Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
Sper sa nu va deprim si eu dar toata ziua am baut o bericica (maxim doo)
+ m-am uitat putzintel la tavan + eu in schimb am mancat niste oo cu ardei gras si rosii.
p.s: Shaki, maine te vedem si noi la fatza pe la 17? sau ai intalnire cu "grupoo aparte"

p.s: Shaki, maine te vedem si noi la fatza pe la 17? sau ai intalnire cu "grupoo aparte"
-
Love2Fly - Junior Member
Love2Fly scrie:
defineshte grupoo aparte

nu cred k vin... in conditiile noii reguli "fara persoane din afara forumului"... nu vin fara prietenul meu
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
grupoo aparte? cum? nu-ti cunosti idealul forumistic?
Bah, eu nu va inteleg, poate sa vina si el da' sta la alta masa
altfel nu se poate...
in conditiile noii reguli "fara persoane din afara forumului"... nu vin fara prietenul meu
Bah, eu nu va inteleg, poate sa vina si el da' sta la alta masa

-
Love2Fly - Junior Member
eu am realizat ca e sambata
si sunt foarte bine dispus
si sunt foarte bine dispus
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Am batut Danemarka cu 3-2 si Portugalia cu 3-1 la FIFA 2003, eu jucand cu Brazilia.
In meciul cu scandinavii golurile le-am dat cu Luizao (1) si Kaka (2) , iar in meciul cu lusitanii....hatrick Ronaldinho !
In meciul cu scandinavii golurile le-am dat cu Luizao (1) si Kaka (2) , iar in meciul cu lusitanii....hatrick Ronaldinho !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-am fost la cules de vie...
-le-am revazut pe matusa-mea si verisoara-mea (nu le mai vazusem de vreo 4-5 ani)...
-m-a intepat o albina in deget (usturimea a fost ingrozitoare)...
-m-am jucat cu catelul meu (mai exact al bunicilor)- un terrier negru...
-m-am jucat cu inca 2 catei f.mici (fara sa ma maraie mama lor)...
-m-am dus de unul singur prin padurea Andronache (din pacate acolo se arunca cam multe sticle, ambalaje si alte gunoaie)...din marginea padurii se vad turnurile de la aeroportul Baneasa...
-m-am uitat la un grup de lutze de vreo 14-15 ani care jucau capra...se luau in brate, si se loveau intre ele peste fund (un spectacol chiar agreabil)...
-am avut o discutie interesanta cu 2 pusti de 11 ani (unul din ei mi-a zis ce fel de filme a gasit in computerul lui taica-sau)...
-am vazut 2 locomotive (nu de astea de pe forum)- una la padure, ca pe acolo trece calea ferata spre constanta (tragea vreo 90 de vagoane cisterna)- si alta mergand spre silozul de la fabrica de paine titan (intotdeauna am crezut ca sina aia e nefunctionala)...
-le-am revazut pe matusa-mea si verisoara-mea (nu le mai vazusem de vreo 4-5 ani)...
-m-a intepat o albina in deget (usturimea a fost ingrozitoare)...
-m-am jucat cu catelul meu (mai exact al bunicilor)- un terrier negru...
-m-am jucat cu inca 2 catei f.mici (fara sa ma maraie mama lor)...
-m-am dus de unul singur prin padurea Andronache (din pacate acolo se arunca cam multe sticle, ambalaje si alte gunoaie)...din marginea padurii se vad turnurile de la aeroportul Baneasa...
-m-am uitat la un grup de lutze de vreo 14-15 ani care jucau capra...se luau in brate, si se loveau intre ele peste fund (un spectacol chiar agreabil)...
-am avut o discutie interesanta cu 2 pusti de 11 ani (unul din ei mi-a zis ce fel de filme a gasit in computerul lui taica-sau)...
-am vazut 2 locomotive (nu de astea de pe forum)- una la padure, ca pe acolo trece calea ferata spre constanta (tragea vreo 90 de vagoane cisterna)- si alta mergand spre silozul de la fabrica de paine titan (intotdeauna am crezut ca sina aia e nefunctionala)...
-
7vies - Junior Member
eu... mi-am scapat geaca pe sinele metroului si am alertat pe toata lumea, apoi a coborat un gardian si mi-a adus-o...
a fost destul de traumatizant..
acum mi-am revenit
promit sa nu mai dansez de fericire cand imi iau vreo restanta...

a fost destul de traumatizant..
acum mi-am revenit
promit sa nu mai dansez de fericire cand imi iau vreo restanta...

- little miki
- Junior Member
azi am inteles care e chestia cu Darul lui humbloldt, proud of myself, nu mi-au trebuit decat 100 de pagini
-
Daimon - Mesaje: 5074
abia mi-a venit inapoi curentu ca iara am fost o zi fara curent si fu naspet de tot la calduri de 30 de G fara AC
am fost si pe la ocean sa vad ce pagube a mai facut uraganu da n-a fost asa serios ( vreo trei palmieri rupti si un stalp cazut )

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
azi am fost la Natural History Museum. toata ziua am stat printre crocobauri, shombolimbotrompozauri, gandaci si alte animale, plus multi paiaceci
cel mai misto a fost insa in camera unde se simuleaza cutremurul de la Kobe din '95. totul e amenajat ca un supermarket, carucioare, produse in rafturi, cutii, pungi, sticle, toate japoneze(sau cel putin asa zicea la eticheta) Se aude zgomotul casei de marcat, oameni vorbind...
cand tocma te-ntrebi ce naiba cauti acolo, incepe sa se zguduie podeaua cu tine, zgomot de rafturi prabusindu-se, etaca
toata zgaltzaiala dureaza 6 secunde.
si iara misto e juma de mitzubishi, restul facut praf de niste caramizi....
sper ca peviitor sa realizeze si-o simulare de eruptie vulcanica
(pt sinucigasi si maso )
hai ca am scris prea mult si nu ma pot compara cu ce-a facut unii oameni p-aci: trezit, mancat, culcat, tarash....
cel mai misto a fost insa in camera unde se simuleaza cutremurul de la Kobe din '95. totul e amenajat ca un supermarket, carucioare, produse in rafturi, cutii, pungi, sticle, toate japoneze(sau cel putin asa zicea la eticheta) Se aude zgomotul casei de marcat, oameni vorbind...
cand tocma te-ntrebi ce naiba cauti acolo, incepe sa se zguduie podeaua cu tine, zgomot de rafturi prabusindu-se, etaca
toata zgaltzaiala dureaza 6 secunde.
si iara misto e juma de mitzubishi, restul facut praf de niste caramizi....
sper ca peviitor sa realizeze si-o simulare de eruptie vulcanica

hai ca am scris prea mult si nu ma pot compara cu ce-a facut unii oameni p-aci: trezit, mancat, culcat, tarash....
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
wwritza scrie:azi am fost la Natural History Museum
... si daca veti fi cuminti ,saptamana viituare tovarasa va duce si la zoo

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
promitzi?Rock Chick scrie:diseara nu cred k mai pot intra...

ontopic, un inceput de saptamana care mi se parea foarte intunecat a devenit foarte vesel... si dintr-o cautare de diverse chestii plicti am ajuns la concurs... me smile now

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma