cele mai infricosatoare experiente prin care ati trecut

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

cele mai infricosatoare experiente prin care ati trecut

Mesajde khayman » Mar Noi 16, 2004 1:53 pm

Am deschis thread-ul asta fiindca eu tocmai am trecut printr-o experienta de genul asta si pot sa zic ca ca e prima data in viata mea de cand mi-a fost cu adevarat frica.
Vreau sa va rog dinainte sa nu va radeti de mine dupa ce o sa cititi ceea ce o sa va povestesc :dormeam si dintr-o data am avut un fel de viziune in care mi-am vazut propriul trup cum se ridica din pat in genul secventelor de la tv cand un corp este resuscitat si spiritul revine in el aducand o data cu el si viata;numai ca la mine a fost total diferit fiindca eu simteam ca in trupul meu intrase inca un spirit sau ceva de genul asta care era foarte puternic si incerca sa dobandesca controlul.Eram intr-o stare in care imi dadeam seama de ce se intampla cu mine dar eu nu mai aveam nici un control asupra corpului meu - am incercat sa strig dar nici un sunet nu imi iesea de pe buze,am incercat sa imi fac semnul crucii dar nu imi mai puteam misca mana.Cand am vazut asta am inceput sa ma rog in gand cu toate ca eu nu prea cred in Dumnezeu,si nici acum dupa ce am trecut de asta nu pot sa zic ca mi-am schimbat mentalitatea,cu toate ca dupa ce mi-am terminat rugaciunea am simtit un zgomot puternic in urechi si dupa aceea o usurare brusca dupa care totul a revenit la normal.
Eu nu cred in draci si kestii de genul asta cu toate ca acum nu mai sunt asa de sigur pe mine;ba chiar am gasit si o explicatie la totul - o crestere brusca de tensiune care a durat cateva minute.
Voi ce credeti?
Ati trait vreodata asa ceva?
"...libera me Domine de morte aeterna..."
khayman
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Noi 16, 2004 2:03 pm

io da, intr-o seara ieream la biblioteca si lecturam cu neshte uameni la fel de culti ca si mine. deodat am simtit cum trupu-mi ieste ocupat abuziv de fro 7-8 beri . voiam sa ma mishc spre tualeta da nu mai puteam. pierdusem controlu asupra propriului meu trup. atunci m-am rugat in gand la bunul D-zeu in care nu prea cred si minunea se infaptui. un bratz vanjos, m-a apucat de dupe umeri, m-a ridicat si mi-a indreptat pashii spre tualeta. era neatzu al carui trup inca nu fusese ocupat de spiritul rau al tuborgului crismas briu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde khayman » Mar Noi 16, 2004 2:07 pm

Lool!!!
Interesanta experienta si in acelasi timp foarte infricosatoare n-am ce zice..
khayman
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Noi 16, 2004 2:11 pm

khayman scrie: am simtit un zgomot puternic in urechi si dupa aceea o usurare brusca

santzeleg ca teai ushurat pe tine ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Djinn » Mar Noi 16, 2004 2:13 pm

Bre, ce-o fi cautand subiectu asta pe literaturi?!

da' daca tot e p-aici, apai sa nu m-apuc eu sa va povestesc ce experiente infricosatoare am avut cu monstri de carti :D ca nici in ziua de azi n-am terminat "Lord of the Rings" in original si nici ca vreau sa ma mai ating de ea... mi-e frica ;S
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde gaga » Mar Noi 16, 2004 3:03 pm

FAW scrie:Bre, ce-o fi cautand subiectu asta pe literaturi?!

corrrrrrrrrrrect
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Djinn » Mar Noi 16, 2004 3:18 pm

Ce bine-i sta pe aberatzii
:o
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde h0va » Mar Noi 16, 2004 3:26 pm

bre sa va povestec shi eo..

ieream in cls a 10a cand am decis sa instalez acasa win2000..la instalare am ales (la sujestia installerului) sa formatez NTFS prima partitzie..dupe sheva tinp am decis sa renuntz la acest windoze..pentru a face asta am copiat copiez datele ce trebuiau salvate pe a doua partitzie d: carevasazica..am bootat de pe disketa de sistem de 98 shi am dat format c: .. linishtit am ashteptat sa termine dupe care am dat restart..am inlemnit cand am optservat ca se incarca windozele..deja tremuram shi infricoshat am dat o fuga la baie ca nu carecumva sa ma scap in nadragi de emotzie..booon..intre tinp se incarcase dracovenia aia de windows..am dat click pe d: din explorer shi ..stupoare..era gol golutz..

