Ce ziare citesc forumistii...

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Ce ziare citesc forumistii...

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Noi 14, 2004 12:21 pm

Asadar, ce ziare citesc userii acestui forum? Aici veti spune numele ziarului preferat, cea mai buna alegere facuta la chioscul de ziare.

Eu intr-o vreme citeam Nationalul, Evenimantul Zilei, dar mai luam si locale, precum Ceahlaul, dar acum nu se mai cumpara ziare la mine in casa, in urma unui incident.

In viitor, vreau si eu sa cumpar Academia Catavencu, ca-i fain de tot. :D
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde nodingat » Dum Noi 14, 2004 12:53 pm

de pe vremea cand Dinescu nu s-apucase s-atingă pămantul cu genunchii in agricultură, Academia Catavencu, joia, in rest maculatură ca tot romanu'.

p.s.
dacă nu sunt prea indiscret, in ce a constat incidentul?
nodingat

Mesajde weed13 » Dum Noi 14, 2004 1:20 pm

reiterez: unica, cosmopolitan, ioana, lumea femeilor, tabu, locuinta mea, mami (mersi naiti), formula AS. cam astea.
weed13

Mesajde HABEEB » Dum Noi 14, 2004 1:56 pm

academia catavencu in fiecare miercuri si xpc dar asta e revista... si ma uit la poze in libertatea cind o cumpara colegii :))
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Pei...

Mesajde Aurolacul » Dum Noi 14, 2004 8:14 pm

Evenimentul zilei Online. Shi The Times, cand il mai prind la bliblioteca.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde monk » Lun Noi 15, 2004 10:22 am

academia catzavencu si aspirina saracului.
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Publius » Lun Noi 15, 2004 10:47 am

ziare - ziarul financiar.
saptaminale: catavencu, romania literara, dilema veche, aspirina saracului, capital.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde goni_q » Lun Noi 15, 2004 10:59 am

capital, newsweek online, AD, art & decorations, Domus,
goni_q
Junior Member

Mesajde Djinn » Lun Noi 15, 2004 11:29 am

Nu prea citesc ziare... ma rog, capital online, si acum cica citesc si "Idei in dialog" (daca se poate spune asa :D ca citesc cam un articol pe zi/seara, din lipsa de timp)
Djinn

Mesajde river » Sâm Noi 20, 2004 10:05 am

Nu-mi mai vine sa citesc nici un ziar, mai "rasfoiesc" din cand in cand pe net cate unul si-mi vine sa-mi iau lumea in spinare.
In orice caz, o chestie amuzanta ( ? ) mi se pare faptul ca principala "reclama" electorala intr-un ziar antipesedist convins este... "votati X, candidat din partea aliantzei PSD + PUR" :D
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Noi 20, 2004 10:15 am

Nu va mai luati bre dupa o minte depasita, Catavencu e revista, nu ziar. Ufffff...
indescifrabil
cubu

Mesajde proXtu » Lun Noi 22, 2004 8:09 pm

catzavencu shi capital

ps: ziar inseamna publicatzie periodica da' nu neaparat cotidiana :p
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde old lord » Lun Noi 22, 2004 10:50 pm

evenimentul zilei
gazeta sporturilor
libertatea
pc chip
revista romana de sah
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde cubu » Mar Noi 23, 2004 12:12 am

proXtu scrie:ziar inseamna publicatzie periodica da' nu neaparat cotidiana :p

Mai informeaza-te.
indescifrabil
cubu

Mesajde proXtu » Mar Noi 23, 2004 2:57 am

tocmai ca inainte sa fac observatzia m'am informat si am cautat in DEX :p
ZIAR ~e n. Publicatie periodicí£ (de obicei cotidianí£), care contine stiri si informatii actuale din diferite domenii de activitate (socialí£, economicí£, politicí£ etc.);
deci nu este exclusiv cotidian...
proXtu
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Noi 23, 2004 9:50 am

lol, mata esti tacticos (*), scoti din context ce-ti convine si induci in oroare. Definitia completa e asa:

Ziar, ziare, s.n. Publicatie periodica, de obicei cotidiana, in care se tiparesc stiri, informatii politice, sociale, culturale etc. de actualitate; gazeta, jurnal [Pr.: zi-ar] - Din zi (dupa it. diario).

