da altceva mai bun decat postat p forum chiar n-aveam c face...shi asha....Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
acuma imi salvez poze cu scarification,etc d p http://www.bmezine.com shi dwl clipu Personal Jesus d la MM...
shi apoi....postez cate ceva ici colo p forum 
shi apoi....postez cate ceva ici colo p forum 
- Titina
- Junior Member
Hades scrie:mosule daca te trezeai cu 8000-9000 de posturi? si eu cu 20? si sa ne trezim intr-o zi de vara 2003, ce te faceai? daca veneam pt prima oara la intalnire, dadeai si tu o bere? :p
ma durea in poola...de cate posturi aveam. autostrada nu mi-o ia nimeni. daca veneai prima oara la intalnire...puneam cainii pe tine.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
titina, gusturile tale in domeniu de muzica lasa de dorit 

- Fişiere ataşate
-
- untitled.JPG (2.34 KiB) Vizualizat de 2667 ori
-

monk - Mesaje: 2747
ai ceva impotriva?ia hai!recunosc!ascult de toate...macar nu incerc sa par ceea c nu sunt....asta nu inseamna k-s manelista,inseamna k-mi plac unele manele mai decente,care aduc mai mult a dance shi pop
da nu tre sa dau explicatii la muzik p care o asc...
da nu tre sa dau explicatii la muzik p care o asc...- Titina
- Junior Member
sunt si eu curios cat de super tare a fost la intalnire ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

mai tare decat mers pe ceatza pe drumul national...Petrosani - Vulcan ?
Hades...saptamana viitoare mergem la Vulcan...sau cum ii zicea la orasu ala pe care l-ai gasit tu pe harta ?
Hades...saptamana viitoare mergem la Vulcan...sau cum ii zicea la orasu ala pe care l-ai gasit tu pe harta ?
-

Ce facetzi locomotivutzelor!!!!!!!
Ce nashpa a fost fara fanclub 2 zile...
Bursucule au disparut threadu cu Missu si threadu cu Nanuka sau Lavdublai..... astea-s blestemele mele contra Zburatorului.........vezi nu ia dat Dumnezeu noroc sa se lege de mine....
Mi-e foame!
Ce nashpa a fost fara fanclub 2 zile...
Bursucule au disparut threadu cu Missu si threadu cu Nanuka sau Lavdublai..... astea-s blestemele mele contra Zburatorului.........vezi nu ia dat Dumnezeu noroc sa se lege de mine....
Mi-e foame!
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Da..v-a blestemat Dumnezeu ca sunteti pishati si va certati :p
Si pe mine ca am furat la miss/mister
Si pe mine ca am furat la miss/mister

-

de ce n-a lasat dumnezeu...ce iubesc sa fie al meu....si sa mor cand o-i vrea eu...sa ma ingroape unde-oi zice...langa o guritza dulce..in usa bisericii..in calea ibovnicii
-

Welcome locomotivulitzicutzelor!!
ce faceti ma ? au sters forumu
mie mi se pare incredibil ! anyway...am ajuns si eu acasa...dupa multe piedici puse de natura ! doamne Katalina ce fac eu pt tine! am mers pe jos o statie de imi zbura vantu si geaca si geanta si caciula...tot!incredibil ! imi ramai datoare! datoare...bineinteles daca te mai lasa mama sa iesi cu forumistii si cu mine implicit dupa ce m-a cunoscut personal!eu ti-am zis sa nu ma duci la usa! by the way...d c e mama tata asa tanara si frumoasa ? :love:
Ma...acum k s-au sters atatea posturi...ce s-a intamplat cu toate declaratiile mele de dragoste? cu povestea frumoasa pe care o traiam...nu mi-a mai ramas nimic!
Hai k mie mi-e foame...ne vedem mai tarziu! la revedere mai forumisti fara forum!
ce faceti ma ? au sters forumu
mie mi se pare incredibil ! anyway...am ajuns si eu acasa...dupa multe piedici puse de natura ! doamne Katalina ce fac eu pt tine! am mers pe jos o statie de imi zbura vantu si geaca si geanta si caciula...tot!incredibil ! imi ramai datoare! datoare...bineinteles daca te mai lasa mama sa iesi cu forumistii si cu mine implicit dupa ce m-a cunoscut personal!eu ti-am zis sa nu ma duci la usa! by the way...d c e mama tata asa tanara si frumoasa ? :love:
Ma...acum k s-au sters atatea posturi...ce s-a intamplat cu toate declaratiile mele de dragoste? cu povestea frumoasa pe care o traiam...nu mi-a mai ramas nimic!
Hai k mie mi-e foame...ne vedem mai tarziu! la revedere mai forumisti fara forum!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
Ce faceti ma ?:) ati pierdut 200 de pagini de depou !
si totusi nu ziceti nimic! ciudat! bianca....a fost o super intalnire din punctul meu de vedere!
Oribilitate mica si dragutza...ce faci? :love:
Ma plictisesc....
si totusi nu ziceti nimic! ciudat! bianca....a fost o super intalnire din punctul meu de vedere!
Oribilitate mica si dragutza...ce faci? :love:
Ma plictisesc....
like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052