bre nu va mint a fost gruaznic, infricoshator, apocaliptic chear, atuncea cand e'am zis lu' tata ca i'am shters tot ce avea in diru' lui :yD ..imi amintesc shi acum privirea lui neincrezatoare, apoi dupa faza de negare a venit potopu' shi pazeeea..dupe cum ziceam o fost teribil..

acu' eo am incercat sa dau vina pe draci, pe suarta, pe matza neagra da' nu m'a crezut shi pace (tata)..acu varianta in care eo eram un dobitoc care nu shtia ca DOSu' nu shtie ce'i ala NTFS nu mi se parea o optziune..ma rog..una peste alta o fost ce'a mai gruaznica questie care mi s'a intamplat..

sa nu radetzi de mine ca va sparg sa muara longhorn..

?!
h0va

Mesajde piskeshu » Mar Noi 16, 2004 3:35 pm

Io, cand eram mai mic, mergeam cu taica-mio la pescuit. In acea zi pescuia la clean cu linguritza. Si am ajuns intr-un loc unde era un om cu niste capre. Pe una o chema Pamela si era fuarte rea cu copiii. Si la un moment dat o venit inspre mine fuarte sobra. Io m-am cacat pa mine de frica, deorece ii stiam renumele, da' nu i-am spus lui taica-mio ca mi-era rusine ca mi-e frica de-o capra. Si, dintr-o data , mi-o footut un corn in piept si-am picat in cur. Taica-mio o ras, io m-am cacat pa mine de frica si rusine. Apoi taica-mio io tras un picior si-o injurat-o de Dzo. Cam asta a fost.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Mar Noi 16, 2004 3:37 pm

aha, sa intelejem ca capra fu posedata la un momendat si nu mai avea control asupra corpului iei
eyewitness

Mesajde piskeshu » Mar Noi 16, 2004 3:39 pm

Era nebuna! Io mancam biscuiti si nu m-am prins ca trebuia sa-i dau si ei , de aia m-o batut!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde weed13 » Mar Noi 16, 2004 3:45 pm

deci io cand eram pe clasa a sasea, faceam baie. si cand ma spalam in zone intime, am descoperit in partea stanga o sfera, in partea dreapta doo. nu stiam daca sa ma bucur, sau sa ma sperii.
pana la urma m-am decis, si am zis ca ma sperii, si am inceput sa plang. m-am dus la taicamiu si iam zis incet, cu frica ca ma bate: tata, io am 3 cuaie. :D
pana aici nimic infricosator, m-am speriat mai rau cand o zis taicamiu : du-te ma, nu cred. hai sa vad !
pese: era duar o hernie, care am castigat-o in urma unui pariu. (pariu nu vil zic, ca rade iar naie de mine).
weed13

Mesajde h0va » Mar Noi 16, 2004 3:46 pm

bre piskeshule ejti sigur nea?

puate ca nu biscuitzii iera duh vina..poa' ca pe libidouiu' iei tre sa dai vina..duar o chiema pamela nuh?..asha se esplica shi de ce ierea ofticata pe copchii..ca aia mici nuj ce sa faca..se conporta la fel shi cu adultzii, de ezemplu' cu ciobanu' iei cum se purta?!?

?!
h0va

That's nothing...

Mesajde Aurolacul » Mar Noi 16, 2004 5:17 pm

Acum vreo 5 ani, cand inca mai eram un alcolist am facut eu shi cu baietzii un party. Pot sa zic ca nu e nimica mai infricosator decat sa il ai pe taicatu' la usa venit devreme de la lucru shi sa te gaseasca cu tot apartamentu borat de la atata alcool.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Noi 16, 2004 7:24 pm

Aurolacul scrie: sa te gaseasca cu tot apartamentu borat de la atata alcool.

haoleu, da ce-ai facut, ai inghitzit tot apartamentu dupa care l-ai borat???
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde nodingat » Mar Noi 16, 2004 7:59 pm

cănd fu' cutremuru' ăsta, adică nu chiar atunci, la vreo cateva nopţi după aia, că eu sunt bărbat puternic şi nu mă speriu uşor... d-aia la medicină legală cand alţii se dau loviţi numai să nu intre-n sală eu ma duc... şi cum ziceam m-am trezit in creierii nopţii speriat de moarte la propriu, adică mi-era frică rău că o să inceapă cutremuru' ăla mare, pe care nu-l suport eu, şi o să mor... incet, sub dăramături, de sete, in aproximativ o săptămană, timp in care o să privesc felul in care se scurg creierii, maţele, diverse umori din vecinii mei mai mult sau mai puţin norocoşi decat mine... noroc că mi-era prea lene că mi-am pus serios problema să o rup la fugă in stradă.
nodingat

Mesajde Dany_S » Mar Noi 16, 2004 8:49 pm

stiu ca e pe aberatii subiectu asta dar eu chiar o sa raspund la intrebare, e un subiect bun , pacat ca a fost pus pe literatura ~p , si nu la generalitati

Deci au fost multe situatii in care mi-a fost frica dar sunt 2 pe care nu cred c-o sa le uit vreodata.

