asasinule, cred ca una dintre fascinatiile model e ca nu exista barierele decat bunul simt (si asta sfidat uneori) si nimic mai mult. poti sa-ti spui si 10 culori. daca stii cu ce sa le stingi pe cele stridente, si cu ce sa le combini pe cele care cel corespondent esti ok.
si mie imi place sa fie pantalonii mai inchisi la culoare, dar nu e o regula. asa ca atunci cand ma imbraca cu cei caroati si galben pal imi iau ceva deschis sus.
Haine
72 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
tocmai am cumparat chestia asta
http://i14.ebayimg.com/03/i/02/5c/b2/79_1_b.JPG
http://i14.ebayimg.com/03/i/02/5c/b2/79_1_b.JPG
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
unde am chef
de obicei pun o geaca de motor sau o haina lunga de piele deasupra daca e frig
de obicei pun o geaca de motor sau o haina lunga de piele deasupra daca e frig
- supermouse
- Junior Member
Tzoale - Jeansi, tricouri, piele , Incaltaminte - bocanci militari, cizme country (ciocate), Culori - negru, denim, maro inchis. Succesul ?!? Garantat!, la moda din anii '60 si pana la sfarsitul veacurilor, Rock and Roll Baby !
Incearca si tu, poate o sa iti placa.
Incearca si tu, poate o sa iti placa.
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
shi acum ashtept sa se termine licitatzia pentru asta
http://i21.ebayimg.com/03/i/02/5f/cc/b3_1.JPG
http://i21.ebayimg.com/03/i/02/5f/cc/b3_1.JPG
- supermouse
- Junior Member
Asa e, moda anilor 60 e tare..pacat ca in ziua cei tineri se imbraca doar dupa ultimele mode si se schimba odata cu influentele acesteia. Io zic ca cel mai bine e sa ai un stil al tau, adica sa nu te lasi influentat de moda...tre sa ai ceva care sa te reprezinte.
peace
peace
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
Unele lucruri nu o sa se schimbe niciodata, si spun asta cu bucurie si in sensul bun.
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
well...in vestimentatia mea predomina articolele sport...am catvea fuste, da` nu le port decat cand e neaparata nevoie...like, ore deschise, aniversai plicticoase and so on...cand plec pe fara ma imbrac in blugi sau raiati, totdeauna lungi..am si o pereche scurti de tot ( fufa- look), da` nu-i port decat prin casa sau cel mult pana la paine...
imi plac foarte mult pantalonii drepti ( nu stransi pe picior in jos, usor larguti), si e f. greu sa gasesc in oras la mine asa ceva...oricum am 3 perechi, deci imi ajung pana la primavara...
imi plac foarte mult pantalonii drepti ( nu stransi pe picior in jos, usor larguti), si e f. greu sa gasesc in oras la mine asa ceva...oricum am 3 perechi, deci imi ajung pana la primavara...
beautiful faces hide witches
-
^mistique - Junior Member
si mai e o chestie...hainele de duzina care apar odata cu moda sunt accesibile pt ca se fac multe copii, dat faptului ca multa lume poarta. cele ce apartin unui anumit stil, clasice, sunt scumpe si le gasesti mai greu, si atunci gasesti originalul care costa mult(dar merita,zic io)
Cateodata, vrand sa te respecti din p de vedere al tinutei, ai dificultati(de ex materiale), ce sa zic, asta e romania, nu ne permitem intotdeauna ce am vrea...
Cateodata, vrand sa te respecti din p de vedere al tinutei, ai dificultati(de ex materiale), ce sa zic, asta e romania, nu ne permitem intotdeauna ce am vrea...
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
de obicei mah imbrac o pereche de pantaloni largi un hanorac nishte addashi sa cada k-lumea pantalonii pe ei o sheapk sau o caciula....shi prin casa stau mai ashea mai nashpa o tzara ... dar cel mai mult nu imi plac tricourile cu brand
shi alte chesti cu brand 

-
RappSodic - Junior Member
72 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3