C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nocti sha tras sereleu, vinde memorii. bre , ie mai avantajos cu topi top si bonibon
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
deci cumparatz sau nu?
ochila, aide bre, 900 000 lei bucata, ce mai inseamna? la o adica, erai matale dispus sa pleci la craiova cu miraculosu. asta nici nutz afecteaza sanatatea.
ochila, aide bre, 900 000 lei bucata, ce mai inseamna? la o adica, erai matale dispus sa pleci la craiova cu miraculosu. asta nici nutz afecteaza sanatatea.

-

nocturna - Mesaje: 8725
ia linijte! se poate, la ora asta!
am auzit ca ie o firma care vrea ca sa discrimineasca salariile in functie de laocatzie. bucurejtiu ie scunp = bucurestenii salar mai mare, chiar pe aceeash pozitzie. ruuulz
am auzit ca ie o firma care vrea ca sa discrimineasca salariile in functie de laocatzie. bucurejtiu ie scunp = bucurestenii salar mai mare, chiar pe aceeash pozitzie. ruuulz

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nocti, daca intamplator ai memorie de vanzare, zim si mie un pretz.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
danone scrie:bre keshule, ajtia o fi descoperit netu la galatz? ca prea so unplut de dunareni pe aci
tre sa fie un efect secundar alu canalu bystroie.
piskeshu scrie:ungurii ii zic la hardu de la calculator WINCHESTER.
ai dracu' - si-acolo tot cu pushca, mah?!? :yD
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
nu bre, ie duoar fumuri, shinca fumuri najpa!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
munciti ratzaidracu, va ajuns blestemele aiului.
15:44 Publius Creating Private Message darkshines
publius, publius ....nuti mai ajunje bre....
15:44 Publius Creating Private Message darkshines
publius, publius ....nuti mai ajunje bre....
-

deci io am obosit de cat am vorbit cu voi az, ashea ca acestea fiind zise, va urez un armean aipa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
piskeshu scrie:Bai, Publius, bre, io ca io,
merluc: gluma-i gluma, shaga-i shaga. zau ca n-ash avea nimic impotriva bancurilor de genu' asta pe seama locomotivelor de exemplu...
merluc over
(piskeshule, pacat de alina ca-i dragutza da' tontutza...)
And the girls say
- Publius
- Junior Member
acilea pe cand am ieshit shi eu la o tzigara tamam atunci s-o luat shi curentu electric. nishte ciocanituri discrete in usha de la lift m-au facut atent:
- helou (vocea din lift)!
- hai vere! (iou)
- ken iu help mi? (vocea)
- of cours. uat ken ai du? (iou)
- aim trapt in zi eleveití£r. (vocea)
- ai can si vat. (iou)
- ken iu help mi aut of hií£r? (vocea)
- ver iz no bladi electriciti. (iou)
- uell, ken iu col sambadi? (vocea)
- i fink so. (iou)
la care apare dupa 5 minute un tip cu o chestie, deschide ushile de la eleveití£r shi extrage una zana frumoasa (shi muzungu pe deasupra). bineintzeles ca am acut un schimb util de cartzi de vizita. eu eram interesat in numarul de telefon. weekendu' asta voi fi busi.
sa fie oare o premonitzie? un semn ceresc? o alta metafora?
bineintzeles, curentu a revenit in timpul schimbului de vederi shi de cartzi de vizita,. insa internetu abia acum shi-o revenit ca sa pot sa va relatez intamplarea.
- helou (vocea din lift)!
- hai vere! (iou)
- ken iu help mi? (vocea)
- of cours. uat ken ai du? (iou)
- aim trapt in zi eleveití£r. (vocea)
- ai can si vat. (iou)
- ken iu help mi aut of hií£r? (vocea)
- ver iz no bladi electriciti. (iou)
- uell, ken iu col sambadi? (vocea)
- i fink so. (iou)
la care apare dupa 5 minute un tip cu o chestie, deschide ushile de la eleveití£r shi extrage una zana frumoasa (shi muzungu pe deasupra). bineintzeles ca am acut un schimb util de cartzi de vizita. eu eram interesat in numarul de telefon. weekendu' asta voi fi busi.
sa fie oare o premonitzie? un semn ceresc? o alta metafora?
bineintzeles, curentu a revenit in timpul schimbului de vederi shi de cartzi de vizita,. insa internetu abia acum shi-o revenit ca sa pot sa va relatez intamplarea.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
aseara am avut o criza de lumscoateo, asha ca az mam dus la munca. nam facut nimica, da nici nam avut vreme sa ma plitisesc. acu incepe meciu. cateva ber shim trece. deci va urex un hanbalistic haipa !
-

neatza - Mesaje: 5820
MIN. 6 - Armenii ne dau emotii la prima lor faza de atac, Stelea a iesit la 20 de metri in alunecare si a salvat echipa !!! Apoi un armean a sutat de la 30 de metri, nu era nimeni in poarta, dar mingea a trecut peste !!!
MIN. 10 - Armenii continua sa atace periculos, de data aceasta speculand o greseală a lui Paraschiv; faza se opreste la semnalizarea tusierului.
MIN. 10 - Armenii continua sa atace periculos, de data aceasta speculand o greseală a lui Paraschiv; faza se opreste la semnalizarea tusierului.
-