Acum cativa ani, la putin timp dupa ce am venit in montreal, mergeam spre scoala, cum faceam in fiecare zi lucratoare de altfel. in drumul meu spre scoala e o cale ferata, pt trenuri de marfa si se trec trenuri de cateva ori pe zii. Eu intotdeauna ascultam muzica destul de tare la walkman in drumul spre scoala si asta faceam si in acea dimineatza. Nu mai tin minte ce ascultam , cert e ca nu eram atent absolut deloc la ce era in jurul meu decat la muzica si la gandurile mele si nu sesizez bariera pusa la calea ferata. M-am "trezit" din cauza "claxoanelor" continue ale trenului care venea cu viteza inspre mine. Sigur ca in momentul ala am luato la fuga sa trec de calea ferata si trenul a trecut dupa cateva secunde. Dar momentul ala cand m-am "trezit" m-am uitat in stanga si am vazut trenul apropiinduse cu viteza de mine n-o sa-l uit niciodata, am zis ca acolo ma prapadesc.

Celalalt moment, a fost acum vreo 2 ani jumate, la cateva luni dupa ce mi-am luat carnetul si masina. Chiar daca am fost intotdeauna un sofer relativ prudent, am avut acea perioda de "zmeul soselelor". Mergeam eu frumos intr-o seara pe autostrada si la un moment dat vad un Eagle Talon turbo(mitsubishi eclipse cu alt nume) care gonea, si eu dupa el. Si l-am ajuns (nu-i dadea omu la maxim ca altfel nu-l ajungeam) chair unde era iesirea mea, pe unde a luato si el. Eu dandu-i talpa ca "desteptu" am intrat in curba "exitului" cu o viteza mult mai mare decat era indicat si decat ar fi fost capabila masina sa ia curba (eram undeva pe la 130) respectiva si am intrat in derapaj inspre perete. AM reusit sa redresez masina in ultima clipa dar cred ca am avut cativa centimetri pana la parapet. Nu stiu daca mai scapam cu viatza daca chiar ma loveam de acel parapet la viteza aia.Am panicat o secunda (secunda aia de panica a fost ceva extrem de infricosator) in care vedeam cum am pierdut controlul masini si ma indrept cu viteza spre un parapet. Noroc nu s-a intamplat nimic.
Dany_S
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Noi 16, 2004 9:02 pm

m-a scos la tabla aia de mate si aud din clasa 's-a scapat!'... pentru o secunda crezusem (ma uit rapid catre pantaloni), dupa m-am prins ca se scapase profa c'un doi...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde khayman » Mie Noi 17, 2004 1:46 pm

Baieti (si fete,cred)sa va raspund la cea mai raspandita intrebare - ce cauta threadul pe literatura - ma grabeam sa il scriu si nu mai aveam mult timp la dispozitie ,cacieram intr-un internet cafe,asa ca am postat unde am apucat.
Eu v-am rugat sa il tratati cu seriozitate dar din pacate l-ati luat in bashcalie...(ce sa-i faci , asa sunt unii...),cu exceptia lui Dany S, carui ii sunt recunoscator caci era ceva destul de personal despre care eu m-am incumetat sa vorbesc...
V-as fi recunoscator daca pe viitor ati da dovada de o crestere mai buna(don't ofense please...)
khayman
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Noi 17, 2004 2:07 pm

khayman scrie:asa ca am postat unde am apucat.

stau si ma intreb ce sa-r fi intampla-t daca ai fi postat pe sport.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Noi 17, 2004 2:10 pm

cea mai raspandita intrebare - ce cauta threadul pe literatura

nu, cea mai raspandita intrebare ie "cum s-au creat cnezatele si voievodatele"

asa ca am postat unde am apucat

bine ca n-ai postat pe uochei c-o luai in freza de la baicsu

sa il tratati cu seriozitate dar din pacate l-ati luat in bashcalie

pai seriozitatea ta espusa intr-un cadru incoierent ne-a dus cu gandu la divertis show

ati da dovada de o crestere mai buna

crezi ca mai ie cazu la frun 1,84m?
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Noi 17, 2004 4:33 pm

cea mai najpa esperentza ale mele:

deci merg eo intro crajma, beau, halesc, rad, glumesc, mai o ciorba, mai dooj de ber, mai trei sute de gotca... ma rog... un menu obicinuit. la sfarshit, ce crez ? vine un monstru de vro cinzej de kile cu un blestem scris po hartie.