Bre, daca mai dadeai un pic de copy incolo sa spre dreapta, nu trebuia sa mai scriu eu toata definitia si nici sa subliniez esentialu. Obiectia pe care am facut-o se referea la revista "Academia Catavencu", in care, fiind saptamanal, nu gasesti informatii de actualitate, ci comentarii la evenimente din cursul saptamanii dinainte. E o idee generala (proasta) ca revistele tre sa aiba neaparat hartie lucioasa, poze color si paginile sa fie capsate iar cele care au hartie d-ailalta sunt ziare.

(*) - vezi ca nu e termenu din DEX :D
indescifrabil
cubu

Mesajde proXtu » Mar Noi 23, 2004 11:53 am

io am vrut doar sa zic ca ziarul nu trebe sa fie neaparat zilnic, poate fi si saptamanal, deci si catzavencu e ziar, parerea mea. nu vreau sa intram acum in polemica in legatura cu termenul ACTUALITATE, daca si ala inseamna ca informatia trebe sa fie de ieri sau din toata saptamana.
si kiar daca ziar vine de la zi-ar, adica zilnic, sensu' se mai skimba in timp, limba evolueaza. si salariu vine de la salarium, adica bani de cumparat sare, da' asta nu inseamna ca toti cei din ziua de azi primim bani ca sa ne luam sare :p hai sa ramanem fiecare la parerea lui, ok ? io ii zic la catzavencu ziar, tu ii zici revista . gasesc ca e o solutzie perfecta :p
proXtu
Junior Member

Mesajde UNBREAKABLE » Mar Noi 23, 2004 1:00 pm

Libertatea
Jurnalul National
Ziarul
[ KNOWLEDGE IS POWER... ]
UNBREAKABLE
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Noi 23, 2004 10:22 pm

proXtule, unu:
Daca nu vrei sa intri in polemica de ce mai continui discutia? Puteai chiar sa nu o incepi si sa ma lasi in durerea mea. Problema e alta, am io asa impresia ca erai prea sigur de victorie si dupe ce ai vazut ca ai dat cu bata in balta o dai la intors. Nu cred ca trebuie sa mai explic ce inseamna actualitate in ziua de azi, cand avem radio, teveu, enternet si asa mai departe... In secolu optispe cand venea ala cu calu saptespe posti si aducea vesti de acu o luna, da, erau de actualitate, dar acum nu mai e cazu. Si sa nu uitam totusi ca in Romania dupa revolutie nu prea s-au reactualizat dictionare, mai mult s-au retiparit si apar uneori definitii de acu tz-spe ani care nu mai reflecta intru totul realitatea in unele cazuri. Or fi si ziare care apar la doua, hai trei zile si probabil se accepta ca niste cazuri exceptionale, da io cel putin in Romania n-am auzit de asa ceva. Poate n-am auzit eu, dar oricum nu consider ca e o greseala sa spui ca ziarul apare zilnic, stii vorba aia cu exceptiile care confirma regula...

doi:
Hai s-o luam babeste si sa nu mai apelam la definitii din DEX si la alte chestii de genu asta care se pot interpreta. Explica-mi si mie de ce binecunoscuta publicatie "Magazin", care este saptamanal, prezinta noutati din domeniul stiintei, al tehnicii, etc. se autointituleaza "revista" si nu ziar. Si ai dracu prosti, are si hartie din aia de ziar si poze alb-negru.

trei:
Daca matale intr-adevar citesti "Academia Catavencu" si nu afirmi doar asa fiindca da bine sa fii la fel de inteligent ca ei si mai inteligent decat ailalti, ia revista nr. 45 (674) din saptamana 9-15 noiembrie 2004 (adica saptamana trecuta), deschide-o frumusel la pagina 29 si cauta la rubrica "Raspunsuri la scrisori". Acolosa, nena Agopianu ii zice unui si anume cititor Vasile Laceanu in feliu urlator: "Este adevarat, in numarul 43 al revistei noastre am avut cam multa reclama. [...]". Bre, da inculti astia de la Catavencu, se da iei mari dastepti si de fapt ei nu stie ca munceste la un ziar. Io zic sa-i trimiti o scrisoare lu omu asta ca sa nu sa ma face de ras.

P.S. Exemplul ala cu sarea nu-l comentez, e neconcludent.
indescifrabil
cubu

Mesajde proXtu » Mie Noi 24, 2004 9:01 am

pai nu vroiam sa mai continuam discutia. ramane fiecare cu parerea lui si gata. pt mine e ziar, pt tine e revista. care'i problema ? vrei neaparat sa ma convingi ca e revista ? trebe sa exista shi diversitate pe lumea asta :p
proXtu
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Noi 24, 2004 9:38 am

Io te cred ca nu vroiai si nu vrei sa continui discutia, da daca te-ai bagat aiurea ca musca in lapte, suporta consecintele. Nu te simti asa de important, niciodata nu am incercat sa conving necunoscutii, m-am implicat doar in cazuri in care era vorba de vreun prieten bun sau vreo ruda si-i vroiam binele. Problema aici e ca mneata ai pus sub semnul intrebarii niste afirmatii pe care le-am facut si e dreptul meu sa dovedesc ca nu le-am in necunostinta de cauza. Si daca nici acum, cand am venit cu argumente pe care nu ai cum sa le demontezi, tu sustii ca Academia Catavencu e ziar, cre ca o sa tin cont de semnatura ta si ma retrag...
indescifrabil
cubu

Mesajde proXtu » Mie Noi 24, 2004 10:40 am

gata, am intzeles, sunt prost. asta vroiai sa auzi? io iti tot repet de atata timp ca nu mai are sens sa discutam pt ca nici unul nu convinge pe celalalt si io imi iau libertatea de'ai zice ziar. te deranjeaza asta kiar atat de tare, avand in vedere ca pentru tine sunt un neimportant ? de vreo 2 posturi vezi bine ca nu iti mai contrazic argumentele si nici nu vin cu altele noi tocma' ca sa se termine polemica asta odata, ca altfel am tot veni cu argumente si contraargumente pana la craciun. nu vad nimic constructiv in discutzia asta shi nu intzeleg care e consecintzele alea pe care trebe sa le suport :p acuma, ca ai ajuns la jigniri, banuiesc ca eshti satisfacut si pui capat discutziei, ca doar cel mai inteligent cedeaza.
proXtu
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Mie Noi 24, 2004 1:46 pm

Libertatea si Romania Libera...dar nu zi de zi...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde cubu » Mie Noi 24, 2004 7:51 pm

Tu cu cine crezi ca vorbesti mai flacau, imi servesti mie tehnici de dueluri verbale? Chiar asa subtil te crezi incat ai impresia ca nu mi-as da seama ce zici tu de fapt in mesajele alea? Pe langa asta esti doar unul care vrea sa aiba ultimul cuvant cu orice pret, chiar daca spune aberatii si stie ca nu are dreptate. Si hai sa-ti spun eu ce ma deranjeaza atat de tare. Ca d-astia ca tine ne conduc tara. Si tocmai de aia d-astia ca tine nu trebuie ignorati ca incep sa se creada chiar destepti si uite unde ajung. Cu tine personal n-am nimic baietas, nu te mai amagi, am ce am cu atitudinea ta si a multor altora ca tine.

Si cu asta chiar ca am incheiat, ai ultimul cuvant, daca e asa important pentru tine.
indescifrabil
cubu

Mesajde proXtu » Joi Noi 25, 2004 1:15 am

nu stiu cu cine vb, cu cubu, atata stiu doar. iar de tehnici verbale io nu stiu, n'am invatzat. nu stiu ce ai inteles tu din mesajele alea, poate ma consideri prea subtil si nu sunt :p nu ma intereseaza ultimul cuvant, dar daca ma acuzi de aiureli, de ce sa tac, cand si tu faci la fel ? nu stiu ce aberatii am spus... pana una alta tu m'ai jignit pe mine si tu esti nervos si suparat, nu eu. ashtia ca mine sunt ultimii oameni care conduc tzara ~p n'am astfel de dorintze ascunse shi sunt prea plictisit de toate alea ca sa ma intereseze asa ceva. nu stiu ce intelegi tu prin destept, da' io ma consider un om normal, nu din cale afara. de aia nici nu am ajuns unde zici tu ca ash ajunge :p chiar as vrea sa imi explici clar ce te deranjeaza atat de tare la mine ? nu te'am jignit, nu am spus cine shtie ce aberatzii. care e problema cu atitudinea mea ? sincer, pari un om cu cap, da' eshti al naibii de invershunat relativ la subiectul catavencu ii ziar sau revista. esti tanar ? ai probleme cu psd'ul si iti vershi nervii pe mine ? care'i faza ?

ps: ultimele kestii o fost serioase, nu la mishto :)
proXtu
Junior Member

Înapoi la Antichitati