)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Un cutremur de pamint cu magnitudinea de 5,1 grade pe scara Richter a avut loc luni in zona Vrancea, informeaza Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamintului. Cutremurul s-a produs la ora 12.16, la o adincime de 143 de kilometri. Seismul a putut fi simtit si la Bucuresti, unde a avut o intensitate de patru grade pe scara Mercalli.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
techila are 38 de grade si pe mercali si pe richter si pe aia de serviciu si iote ca n-am murit de la ia
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
intrebari (doua):
1: de ce a inceput cutremurul pe scara richter shi s-a terminat pe mercalli?
2: victimizatzi ezixta?
1: de ce a inceput cutremurul pe scara richter shi s-a terminat pe mercalli?
2: victimizatzi ezixta?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
imi bag pula-n ei de inconstienti ratati si cacati si bashiti si hoti cu mama lor de comunistiti nesimtiti si fara pic de deminitate. muie, ma, muie , handicapatilor! huo!
mesaj subliminal pentru domnu' athanasiu si echipa de dobitoci.
mesaj subliminal pentru domnu' athanasiu si echipa de dobitoci.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
tocmai voiam sa-mi exprim bucuria ca sunt iar cu voi, da date fiind asa probleme grave intimplate az, respectiv cutremuru si noua metodologie de cacao de admitere in clasa a 11-a, ma abtin si ma bucur in gind.
la timisoara nu s-a simtit cutremurul.
la timisoara nu s-a simtit cutremurul.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
Bine-ai revenit Necko , ti s-a simtit lipsa si ti-am dus dorul .
Egzista multi oameni prosti la conducere .. imi pare rau pentru cei care trebuie sa treaca prin chestia aia .. Dar se putea fi si mai rau : sa nu puteti da bacul decat daca aveti anumita medie generala dupa a XI-a si a XII-a .. oricum ,e najpa
Egzista multi oameni prosti la conducere .. imi pare rau pentru cei care trebuie sa treaca prin chestia aia .. Dar se putea fi si mai rau : sa nu puteti da bacul decat daca aveti anumita medie generala dupa a XI-a si a XII-a .. oricum ,e najpa
Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
aiurea !...e foarte bine cu noua metodologie. lasa sa invete copii...ca d'aia ajunge tzara varza...ca stati toti pe net si nu puneti mana pe carte.
eu cand eram in liceu...invatam 12 ore/zi. era o placere in a imi face temele. lucram si din culegere suplimentar.
asa sa stiti ! *p
eu cand eram in liceu...invatam 12 ore/zi. era o placere in a imi face temele. lucram si din culegere suplimentar.
asa sa stiti ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
eye-ule...sa dea dracii sa mai schimbi numele la subiectu asta....ca te-ai lins pe bot de Craiova. acasa ramai !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Bah, arata forumul asta ca dupa al treilea razboi mondial! Ce s-a intamplat p'aci?
Si asta care mi-a aparut aici este avatarul cel vechi!(:|
Si asta care mi-a aparut aici este avatarul cel vechi!(:|
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-

SCORPY - Junior Member
Am si io o intrebare: In cat e azi?
Si ce s-a intamplat cu alea 2031 de posturi ale mele?
Si ce s-a intamplat cu alea 2031 de posturi ale mele?

- Fişiere ataşate
-
- aaaaaa.jpg (242.78 KiB) Vizualizat de 1660 ori
-

dEpEchEmIND - Junior Member
bre,de ce dreq nu s-a shters tot forumu??!!
macar sa nu ma oftic k mi-am pierdut atata timpul scriind in jurnal shi mai shtiu io p unde...really...abia ashtept momentul in care scapam d forum,k am devenit dependenta shi....dak ar disparea... 
macar sa nu ma oftic k mi-am pierdut atata timpul scriind in jurnal shi mai shtiu io p unde...really...abia ashtept momentul in care scapam d forum,k am devenit dependenta shi....dak ar disparea... 
- Titina
- Junior Member
De ce dreaq nu te-ai sterge tu de pe fatza pamantului?
Bai si mie-mi pare rau dupa ultimele doua intrari de pe jurnalul meu. Erau chiar faine! Flai, uelcam beac tu da modereisan of Scoala Veche!
Bai si mie-mi pare rau dupa ultimele doua intrari de pe jurnalul meu. Erau chiar faine! Flai, uelcam beac tu da modereisan of Scoala Veche!

-

dEpEchEmIND - Junior Member
cate postări s-au pierdut!
aşa vulnerabil ca acum nu mi s-a părut niciodată forumul!
p.s.
şi mai aveam umpic pană să-mi pot schimba tampenia aia cu "Registered User"
aşa vulnerabil ca acum nu mi s-a părut niciodată forumul!
p.s.
şi mai aveam umpic pană să-mi pot schimba tampenia aia cu "Registered User"
- nodingat
egzapt... si-mi trece prin minte un gand infam ;yaristidedan scrie:cate postari s-au pierdut!
am impresia k s-a pierdut si concursu de mizz si mizter... shtiu cateva fatuci care o sa se zgarie pe ochi, deshi unele bat campii k: ah... mai bine se shtergea cu totul si cu totul

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089