C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bah nush ce atata tam tam pentru shorici! daca vreti ducetiv-a (fara sa citez pe baics) la hala de carne de la piatza Titan 2 (fosta Salajean) si luatzi de acolo ie super bun! Pe de alta parte carnea la borcan ie altceva,nu... memetu?
bau
-

balrogu' - Junior Member
balruage, o data ca io nu is din bucale. porma nu se conpara soricu cunparat cu ala pruaspat belit de pe porc.
memetule, ie drept da las ca rezolvam cunva cu tuicile alea, ca jtiu ca tiam facut pofte!
memetule, ie drept da las ca rezolvam cunva cu tuicile alea, ca jtiu ca tiam facut pofte!

-

weed13 - Mesaje: 1868
Carevasazica io trebea sa fac azi o lucrare cu nishte informatzii pa care le gaseam numa pa netu lu shefu shi pa ex netu meu,care am stat io degeaba aproape juma de zi shi ma uitam ca prostu la monitor,cand mantreaba shefu daca am terminat:
el: e gata proiectu?
eu: nue (muie)
el: de ce?
eu: lipsa de informatzii.
el: cum ashea?
eu: ashea bine!nam net
el: cum ma nai net?
eu: pai pa connex shi GSM Arena nu gasesc cem trebuie.
el: da ce-tzi trebe?
eu: netu meu!
el: 'te-n cur da huligan! hai ca tzi-l dau indarat!
eu : ajtebt.
el: bine,binebinebinebine!
Deci, se pare ca o sa continui!;w
el: e gata proiectu?
eu: nue (muie)
el: de ce?
eu: lipsa de informatzii.
el: cum ashea?
eu: ashea bine!nam net
el: cum ma nai net?
eu: pai pa connex shi GSM Arena nu gasesc cem trebuie.
el: da ce-tzi trebe?
eu: netu meu!
el: 'te-n cur da huligan! hai ca tzi-l dau indarat!
eu : ajtebt.
el: bine,binebinebinebine!
Deci, se pare ca o sa continui!;w

In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
atuncia uelcom bec bre. io deja imi faceam planuri pe cine sa mituiesc si pe cine sa amenint casa-ti(c.b.) dea netunapoi.
-

bre da vaz ca si sefu stie ca cecu ie huligan . sa mai crezi in pozele cu figuri blande si duioase ale cecului. al dreacu bagabont si huligan. huooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Trebea sa mituieshti un bou,care s-a dovedit a fi pana la urma vaca,da numaica este o vaca mai deosebita,adica vaca vacilor din cartea cartzilor!
Aiule merluc: premiu ala ash vrea sa-l iau personal intr-un uichend!Se poate?
Aiule merluc: premiu ala ash vrea sa-l iau personal intr-un uichend!Se poate?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

cecule ok, spune carciuma unde vrei sal cheltui si se aranjeaza 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre, io ma car. sa ne cetim cu bine maine in acelasi loc.
peseu: puate memetu nu are somn mai tarziu, asea ca daca ma bag ear pe cemeu, puate iar imi zice de porci beti si alte minuni din astea.
aide pa si pofta buna la mancat si cetit !
peseu: puate memetu nu are somn mai tarziu, asea ca daca ma bag ear pe cemeu, puate iar imi zice de porci beti si alte minuni din astea.
aide pa si pofta buna la mancat si cetit !
-

Pai asta ramane la aprecierea voastra!Alegetzi voi o locantza unde se ajunge macar cate-o bere pentru fiecare:D shi data!
Shi gata!Am plecat spre cashi pana nu mi se taie iar portzia de net!Un net cat mai abundent shi un pa extraudat cu ce vretzi voi!
Shi gata!Am plecat spre cashi pana nu mi se taie iar portzia de net!Un net cat mai abundent shi un pa extraudat cu ce vretzi voi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

puate memetu nu are somn mai tarziu, asea ca daca ma bag ear pe cemeu, puate iar imi zice de porci beti si alte minuni din astea.
bre io acas nam nici computador..asea ca nu o sa se mai tample ce fu asara
cecule: bah sa nu vi vichendu asta...ca te-am spart
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
dizgratziat shi mare admirator al apuselor de soare ma voi indrepta spre alte forumi... mai zemoase shi ude
pa!...
pa!...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
tocma cint manecasem- de plins dupe cecu sincepusem- sa ma tingui prin casa datimi- cecu inapoi, datimi- cecu inapoi, iete ca reveni cecu si rasari suarile
si apropo de suarile, asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., cas- muratura de udatura. brrrrrrr
si apropo de suarile, asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., asea mo- plouat azi tuata ziuaaa..., cas- muratura de udatura. brrrrrrr
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
cate posturi au putut sa se piarda! cel putin 5.000 de pe cemeu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
neatza baicsule!
si nu orice posturi, posturi de mare valuare. ca tot ii duminica, numa la cuvinte religioase ma pot gandi.
zxcsf: asta mio afectat si imeul. cinei samuraiu asta oricum ??
si nu orice posturi, posturi de mare valuare. ca tot ii duminica, numa la cuvinte religioase ma pot gandi.
zxcsf: asta mio afectat si imeul. cinei samuraiu asta oricum ??
- Fişiere ataşate
-
- samurai.jpg (28.52 KiB) Vizualizat de 1084 ori
-

saru mana tanti nocturna.
ANTI
-

futui. sa dus dracu shi treadu meu de lamultzean. shi in inbocs am un pemeu care ma anuntza ca cica sa ma duc cu neatza la o bere, cam ashe, prin sectembrie, pe la orl 13. 

-

nocturna - Mesaje: 8725
as vrea sa fiu maine in fatza lu publius cand o-ncerca sa se logheze.

ANTI
-

-

deci uamenii rai iesti tu in cazu asta.
pese: Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (1 membri si 5 vizitatori)
weed13
aha, astia ie andercavar.
pese: Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (1 membri si 5 vizitatori)
weed13
aha, astia ie andercavar.
-