Ce religie aveti?
106 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Satanismul nu e religie dupa parerea mea, e o filozofie egoista, un mod de viata, o ideologie, daca vreti, sunt ideile unuia De Vey care a numit religia Satanism pt ca se opunea Crestinismului... :rolleyes: Aici in Canada e la moda pseudo-paganismul, adica sa zici ca esti Wicca... (Vrajitor sau pagan, nu e tot una, stiu) Si altii zic ca sunt Atei. Eh. :shrug:
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
Botezat crestin-ortodox, murind Liber.
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
Ai, grija cu ei, sunt foarte periculosi... lol, or fi d-aia in slapi si bermude?
O, nu, stai sa vezi cu ce blesteme ma aleg... :lol:
O, nu, stai sa vezi cu ce blesteme ma aleg... :lol:
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
religie
Atat de putini atei?
- simplu_alex
- Junior Member
danone scrie:Pai intreaba-l pe dom' profesor ca eu am facut exact ceea ce m-a rugat si pe tema asta au mai fost discutii, conform unora este religie, cica ar avea si biblie scrisa de La Vey.
p.s. pe prof il gasesti pe net cu nickul manelesux, daca esti chiar curios
Da, normal ca satanismul este religie. Dar, desi pare ceva intelept este una creata de diavol ce duce spre pierzare. Ce profesor te-a pus sa faci sondajul asta?? Si inca ceva... de ce nu ai pus mai multe religii si doar astea ...

Este un topic despre satanism pe forumul NuclearBlast(.de).
Nu sunt nici pe departe satanist, dar nici crestin. Am propria mea religie, (de asta nici nu am votat) bazata in special pe Biblia crestina, nu zic ca nu exista si unele principii din Biblia Satanica a lui Anton La Vey.
-
Arbaces - Junior Member
salut danone
Nici macar nu m-am gandit ca am fost remarcat de un moderator de pe literatura pe subiectul "Religie", cu un post de 4 cuvinte... am crezut ca m-am strecurat 

- simplu_alex
- Junior Member
Eu sunt crestina
de religie ortodoxa

de religie ortodoxa
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
crestin greco catolic!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Sunt crestin botezat ortodox, cu parere de rau o spun ca nu prea am timp sa merg la biserica.
Cred ca inteleg destul de bine ce inseamna a fi crestin dar este foarte greu sa-ti iubesti aproapele mai mult decat te iubesti pe tine.
In ziua de azi daca te declari credincios lumea te considera nebun sau in cel mai bun caz ciudat, deci mai bine stai departe de orice polemici si iti tii parerile pentru tine.
Cred ca inteleg destul de bine ce inseamna a fi crestin dar este foarte greu sa-ti iubesti aproapele mai mult decat te iubesti pe tine.
In ziua de azi daca te declari credincios lumea te considera nebun sau in cel mai bun caz ciudat, deci mai bine stai departe de orice polemici si iti tii parerile pentru tine.
-
ligrivis - Junior Member
crestin botezat
Il cred pe Platon Pardau cand spune ca ultima baba cu o lumanare in mana ii este superioara.
Il cred pe Pr. Galeriu care crede ca (,) cei mai mari credinciosi ai mileniului trei vor fi oamenii de stiinta, fiindca ei il inteleg cel mai bine pe Dumnezeu.
Il cred pe Pr. Galeriu care crede ca (,) cei mai mari credinciosi ai mileniului trei vor fi oamenii de stiinta, fiindca ei il inteleg cel mai bine pe Dumnezeu.
-
sol - Junior Member
106 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4