shi patzesc asta in fiecare zi !
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde khayman » Vin Noi 19, 2004 1:24 pm

Pai nu cred ca s-ar fi intamplat nimik cu adevarat grav...
khayman
Junior Member

Mesajde weed13 » Vin Noi 19, 2004 1:31 pm

asa zici tu, ta abarnai cata dreptate are neatza.
weed13

Imposibil

Mesajde LS. » Vin Noi 19, 2004 3:39 pm

Salut! Am trecut de multe in viata, dar exista o faza pe care n-am s-o uit niciodata....doi tineri de 18' si 19' ani ce ardeau de vii intre-un Suzuki Baleno la intrarea in oras. Sa stai cu stingatoru de foc gol in mana si sa le auzi tipetele si rugamintile de ajutor fara se te poti apropia....nu cred ca e nevoie de o poza cu ce a ramas din ei! I-am cunoscut personal. Nici o sansa n-au avut!
Fişiere ataşate
SA--I FIE TARANA USOARA !.jpg
SA--I FIE TARANA USOARA !.jpg (45.65 KiB) Vizualizat de 6400 ori
SA-I FIE TARANA USOARA.jpg
SA-I FIE TARANA USOARA.jpg (45.65 KiB) Vizualizat de 6399 ori
who dares wins
LS.
Junior Member

Mesajde _Matei_ » Mar Feb 08, 2005 10:54 pm

Eram in a V-a (timpu lu ceasca), era pauza si eu impreuna cu mai niste prostani jucam "atinsea" pe coridor. La un mom dat am intrat in fuga in clasa si m-am ascuns sub catedra. era o catedra din aia "inchisa", cu o fatza de masa maare... Stand eu asa pitit, numa ce vad scaunul cum se taraste si niste picioare mijto se desfac in fatza mea... "Diriga, am belit pla"-mi-am zis. Era o nemtzoaica faina, 23-25 ani sa fi avut, blonda, par scurt, cu toate alea bine facute(nu se purtau atunci chilotzi cum se poarta acu' ).
Deci, m-am inghesuit intr-un coltz si timp de aproape o ora am stat cu inima cat puricele de frica, ca nu cumva sa ma dibuie aia . Dupa ce o plecat, am iesit de-acolo mai mult taras ca amortisem de tot. O saptamana am tot povestit despre chilotzii aleia. a fost ultima data cand m-am ascuns sub catedra.
_Matei_

Mesajde cubu » Mar Feb 08, 2005 11:34 pm

Si uite cum, dragi copii, printr-o infricosatoare experienta, Matei a devenit chilotofob... Cum ii vede, se repede de-i smulge si-i rupe in dinti mai ceva ca Titi Prosop... Bre, p-aia ii dai jos in alte scopuri, nu ca i-ar face rau lu tanti la fofez.
indescifrabil
cubu

Mesajde gaga » Mie Feb 09, 2005 12:58 pm

io odata am ramas fara bere in frigider!
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde weed13 » Mie Feb 09, 2005 1:12 pm

deci io o data am mancat o ciorba de burta cu multi ardei iuti, moment infricosator peste care am trecut cu stoicism. dar cand in urma activitatilor perfect naturale, ciorba o vrut sa plece din mine ( nu stiu de ce, ca ii ofeream cazare gratis), o plecat cu tot cu ardeii iuti. atunci mi s-o facut tare frica, pt ca nici macar o clisma nu putea sa faca sa treaca durerea, si nici sa imi inghesui o felie de paine nu puteam.
weed13

Mesajde paiacec » Mie Feb 09, 2005 3:40 pm

Deci io am avut o experientza infricoshatoare chiar azi dimineatza care a durat vo doo ore ashea,shi anume peste tot erau budele ocupate de incepusem deja sa-mi fac planuri cam ce culoare o sa aiva noua pereche de chilotzi.Din fericire norocul mi-a suras (nu,nu,nu,n-am calcat in el:D) shi am dat la un momendat de o buda exceptzionala careia i-am spus toate pasurile shi inghioldelile care ma chinuiau de azi dimineatza.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii