BUG Mafia se pregateshte de lansare:3,2,1 GO!
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
BUG Mafia se pregateshte de lansare:3,2,1 GO!
Ashtept parerile voastre deespre compilatia BUG Mafia prezinta CASA.
- SHM
- Junior Member
Nea matule
Bagati cat oi vrea. Mai intai sa-ti iei o lopata s-o dezgropi, vad ca si tu un pic de necrofil. Daca nu sti sa faci diferenta dintre o parere si un adevar mai bine taci.
- Vizitator
mdah!
sunt un fan bug mafia,shi cat despre albumul "casa" pot sa spun ca ma deceptionat,rau de tot,mai ales villi,zic ca e un rahat,sau mahsat sunt shi ei niste ratati,shi nu an ultimu rand xxl shi 10 grei,mafia sa remarcat bine cu "cine e cu noi"shi "toti borfashi",luchian la fel,voi ce parere aveti
- wclan
- Junior Member
or fi avand ei o mare contributie la promovarea hip-hop-ului in Romania dar exagereaza cu "noi suntem cei mai tari", cu descrierile despre tzoalele&noptile&gagicile lor.
Se mai putea lucra pe la refrene
Se mai putea lucra pe la refrene
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Jalniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic!
Mah...sincer...am ascultat si eu azi "B.U.G. Mafia prezinta CASA" ... nu ma asteptam sa imi placa , dar am zis ca totushi trebuie sa fie ceva de capul lui...cu toate astea era sa mor de ras cand l-am ascultat...e pur shi simplu shocant cum pot sa sune piesele alea...Mafia are deja refren gen Candy , piesa aia cu "Ingeri decazutzi" nu are pic de logica , aia cu "prietena ta" e hilara si de prost gust , din aia cu Villy aflam ca abia "parfumat si aranjat" arata bietul om "a baiat"... de restul nici nu mai are rost sa zic ceva...m-am chinuit sa gasesc o rima klumea o piesa intreaga si degeaba...Dar nu-i nimic , ca doar au premiile asigurate , nu?
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
asta e. cate albume BUG ai ascultat pana acum? cate albume de gangsta ai ascultat? ce rime bune gasesti tu la racla aia, rime destepte cum ziceti voi ca o dati, rime cu kap, alese, cu logica, mesaj ascuns si alte dibitocenii. am ascultat acu cateva zile la rand paratelu rosu, sa vad unde pizda masii or fi ascuns rimele alea, de nu le-am auzit si io. si am ascultat albumu toata ziua, nos-stop, si un refren chiar l-am memorat, asa de mult m-a atins. parca era ceva de genu "daca intr-o zi ai sa vii sa-mi ceri 50 mii io am sa-ti dau o suta" sau cam asa ceva. negativu nu-l comentez pt ca ma ingrozeste
- ckride
- Junior Member
am ascultat..
Sa stii ca am ascultat aproape toate albumele Mafia (exceptie face cel din '96) si destul gangsta' cat sa pot judeca albumul nou! Ceea ce tu n-ai facut la R.A.C.L.A. , pentru ca daca ai fi ascultat ORICE inafara de "Patratul rosu" si "Nu ma uita" ai fi gasit "rimele alea"...Si , totusi , ce zici de "Comunicat de presa"?
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
Re: mdah!
Initial trimis de wclan
sunt un fan bug mafia,shi cat despre albumul "casa" pot sa spun ca ma deceptionat,rau de tot,mai ales villi,zic ca e un rahat,sau mahsat sunt shi ei niste ratati,shi nu an ultimu rand xxl shi 10 grei,mafia sa remarcat bine cu "cine e cu noi"shi "toti borfashi",luchian la fel,voi ce parere aveti
vad ca totzi la tine sunt niste "ratatzi" nu m-ash mira daca ai spune acelasi lucru si despre mafia.. daca nu-tzi place nu-i asculta omule.. ce dreq.. nu te obliga nimeni.. mie personal imi plac ..am ascultat mai multe piese de-ale lui mashat si xxl & 10 grei si mi se par destul de bune.. .. logic in ca nu-i potzi compara cu mafia.. dar totusi.. e ceva de capu lor.. daca erau chiar niste ratazi asha cum sustzii tu ca sunt.. nu-i mai baga in seama mafia.. incearca si tu sa cantzi cum canta villy si. dupa aia mai vorbim..

life is a shit.. and we are full of life
- cool-girl
- Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1