Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Eu ma uit la Mallorca-Barcelona. E deja 1-0 pt. catalani.
Crash..mai facem noi vreo intalnire forumista ?
Crash..mai facem noi vreo intalnire forumista ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
pai asa. nu avem de ce sa mai facem. ne-am vazut sambata..e destul. acum au mai aparut si problemele astea. poate in 2007. mai vedem.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Roc chic Am citit toate paginile scrise in lipsa mea, numai prosti!
Crash ce sa fac, ma doare capu de la bautura de aseara
iar momentan ma delectez cu o tigare pe stomacul gol! Si diseara cred ca o iau de la capat...al draqu anturaj! Aseara era sa raman undeva la 40 de minute de casa, intr`o alta suburbie...sucks....am cunoscut atata lume si am mers cu atatea masini incat nici nu le tin minte numele tipilor ;s
Crash ce sa fac, ma doare capu de la bautura de aseara
iar momentan ma delectez cu o tigare pe stomacul gol! Si diseara cred ca o iau de la capat...al draqu anturaj! Aseara era sa raman undeva la 40 de minute de casa, intr`o alta suburbie...sucks....am cunoscut atata lume si am mers cu atatea masini incat nici nu le tin minte numele tipilor ;sl'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
CrAsh0v3r scrie:Hades tradatorule !!!
Moshule, trimite o echipa la Hades acasa sa-l extermine!!!
nu stiu cu cine s-o intalni Hades. noi ne vedem de ale noastre. am prevazut de dinainte ca avem un tradator printre noi. am trimis-o deja pe nocturna pe urmele lu Hades...care nu e in Amsterdam asa cum ne minte. l-am localizat prin satelit si e in Philadehphia.
-