)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Cand faci bilutze ie misto sa dai cu iele prin incaperi. Exista bilutza perfect echilibrata . Daca dai cu ea de perete se lipeste, insa nu se lipeste de maini. Tot misto ie sa arunci cu bilutele de la geam dupa oameni. Unora le place sa le bage si-n gura, ca cica-s dulci, da io nu-s amator.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
Auzi,,
Cel mai misto e cand scoti stanca din nas...si dup-aia o faci bilutza si o lispesti de scaun:p...de aruncat cu ea n-am incercat, oricum ash stii c-o sa ratez..uite incerc acum:D..dar deja mucii mei s-au epuizat..ii caut pe sub canapea:D
De bag in gura nu-i bag:P...nici eu nu-s amataore.
Cel mai misto e cand scoti stanca din nas...si dup-aia o faci bilutza si o lispesti de scaun:p...de aruncat cu ea n-am incercat, oricum ash stii c-o sa ratez..uite incerc acum:D..dar deja mucii mei s-au epuizat..ii caut pe sub canapea:D
De bag in gura nu-i bag:P...nici eu nu-s amataore.
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
nanuculitzuka, iejti scabruasa ....si sa n-ai pretentii acu sa te mai si sarut 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nanuchitzicico, shi cand scotzi mneata stanca ai din nas, nu simtzi ashe, ca parca se lejereaza capu? la o adica, scapi do povara.
hai bre ochila, saruta fata, poate se transforma in zana.
hai bre ochila, saruta fata, poate se transforma in zana.

-

nocturna - Mesaje: 8725
asha nanuculitzuca, fute-l ...raraldracu de bagacios 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
EH, acum vezi ce ai facut? m-ai facut sa plang ca nu ma lasi sa ma bag in seama cu tine. Rade tot biroul de mine!
ma intreaba lumea daca mi-a murit pisica de plang asha in hohote :p cand le-am zis ca nu mai vrei sa vorbesti cu mine au inceput si ei sa planga. Acum mergem toti la tigara ca suntem stresatzi 
-

Love2Fly - Junior Member
nenea love2fly, de ce nu i-ti vezi dumneatale de problemele care le ai? sau totul merge perfect? e asa dificil sa faci abstractie de nanukulitzilika?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Love2Fly scrie:Da' de cand ne cunoastem noi doi?
de cand mushti oamenii de rect si de cand te fOO00oote grija de altii.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

weed13 - Mesaje: 1868
bre care a vazut reclama cu cretina aia care nu ie in stare sa parcheze mashina, iar cand reusheshte constata ca a parcat prea appe de perete shi nu mai are pe unte sa se scobuare..la sfarshit apare tecstu' "Shi ea voteaza Duminica!"...bre ie dementziala..
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
E bestiala reclama...si mai si da de doo ori cu usa in perete sa se asigure ca nu se poate
....daca nu vedeam reclama aia nu votam.... 
....daca nu vedeam reclama aia nu votam.... 
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-

Mtz - Mesaje: 522
eyewitness scrie:ma vede shaki si se supara
vezi k shtii???

najpa extrem, azi nu mi-a mers netu, urez la rds tot ce urezi si tu
... scuze la cei care mi-au lasat mesaje offline pe ym k n-am fost, poate ma vad in seara asta cu unii 
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
mah, voi ati vazut desenele astea?
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10706
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10707
Eu le-am facut. Cine ma crede?
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10706
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10707
Eu le-am facut. Cine ma crede?
-

dEpEchEmIND - Junior Member
al doilea desen seamana cu rock chickitta *p sau nu?
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-

Mtz - Mesaje: 522
Mtz, ce faci, fată ? Dai si tu maine o pizza ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member