt umblat :D
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde weed13 » Vin Sep 24, 2004 11:59 am

~p pijkeshu asculta burzum ca avea acasa o sticla de whisky, da din cate jtiu io amu no mai are.
weed13

Mesajde piskeshu » Vin Sep 24, 2004 12:01 pm

Dana, stiu ca Vali ma iubeste! :D

Neatzule, io am auzit la unu in camin neste piese asea mai instrumentale care nu erau cu centrale termice si cu mori da vant.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde neatza » Vin Sep 24, 2004 12:02 pm

bre, ie drept ca dupe ce ascultzi Havohej, burzum zici cai mozart

neatza

Mesajde nae cinefil » Vin Sep 24, 2004 12:03 pm

deci atuncea io am fost vecin doi ani cu vocalu de la burzum, ca am abitat deasupra la un magazin Husqvarna de vindea aia drujbe!
shi fara vin roshu:(!

alfel: nu me-a retzinut nime permisu c-a condus colegu!
loganu nu l-am condus, da` acuma, dupe ce-l ot vad pe strada, nu prea ma mananca sa-l achizitzionez! mai bine dau banii aia pe-un golf4 de doi ani adus din jermanica, de la mama lui!(asta ie pentru uid, memet shi care-a mai fost curios!)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Sep 24, 2004 12:19 pm

bre file de ce sa dai banii aiurea pe un golf de doi ani cant cu banii ajtia poti sati iei tuborg pruaspat zi de zi tinp de 2 ani?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde balrogu' » Vin Sep 24, 2004 12:22 pm

bre presimt ca iese hai cu crankbaiturile alea a lu' paiacec mai ales ca ie unele care nare barbeta; cio fi vrut sa zica de fapt?
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Vin Sep 24, 2004 12:26 pm

aiule, nu zici matale rau shi m-am gandit la asta(doar ca marca nu ierea tuborg:)), da` concluiza a fost ca tuborgu(respectiv alta marca) il pish, mashina ramane!

asta a fost pe principiul Hamburg: vant puternic! *** rezista!

varianta b) imi iau golf de 3 ani(vad io cum fac cu euro4 la anu) shi de diferentza imi umplu portbagaju cu B.R.!)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Sep 24, 2004 12:30 pm

bre file, si golfu il poti pisha daca contactezi un pom in trecere.

balrogule, concursu se desfasura lin si frumos , jucam la fileu cu ofenderu ,pana a venit cecu cu tanpeniile lui de cultura jenerala si nea zis "toci"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde weed13 » Vin Sep 24, 2004 12:31 pm

aide pa pe mai tarziu ca trebe sa trag (cu sensu de a intinde) nejte cabluri peste nejte blocuri, ca sa aibe si altii aceasta chestie de ii zice internet.
weed13

Mesajde gaga » Vin Sep 24, 2004 12:43 pm

datz internet romanului si o sa mishte tot universu, asta ie premiza.

bre voiam sa zic ceva da am uitat ce ...
gaga

Mesajde nae cinefil » Vin Sep 24, 2004 12:48 pm

adeca zici matale ca internetu shela ie un punt? poi mare dreptate ie ca ie un punt ashea mic, ca nici sa ma pish pe iel cant nu-mi ajuta nu pot!

apropo(shtiu ca nu vantereseaza) ma duc sa ma picur!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Vin Sep 24, 2004 12:53 pm

eo va uresc un lejer haipa

neatza

Mesajde gaga » Vin Sep 24, 2004 1:03 pm

gata jtiu. pentru aiulicutzicu:

se ia o conserva de fasule cu costitza marca ardealul si circa 3 carnatz olteneshti.
se maruntzeshte carnatzii si se prajeste (la microunde, aparatu ala care so inventat in octzident si de care romanii no auzit)
se pune peste conserva si nejte piper
se amesteca vartos si se mai da la microunde
se mananca cu juma de paine.

asta ie un rejim bun pentru cei care nau burta ca sa faca si pentru cei care au so dubleze. enjoy (ca mam saturat de peshtii si folbalu vost)
gaga

Mesajde nae cinefil » Vin Sep 24, 2004 1:03 pm

bre aiule, mi se pare mie sau incerci sa-i faci cunojtintza lu miraculozu cu poola mea?
nu-i cazu bre, ca me-am jurat ca nu mai phoot gravide;M(sau guvide, ma rog)!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Sep 24, 2004 1:12 pm

vam pupat. sa aveti parte de un uichend nemaipomenit. cu mincare, bautura si toate cele de rigoare.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Sep 24, 2004 1:19 pm

va pupa alec. omosecsualilor
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare