)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
cichitita, am o idee ca sa nu mai pierzi nici un post de acum inainte. ce d-ai sa ti-o spun?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
daca tu te simti vinovata eu cum ar trebui sa ma simt
cel putin eu am primit o dura pedeapsa
daca stiam salvam mai devreme subiectul meu
niciodata nu mai zic buna dimineata sau buna seara pe forum
asa o sa ajut la prevenirea unei noi stergeri
cel putin eu am primit o dura pedeapsa
daca stiam salvam mai devreme subiectul meu
niciodata nu mai zic buna dimineata sau buna seara pe forum
asa o sa ajut la prevenirea unei noi stergeri
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
baixinho © scrie:acum nu trebuie sa i-ti faci harachirii.
Eh,ash face un bine omenirii!Dar nu cred ca o sa va dau satisfactzia asta...
Rock Chick scrie:eu am pierdut 700 posturi
700 de posturi+ ca tzi-ai schimbat numele...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-

Samy - Junior Member
Samy scrie:tzi-ai schimbat numele
looooooooooooooooool. cichitita tre sa astepte acum sase luni sa aiba alt nick.
ANTI
-

-

monk - Mesaje: 2747
Samy scrie:nu cred ca o sa va dau satisfactzia asta...
totushi...
ANTI
-

baixinho scrie:am constatat ca tot ce s-a postat pe forum in ultimele 48 de zile s-a sters.
stii si de ce numai in ultimile 48 zile
de ce nu in ultimile 8 luni :p
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

pt ca backupul a fost din septembrie ...
asta e acu ..
o sa mai trebuiasca sa fac un post aniversar de 2000 de posturi :yD .. si io care ziceam ca o data in viatza faci 2000 de posturi. oricum nu imi placea cum iesise ala ...
asta e acu ..
o sa mai trebuiasca sa fac un post aniversar de 2000 de posturi :yD .. si io care ziceam ca o data in viatza faci 2000 de posturi. oricum nu imi placea cum iesise ala ...
-

monk - Mesaje: 2747
pentru ca atunci a fost facuta ultima update-are (sau cum s-o scrie). afla mai multe detalii de aici.
ANTI
-

A,pai daca tu mai ai de facut vreo 600 de posturi,atunci eu vreau doar sa ajung la numarul de posturi pe care il ai tu acum,deci imi mai trebuie doar vreo 2000 de posturi(pe care o sa le fac azi)!LOL...
Cat despre Monk,lasa-l,e gelos ca el n-are manele in calculator! :yD
Cat despre Monk,lasa-l,e gelos ca el n-are manele in calculator! :yD
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-

Samy - Junior Member
lol...tare...
ce ma oftic : nici n-am unde sa merg acuma...vroiam shi io sa merg la mall la un film...shi nici acasa n-am c face
a plecat shi hades,p care-l chinuiam cu nishte poze cu ritualuri,dog pierce shi skin transplant,d p bmezine.com
ce ma oftic : nici n-am unde sa merg acuma...vroiam shi io sa merg la mall la un film...shi nici acasa n-am c face
a plecat shi hades,p care-l chinuiam cu nishte poze cu ritualuri,dog pierce shi skin transplant,d p bmezine.com

- Titina
- Junior Member
refac postul acesta pentru ca lumea sa priceapa cui si la ce intrebare a raspuns baixinho
l-am sters pentru ca am fost lamurit de shaki si nu am vazut raspunsul
[/QUOTE=baixinho] am constatat ca tot ce s-a postat pe forum in ultimele 48 de zile s-a sters.[quote]
eu am intrebat :de ce numai tot ce s-a postat in ultimile 48 zile si de ce nu tot ce s-a postat in ultimile 8 luni
si raspunsul a fost
[/QUOTE=baixinho]pentru ca atunci a fost facuta ultima update-are (sau cum s-o scrie). afla mai multe detalii de aici.[quote]
l-am sters pentru ca am fost lamurit de shaki si nu am vazut raspunsul
[/QUOTE=baixinho] am constatat ca tot ce s-a postat pe forum in ultimele 48 de zile s-a sters.[quote]
eu am intrebat :de ce numai tot ce s-a postat in ultimile 48 zile si de ce nu tot ce s-a postat in ultimile 8 luni
si raspunsul a fost
[/QUOTE=baixinho]pentru ca atunci a fost facuta ultima update-are (sau cum s-o scrie). afla mai multe detalii de aici.[quote]
-

Samy scrie:Shaki,tu cate posturi ai pierdut?
Multe?Nu vrei sa le recuperezi azi?Pacat!
nu shtiu exact cate posturi am pierdut. pt mine nu conteaza. pacat k unii forumishti au lipsuri din alte puncte de vedere, pe care nu vad cum le-ar putea recupera, si nu ma refer la numarul de posturi
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
Apropos de posturi...iar o sa-mi spuna Misha: "Vezi ca ai facut 666 posturi"#-o
PS: Shaki, de ce nu rasunzi pe YM?
PS: Shaki, de ce nu rasunzi pe YM?
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-

SCORPY - Junior Member