)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
deci daaaa:

Se da .. :
-un prieten ..circa 23-24 ani , slabutz, firav
-un tramvai..destul de gol...numarul 12
-o BABA ..ca oricare alta..aici puneti voi restul..ca e totuna
Se cere... :
-locul pe scaun al prietenului meu
Demonstratia :
-baba vine la el si ii spune "maica sunt bolnava si batrana, nu ti-e rusine, nu vezi ca stau in picioare??"
prietenul meu..se uita linistit pe geam !!! si spune...ba da vad...
-pai si atunci de ce nu te ridici...? chiar asa nesimtire la tineretul de azi nu am mai vazut , ma dor picioarele
-va dor picioarele doamna ???
-da !!!
-doamna , dar dumneavoastra cand erati mica , asa cum sunt eu, dadeati locul la oamenii mai in varsta ?
-bineinteles tinere !!!
-pai vedeti, de asta va dor picioarele acum !!!

?!
-

h0va - Mesaje: 2049
Nici macar sa scriu o bibliografie corect
nu-i bai, in 25-30 de ani ai mari shanse sa candidezi la preshedintzie. sunt unii care nici alfabetul nu-l shtiu sa scrie
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
nocturna scrie:hova, bancuri dastea circulau pe colidoarele shcolii primare.
eo de unte sa shtiu?!? ]l8er edit:[/i] bre ce tzinere de minte au unii, ca au ajuns sa vanda shi la altzii:
..teresant ie ca ezista shi dilari de memorie caci don'shuara in cauza ie duar intermediar..so eo zic ashea, avetzi prl cu tzinerea de minte, sunatzi bre la # afishat pe iecran, ca o memorie (macism doo) in plus nu strica..parerea mea..nocturna scrie:Vand Memorie
vezi bre nocturna ca eo te ajut bre sa faci vanzare, sa nu ma uitzi cant te'oi impogatzi shi sa'mi dai shi mie o paine de mancat

?!
-

h0va - Mesaje: 2049
Hehe
theOffender scrie:nu-i bai, in 25-30 de ani ai mari shanse sa candidezi la preshedintzie. sunt unii care nici alfabetul nu-l shtiu sa scrie
Nu stiu, daca pot face asta, nu ma consider atata de prost. :t
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-

Aurolacul - Junior Member
vezi, in asta consta totul: nu conteaza cum te percepi tu. conteaza cum te percepe norodu'. asha ca imi mentzin opinia.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
nocturna, vreau si eu memorie
Cum o dai?
In legatura cu celalalt subiect aflat in dezbatere in prezent pe acest thread: nu poti sa le ai pe toate
ramane doar sa te hotarasti ce vrei... sau ce poti :rolleyes:
PS - si zicand "toate" nu ma refeream la gagici, pervershilor!
Cum o dai?
In legatura cu celalalt subiect aflat in dezbatere in prezent pe acest thread: nu poti sa le ai pe toate
ramane doar sa te hotarasti ce vrei... sau ce poti :rolleyes:
PS - si zicand "toate" nu ma refeream la gagici, pervershilor!

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
aurolace fii optimist atata tinp cat la noi poti alege dintre-un marinar si-un poponar ai mari sanse. matale da-i bataie si mai bate neshte recorduri personale la ridicat de fiare ca noi avem grije sa te-alejem
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nu ma consider atata de prost
nici noi aurolace...nici noi. tu ejti cel mai baiat dejtep care l-am vazut noi.
ma apuca plansu cand ma gandesc ca acu vro cateva luni era asa < > de mic aichiuu lui...acu a crescut e chiar atat < >
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050