Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
ma refer la poza cu titina din postu asta http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=325713&postcount=6156
ce e cu ea ?
ce e cu ea ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Buna seara ! Ce faceti ?Ce zi frumoasa !
foarte mishto a fost azi! Kata...spor la invatat!Moshule...bine ai revenit printre noi
Jadore...ce frumoasa esti in poza pe care ai pus-o pe generalitati..pacat ca esti sad ! foarte foarte frumoasa esti acolo!
(si in realitate banuiesc k esti mai frumoasa) ! so...salutare everybody!
foarte mishto a fost azi! Kata...spor la invatat!Moshule...bine ai revenit printre noi
Jadore...ce frumoasa esti in poza pe care ai pus-o pe generalitati..pacat ca esti sad ! foarte foarte frumoasa esti acolo!
(si in realitate banuiesc k esti mai frumoasa) ! so...salutare everybody! like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
Am facut o poza la grafful din avatarul meu! k sa il vedeti mai mare!
sunt super incantata de graff! pun poza aici k pe generalitati nu-mi place sa atasez! Hey Nanuka...bine ai revenit la vechiul nick! 
sunt super incantata de graff! pun poza aici k pe generalitati nu-mi place sa atasez! Hey Nanuka...bine ai revenit la vechiul nick! 
- Fişiere ataşate
-
- 14nov2004 023.jpg (138.21 KiB) Vizualizat de 3209 ori
like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Ahaa Dia,
Acum inteleg ce vrea sa exprime avatarul tau...poza este frumoasa si tu arati f bine...anyway merci!!...sunt f fericita de schimbarea nickului meu....:p...
Bursuc eu zic ca este o neintelegere...s-a mai intamplat si pe Cum arata Userii, sa se amestece atashamentele.
Ti-am trimis poza pe email, e amuzanta...am un nas lungggggg si cam atat..
Acum inteleg ce vrea sa exprime avatarul tau...poza este frumoasa si tu arati f bine...anyway merci!!...sunt f fericita de schimbarea nickului meu....:p...
Bursuc eu zic ca este o neintelegere...s-a mai intamplat si pe Cum arata Userii, sa se amestece atashamentele.
Ti-am trimis poza pe email, e amuzanta...am un nas lungggggg si cam atat..
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Imi bag poola in ele de atasamente. La Koala...apare o poza cu Black Eyes ~(
- Fişiere ataşate
-
- koala.jpg (48.06 KiB) Vizualizat de 3212 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Hahahahaaaa!!! ce sa zic...mi-ar fi placut mie sa arat ca black eyes dar n-a fost sa fie
! eu nu am probleme cu atasamentele...am vazut pe forum k s-au plans mai multi...mie mi-au aparut pozele care trebuie! moshule iti trimit eu poza mai tarziu daca vrei sa o vezi!
ce aiurea e faza...hahaaa
! eu nu am probleme cu atasamentele...am vazut pe forum k s-au plans mai multi...mie mi-au aparut pozele care trebuie! moshule iti trimit eu poza mai tarziu daca vrei sa o vezi!
ce aiurea e faza...hahaaa like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Am vazut poza pana la urma. Dar la pozele micsorate imi apar alte chestii. Nu stiu de ce. ~(
Oricum...esti foarte dragutza...iar eu te iubesc mult *p (da, Koala...la tine ma refer)
Oricum...esti foarte dragutza...iar eu te iubesc mult *p (da, Koala...la tine ma refer)
-

pai cu burta aia ? 

-

Waaaa :w:w:w mersi oribilitate!! :-X
Kata...vede el la intalnire forumista?la care?la una din alea la care nu participa? crezi k il mai vezi anu asta ?eu nu cred!
De ce faceti iar concurs de miss si mister ?n-are rost! parca nu se stiu castigatorii! faceti un thread in care scrieti cine a castigat si gata! ce-a fost a fost...de ce sa se repete ?:) inutil...zic eu!
Buna seara locomotive :p ce faceti ?
Kata...vede el la intalnire forumista?la care?la una din alea la care nu participa? crezi k il mai vezi anu asta ?eu nu cred!
De ce faceti iar concurs de miss si mister ?n-are rost! parca nu se stiu castigatorii! faceti un thread in care scrieti cine a castigat si gata! ce-a fost a fost...de ce sa se repete ?:) inutil...zic eu!
Buna seara locomotive :p ce faceti ?
i'm missing every part
i'm missing every part
-

sigur ca sunt pregatit. la ora 14 ne vedem la Hanu lu Manuc 

-

eu cu eye plecam la Constanta. Hades...sta acasa...ca vrea sa dea 300 mii...pt. o excursie de 2 zile. Isi inchipuie ca merge cu scoala cu autocarul probabil..de imi ofera banii astia.
-

O sa fie butzi butzi
nicholas...mig...marea...doamne ce frumos!!!!!!!!!!! pitoresc!ireal !incredibil!
in alta ordine de idei...Kata...noi ce facem in weekend ? da sa nu zici aici sa vada invidiosii...vorbim noi pe YM!
nicholas...mig...marea...doamne ce frumos!!!!!!!!!!! pitoresc!ireal !incredibil!
in alta ordine de idei...Kata...noi ce facem in weekend ? da sa nu zici aici sa vada invidiosii...vorbim noi pe YM!
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia scrie:O sa fie butzi butzinicholas...mig...marea...doamne ce frumos!!!!!!!!!!! pitoresc!ireal !incredibil!
noi avem intalnire secreta, sa nu mai afle totzi, shi chemam pe cine vrem noi:D
- kahlan
- Junior Member
Pai in 2004 am intreprins 5 excursii impreuna cu forumistii :
1.Dunare-Oltenitza (cu Hades si Eufrosin Poteca) viteza maxima atinsa = 120 km/h
2.Predeal - 3 Brazi (cu Hades) viteza maxima atinsa = 140 km/h
3.Cheia - Brasov (cu Eufrosin Poteca)
4.Antalya-Turcia (cu Love2Fly)
5.Cheia - Brasov (cu Hades,Love2Fly si SatyR) viteza maxima atinsa = 130 km/h in conditii de ceatza densa si intuneric
Pana la sfarsitul anului mai facem cel putin 2 excursii. Pishatii sa stea acasa !
1.Dunare-Oltenitza (cu Hades si Eufrosin Poteca) viteza maxima atinsa = 120 km/h
2.Predeal - 3 Brazi (cu Hades) viteza maxima atinsa = 140 km/h
3.Cheia - Brasov (cu Eufrosin Poteca)
4.Antalya-Turcia (cu Love2Fly)
5.Cheia - Brasov (cu Hades,Love2Fly si SatyR) viteza maxima atinsa = 130 km/h in conditii de ceatza densa si intuneric
Pana la sfarsitul anului mai facem cel putin 2 excursii. Pishatii sa stea acasa !
-

Voi de ce nu ati venit la ziua mea ? Va dadeam mancare si bautura la greu !
Raspunsul este indentic cu cel de la intrebarea lui whatever : pt. ca nu ati fost poftiti :p
Ma duc sa ma culc cu mare suparare in suflet...ca nu ne putem permite sa mergem la Cluj...si ca nu vrea nimeni sa ajute doi jidani saraci :cry:
Raspunsul este indentic cu cel de la intrebarea lui whatever : pt. ca nu ati fost poftiti :p
Ma duc sa ma culc cu mare suparare in suflet...ca nu ne putem permite sa mergem la Cluj...si ca nu vrea nimeni sa ajute doi jidani saraci :cry:
-