Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Crash Over...eu acum scriu din Brasov...din noua mea locuintza. Sper sa nu fiu gasit aici. Tu nu te-ai mutat inca ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Eu deja am vorbit cu avocatul meu...si a zis ca e bine sa stau ascuns un timp. Mi-a recomandat chiar sa parasesc tzara o vreme. Ne vedem diseara la granitza...si stabilim unde sa plecam.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Moshule, dar yo sincer nu inteleg de ce ne facem noi probleme... ca doar noi 2 n-am facut absolut nimik. Mai bine ii dam in gat pe Hades si pe Love2 k sa scapam noi... Ce zici? Cred ca asa e cel mai bine...Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-

CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Corect. Hai ca ma intorc in Bucuresti si ma duc la Politie. Ne vedem la 18:00 pe Calea Victoriei...in fata la Inspectoratul General al Politiei Capitalei.
-

Da. Dormi la mine la vila diseara...ca nu mai ai casa ca i-ai dat foc.
Sa ne facem timp saptamana viitoare sa-l vizitam pe Hades la scoala de corectie. Sa-i ducem si lui doua-trei portocale si o ciocolata.
Sa ne facem timp saptamana viitoare sa-l vizitam pe Hades la scoala de corectie. Sa-i ducem si lui doua-trei portocale si o ciocolata.
-

asa o sa facem~p
hai ca am intors acum... a trebuit sa ceara permisiunea de la turnul de control. au zis ca nu avem unde sa aterizam... si va trebui sa survolam bucuresti-ul vreo 2 ore. incerc sa ajung la timp... daca mai intarzii sa ma suni si sa facem conferinta telefonica
hai ca am intors acum... a trebuit sa ceara permisiunea de la turnul de control. au zis ca nu avem unde sa aterizam... si va trebui sa survolam bucuresti-ul vreo 2 ore. incerc sa ajung la timp... daca mai intarzii sa ma suni si sa facem conferinta telefonica
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-

hahaha, whatever...
bah voi ati vazut ca thread-ul nostru nu mai are 5 stele??? care nu au votat sa voteze ca va impusc pe toti sa moara mama lu' ospataru' ala de aseara care nu aducea berile repede...
bah voi ati vazut ca thread-ul nostru nu mai are 5 stele??? care nu au votat sa voteze ca va impusc pe toti sa moara mama lu' ospataru' ala de aseara care nu aducea berile repede...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-