Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde Dany_S » Vin Sep 24, 2004 8:57 pm

ieri am inchiriat Mean Girls-2004

destul de tipic teenage movie, dragutz, lindsay lohan arata bine, ma rog, pt o seara plictisitoare a fost bun - 7/10
Dany_S
Junior Member

Mesajde Cristy » Vin Sep 24, 2004 9:11 pm

consideri Keanu R. un bun actor ? ;f
Moved away.
Cristy

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 25, 2004 12:19 am

Roger Dodger . 7/10 (7.3 pe imdb)

Un film mai putin comercial care nu s-a bucurat de prea multa faima in Romania. In rolul principal il regasim pe Campbell Scott, un actor mai mult sau mai putin cunoscut...dar care in acest film joaca impecabil. Campbell este Roger Dodger, care are teorii dintre cele mai nastrusnice despre viatza in general si sex in particular. Roger si cu nepotul sau de 16 ani....ies intr-o seara in oras...sa fu*a si ei ceva. Merita sa urmariti pelicula care este o imbinare de comedie si drama.
In film mai apare si Isabella Rossellini.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Sâm Sep 25, 2004 9:55 am

[quote="Cst"]consideri Keanu R. un bun actor ? ]
Mult mai bun k W.Smith :o
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde Cristy » Sâm Sep 25, 2004 11:00 am

Nu a interpretat nici un rol care sa'i ceara o mare performanta

In Dracula .. a interpretat mizerabil ; in seria Matrix .. nu a facut cine stie ce .. doar cateva scheme misto care au fost mai bine de 75% facute pe computer

Doar The Replacements si The Devil's Advocate mi'au placut de la el ..
Moved away.
Cristy

Mesajde ValiEnte » Sâm Sep 25, 2004 11:31 am

vrei sa spui ca W.Smith a facut ceva????
am citit intr-o revista ca pt. a protagoniza Matrix, W.Smith era principalul "candidat",favoritul producatorului(joel silver),dar frati Wachowski au refuzat sa mai faca filmul cu Smith k protagonist pt. simplul motiv ca acesta ar incerca sa faca filmul doar pt. propria lui stralucire(cum face cu toate filmele lui),asa ca Keanu a fost the ONE. :o
ValiEnte

Mesajde old lord » Sâm Sep 25, 2004 12:06 pm

W Smith este bun in filmele de comedie si atat
are noroc ca arata foarte bine si-l plac femeile altfel
eu cred ca a avut parte de prea multa publicitate si nu va intra in nici o istorie a filmului
smith e doar prezent si timpul va arata ca nare valoare de actor
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde tester » Sâm Sep 25, 2004 2:26 pm

Bai pic si poc (c. D) si eventual floc, cititzi draku regulamentu. Oricum Brusli il bate pe vandam.

Big trouble (2002), ca mai estem unul mai vechi, fara legatura. Cu Tim Allen, Rene Russo, Stanley Tucci, Tom Sizemore, Johnny Knoxville, Dennis Farina etc. Adica multi actori bunicei. Comedie clasica cu ceva faze notabile si o gramada de incurcaturi tipice filmelor americane, de la producatorul remakului The LadyKillers, Barry Sonnenfeld

Totusi filmul nu reuseste sa atinga hilaritatea dorita de mine, poate nici nu o doreste, suficient de placut pentru a fi urmarit in fatza tveului.

Dennis Farina are o replica in care vorbeste de maniere, comparatia facuta de el imi aminteste de o reclama Anti-tutun.

Una peste alta ar merita un 7.5/10, macar pentru kilele de actori bine platiti.

Spoileru alertator :

reclama anti tutun arata un tip intr-un restaurant fumand linistit, la tejghea, moment in care cineva de langa el incepe sa-i traga besini in fatza. Ma rog in film e vorba de maniere, in reclama e vorba si de fumatul pasiv.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde Cristy » Sâm Sep 25, 2004 8:49 pm

2 actori au reusit sa ma impresioneze de'a lungul timpului prin modul cum interpreteaza roluri ..
Al Pacino si Mel Gibson .. :B
Moved away.
Cristy

Mesajde IrC » Sâm Sep 25, 2004 9:05 pm

Eu am vazut Freddy vs.JasonComedie filmul, desi se vrea horror.Au fost cateva faze cand am tresarit, dar cam atat.Oricum, m-am distrat la vizionarea filmului.E k un fel de happy tree friends.Pacat k sangele nu prea l-am vazut bine.
Mi-a placut filmul desi nu e prea stralucit.
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Sep 25, 2004 10:39 pm

The Girl Next Door -2004-

S-a vrut altceva decat filmele obisnuite cu adolescentzi insa rezultatul lasa de dorit. Merita vazut pt actritza din rolul principal. Mult prea belea tipa....
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Titina » Dum Sep 26, 2004 9:41 am

Garfield....tocmai l-am vzt ieri....la inceput ma gandeam k e un kkt ,dak e animat Garfield :D da'....chiar mi-a placut.... 9/10....sau deh....8.50/10
Titina
Junior Member

Mesajde ROXANA » Dum Sep 26, 2004 5:41 pm

si eu am vazut ieri Garfield, mi-a placut, dar a tinut foarte putin :(si inca ceva au pus pretul 65000 (normal 40000) ca na' ti-au dat o punga de popcorn cu gust de pizza bleah....
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 26, 2004 5:49 pm

I,Robot . 7/10 (6.9 pe imdb)
Desi nu sunt amator al genului si prefer filmele 100 % cu oameni n-as putea spune ca nu mi-a placut I,Robot. E o poveste interesanta...iar Sony e de treaba.
Totusi...parca mai mult mi-a placut Bicentennial Man cu Robin Williams.

