comentarii impertinente la poze
gabuba scrie:nush de ce unii dintre voi ma vad delicatesa-n thumb., da io vad bene totu.
Egzista persoane care te vad delicatesa de obicei , nu doar in thumb

Aurolacule , cand o sa te opresti sa mergi la sala ? Deocamdata nu prea arati a om normal si mi se pare evident ca zice lumea ca iei steroizi ..
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Da stiu...
Weet-weet scrie: Deocamdata nu prea arati a om normal si mi se pare evident ca zice lumea ca iei steroizi ..
Stiu ca arat sa zicem asa(dupa cum au zis unii prieteni) ca o mica gorilutza. Asta e, asa prefer ca sa arat, mie imi place.
Are dreptate Dany, sunt multi care sunt mult mai musculoshi.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
bre aseara din plictiseala shi din curiozitate m'am uitat la toate pozele postate pe fclub..shi una dintre concluzii o fost ca cea mai dragutza fata care shi'a pus poze p'aci ie jane doe..uite link ca sa va convingetzi ca nu bat campii..oricum fiecare cu gusturile sale in materie de fumei..
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=240188&postcount=877
v'am pupat..
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=240188&postcount=877
v'am pupat..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
Este un pui de ciobanesc german in varsta de 3 saptamani.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nu ! El m-a luat pe mine.
Ciobanestii astia sunt caini extraordinari. Latra de la 2 saptamani.

Ciobanestii astia sunt caini extraordinari. Latra de la 2 saptamani.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bai, ce fatza poate sa aiba satyr in poza cand tine mainile (probabil amenintat) pe plamanii titinei... hahaha:D
zoso, aratai mai zvelt acu 2 ani cand te-am cunoscut eu...ehe, batranetea-batranetea...
zoso, aratai mai zvelt acu 2 ani cand te-am cunoscut eu...ehe, batranetea-batranetea...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847