Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
daca eram eu cu k@tzy frati...k@tzy nu numai ca stia pe de rost toate strazile din Bucuresti...dar stia si toate capitalele tarilor din America de Sud. Plus ca acum ar fi fost moderator pe stiintze, alaturi de aphex. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
am fi avut calculatoare separate. tu un desktop iar eu un laptop.
dimineatza te lasam cu masina la liceu..ca sa nu te mai trezesti de nebuna la 4. ~(
dimineatza te lasam cu masina la liceu..ca sa nu te mai trezesti de nebuna la 4. ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

-

monk - Mesaje: 2747
salutare locomotive
ce mai e nou pe aici! Sa inteleg ca maine va fii prima intalnire forumista a toamnei si s-ar purtea sa participe pe langa locomotive si cativa CM-isti !!! o sa iasa ca in "Gangs of New-York" sau nu ? (BTW-ati vazut acest film?)
ce alte planuri mai au locomotivele pt acest weekend?
Eu sunt f fericit [pt ca in sfarsit jumatatea si-a obtinut si ea carnetul de conducere azi dimineatza! Si de acum nu mai tre sa cheltui atatea sute de $ pe benzina lunar sa merg pana la ea
(sta destul de departe de mine), numai imi distrug masina prin craterele oarsului, vine si ea la mine, si mai pot si eu sa ies si sa beau mai mult ca pana acum nu prea!
ce mai e nou pe aici! Sa inteleg ca maine va fii prima intalnire forumista a toamnei si s-ar purtea sa participe pe langa locomotive si cativa CM-isti !!! o sa iasa ca in "Gangs of New-York" sau nu ? (BTW-ati vazut acest film?)
ce alte planuri mai au locomotivele pt acest weekend?
Eu sunt f fericit [pt ca in sfarsit jumatatea si-a obtinut si ea carnetul de conducere azi dimineatza! Si de acum nu mai tre sa cheltui atatea sute de $ pe benzina lunar sa merg pana la ea
(sta destul de departe de mine), numai imi distrug masina prin craterele oarsului, vine si ea la mine, si mai pot si eu sa ies si sa beau mai mult ca pana acum nu prea!-

Dany_S - Junior Member
Salut Dany ! Eu am vazut filmu. Maine merg cu gasca la intalnire..sa nu ma omoare dusmani. In stanga ma flancheaza Love2Fly, in dreapta Eufrosin si in fatza Crash Over.
Prin copaci va sta Tanase....cu luneta.
Iar Satyr camuflat in boscheti cu un cutit mare de vanatoare.
Va fi razboi !
Prin copaci va sta Tanase....cu luneta.
Iar Satyr camuflat in boscheti cu un cutit mare de vanatoare.
Va fi razboi !
-

Rock Chick scrie:da dak ash fi io sora lu moshu?
faceam baie impreuna in fiecare seara.

-

Hai noroc ! dar unde umbli toata ziua ?
ai vreo afacere, ceva ? ca stiu ca p'acolo pe la granitza...toti faceti lucruri necurate. :p
ai vreo afacere, ceva ? ca stiu ca p'acolo pe la granitza...toti faceti lucruri necurate. :p
-

pai da. ca doar nu era sa stam unul peste celalalt. 

-

hai noroc !
vii la intalnire sau stai ca o cartitza bolnava in casa ?
vii la intalnire sau stai ca o cartitza bolnava in casa ?
-

Adu cutitu' de vanataore cu tine...ca poate iese macel. :p
-

lasa pisicule, nu mai aduce nimik... azi n-avem kef de macel... azi vreau sa beau o bere linistit si stam de vorba.
yo am mancat... acum tre sa-mi iau inima in dinti si sa ma apuc de aspirat:D e o mizerie de nedescris in casa asta...
ne vedem la ora 17.
yo am mancat... acum tre sa-mi iau inima in dinti si sa ma apuc de aspirat:D e o mizerie de nedescris in casa asta...
ne vedem la ora 17.
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-

CrAsh0v3r - Mesaje: 899
lasa pisicule, nu mai aduce nimik... azi n-am kef de macel, azi vreau sa beau o bere linistit si stam de vorba.
yo am mancat... acum tre sa-mi iau inima in dinti si sa ma apuc de aspirat
E o mizerie de nedescris in casa asta...
ne vedem la ora 17. :sal:
yo am mancat... acum tre sa-mi iau inima in dinti si sa ma apuc de aspirat
E o mizerie de nedescris in casa asta...
ne vedem la ora 17. :sal:
-

guraaa !!!
sa stii ca nu-mi place sa fac curatenie.. dar n-am incotro... de vreo 2 saptamani o tot aman. du-te si invatat ca te ascult cand ne intalnim... si daca nu stii ne suparam rau de tot
sa stii ca nu-mi place sa fac curatenie.. dar n-am incotro... de vreo 2 saptamani o tot aman. du-te si invatat ca te ascult cand ne intalnim... si daca nu stii ne suparam rau de tot

-

Crash ...totusi sa ai sabia laser la tine...in caz ca iese ceva....sa fim pregatiti.
Ai d'aia moder vechi...sau d'aia cu 2 taisuri..ca Darth Maul ? Sau habar n-ai despre ce vorbesc ?
Ai d'aia moder vechi...sau d'aia cu 2 taisuri..ca Darth Maul ? Sau habar n-ai despre ce vorbesc ?

-