Oricum..Isaac Asimov a scris bine.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Dum Sep 26, 2004 7:01 pm

SIGNS
tare filmul,foarte bine intrerpretarea lu' J.PHONIX,si cea a lui M.GIBSON :B
si tare povestea(idea) filmului :o
ValiEnte

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 27, 2004 10:35 pm

Pay It Forward . 8/10 (6.7 pe imdb)
O frumoasa fabula despre o eventuala lume mai buna cu un Kevin Spacey impecabil ca intotdeauna si cu pustiul Haley Joel Osment facand un rol foarte bun. Un film de suflet as putea spune.

mici remarci : 1.daca va uitati cu atentie vetzi observa ca Trevor are in camera lui (deasupra veiozei) serpi ca cei pe care Titina si introduce in gura cand face poze. :cow:
2.cred ca Pepsi a platit sume imense la acest film. toata lumea bea Pepsi...fie la sticla de 2 l , fie la sticla de jumate, fie la doza. iar de mai multe ori apar automate pe care scrie Pepsi mare.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde 7vies » Dum Noi 14, 2004 12:59 pm

crucea de piatra- cu ocazia ,,marii sarbatori nationale,, a zilei lui Stalin, conducerea partidului comunist roman decide desfiintarea bordelurilor (simbol al depravarii si al ,,exploatarii capitaliste,,)...
gheorghe dinica apare in rolul lui Puzderie- un comunist uns cu toate alifiile, mare amator de dame de consum...
7vies
Junior Member

Mesajde ROXANA » Dum Noi 14, 2004 2:30 pm

de cand s-au sters mesajele, de prin septembrie.....am vazut multe filme :)
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde baixinho© » Dum Noi 14, 2004 4:19 pm

(cred ca cincea oara) Sechestrati in larg, aseara. film cu Steven Seagal. am vazut pe sarite, dar mi-a placut cum a jucat Seagal.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Titina » Dum Noi 14, 2004 4:53 pm

Irene-cea mai mare porcarie care am vzt-o in viata mea!!
Titina
Junior Member

Mesajde Samy » Dum Noi 14, 2004 5:03 pm

Eu am vazut pt a doua oara "Blonda de la drept 2"
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 14, 2004 5:07 pm

Fahrenheit 9/11. 9/10
Foarte inteligent facut, dar mai mult mi-a placut Bowling for Columbine.
Cred ca americanii n-au vazut filmu asta...de tot Bush a iesit presedinte.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Noi 14, 2004 5:08 pm

blonda d la drept2 il am p dvd shi imi place mai mult decat prima parte...shi ost-ul e mishto. ( 8/10)
Titina
Junior Member

Mesajde Samy » Dum Noi 14, 2004 5:11 pm

Mie imi plac la fel de mult ambele partzi!
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Mesajde Djinn » Lun Noi 15, 2004 12:22 pm

Amelie - un adevarat festin vizual si o incantare pentru suflet.

Plus, I like happy endings ... :D (alea care nu-s fortate ;) )
Djinn

Mesajde Mirela » Lun Noi 15, 2004 7:46 pm

Rock Star - The wanna be who got to be. deci aseara vazui filmu' mai acu' cateva cuvinte amintit, care si anume e inspirat dupa o poveste reala. cand nenea Halford s-a hotarat ca vrea sa plece din Judas' Priest, nenea Tim "Ripper" Owens - care facea parte pana atunci dintr-o trupa mica, (Winter's Bane) care se zice ca era cover-band (sau tribute-band, daca preferetzi) - deci nenea asta, ziceam, o fo' chemat sa cante in locu' lu' Halford. (asta pana in...2002 sau 2003 sau whenever...cand nenea Halford s-o hotarat sa se intoarca la Judas Priest.) Anyways, filmu' e inspirat dupa povestea respectivului, Judas' Priest a contribut destul de mult la making off (da' la un moment dat si-au strans jucarelele si au plecat pen'ca filmul devenise prea poveste de Hollywood si s-au suparat) si toti nenii din film sunt de meserie...in afara de Mark Wahlberg, care o fo la tineretze hip-hopper si de Jennifer Anniston..care, believe it or not, are o melodie pe soundtrack - well, asa ziceau nenii la sfarsit cand or dat soundtracku'. una dintre melodii, scrisa de mama lui ca nu-mi aduc aminte numele, performed by Jennifer Anniston. Asa...so muza inspiratiei e reala, cool sountrack, interesting story, can cretinel pe alocuri dar all in all good fun. and of course, after this i will always rmember to "Live the dream" :D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde cutuma© » Lun Noi 15, 2004 8:58 pm

Bahi, sa ma iertati dak nu postez unde trebuie, da' atzi vazut trailerul la Star Wars III?
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Dany_S » Mar Noi 16, 2004 7:47 pm

Envy 2004 - cu Ben Stiller, o comedie dragutza, la care am schiztat cateva zambete , insa destul de rare. Subiectul a fost cam dobitoc (prietenul lui Stiller inventeaza un spray care face sa dispara excrementele) dar ma rog, asa daca n-ai ce face merge. 4.5/10

The Alamo - 2004 - un film de actiune despre un moment important din istoria Texasului. Nu numai ca am invatat lucruri noi, dar a fost un film bine realizat si bine jucat. Merita vazut 8/10
Dany_S
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Noi 19, 2004 10:55 pm

S1m0ne...film mishto,mai ales k e cu evan Rachel Wood,una din actritzele mele preferate.( 8/10)
Titina
Junior Member

Mesajde 7vies » Vin Noi 19, 2004 11:54 pm

one flew over the cuckoo's nest- un film de milos forman, in care jack nicholson joaca fenomenal...
7vies
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film