)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
io nu inghit treaba asta cu sanchi "s-a sters fc-ul"; pur si simplu nu ie o tabla plina cu semne lasate de crida care poate fi abuzata de orice elev cu simtul curateniei exacerbat; intra chiar cine vrea pe serverele alea?
bau
-

balrogu' - Junior Member
-

dEpEchEmIND - Junior Member
MiG29 scrie:da unde ieste serverele alea?adica cine se ocupa de hosting?
ca amu se duce migurila inspre danshii shi cand leo shterge fo doo, macsim trei, scot aia shi ce nu sa scris in perioada asta.
uliuu. "imi salvez tuate posturile"
kotzy, esht de coma mortal letala de gradu 1 premianta cu coronitza. 
-

nocturna - Mesaje: 8725
-

weed13 - Mesaje: 1868
si io sunt la fel de bucuros pentru tine, nu credeam c-o sa traiesc s-o mai aud si p-asta. bravo aurolace ! you gave a sense to my life
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
si eu vreau damijana inapoi... titlul asta intors pe dos imi da dureri de cap ;a
Sau macar o sticlutza... da' sa aibe fro patruj' da grade pa minimum, manca-v-ash, ca altfel nu mere. si possibly nici pere
Sau macar o sticlutza... da' sa aibe fro patruj' da grade pa minimum, manca-v-ash, ca altfel nu mere. si possibly nici pere

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
shi eu zic asha: schimbare sa fie, da' s-o shtim shi noi (sau aia era cu tradarea?)
shi mai bine: sa nu se schimbe nimic. sau daca se schimba ceva, atunci sa sse schimbe ceva minor prin locurile esentziale.
shi mai bine: sa nu se schimbe nimic. sau daca se schimba ceva, atunci sa sse schimbe ceva minor prin locurile esentziale.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
Shaki scrie:Bun venit celui mai nou membru, Razorel
mey, park te shtiu de undeva, razorele...
Si la fel ca data trecuta , povestea se repeta , nu primeste mesaju' vietzii .. ceia ce ieste trist , ca vad ca numa' lui i se intampla .
Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682