Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Dia,
E melodia aia cu...." Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei...nu ma iei nu ma numa iei"
Ahaaaaaaaa gata...ie Dragostea din tei melodia si parca zice ceva si de un pitic:p....
E super populara melodia asta aici...
Gata Yo ma duc sa ma fac mumoasa acum, am intalnire cu fetele la un bar:D
E melodia aia cu...." Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei...nu ma iei nu ma numa iei"
Ahaaaaaaaa gata...ie Dragostea din tei melodia si parca zice ceva si de un pitic:p....
E super populara melodia asta aici...
Gata Yo ma duc sa ma fac mumoasa acum, am intalnire cu fetele la un bar:D
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Aoleu....ce de kkt...si acolo au invadat ? mi-e rau !!!!!!! :hehe: mi-e rusine cu ei! asta era cu piticu....nu stiam ce zici
! asa...pai....have fun in oras Nanuka ! eu ma duc sa dorm...k maine am o zi nashpa!Kata,Mosh,Crinutza,Nanuka,Hades,monk,Crash,Dany...... :love: noapte bunaaa!! 
! asa...pai....have fun in oras Nanuka ! eu ma duc sa dorm...k maine am o zi nashpa!Kata,Mosh,Crinutza,Nanuka,Hades,monk,Crash,Dany...... :love: noapte bunaaa!! 
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
Noapte buna, locomotive ! Nu stiu despre ce vorbitzi.
ps : azi am mancat un dublu chesse la Mc. si mi-a pus si felie de sunca in el. foarte bun
ps : azi am mancat un dublu chesse la Mc. si mi-a pus si felie de sunca in el. foarte bun

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Heyy Loco!!!!!11
Ieu sunt cam ametitza...m-am intords acum o ora de la bar:D..am fost cu colegii..ma mancat niste spaghete si imi vine sa vomit..grrrrrrr..
Uite aici sunt niste poze cu colegii mei...ne-am distrat..a fost tare dragutz..
Va sarut!!
Ieu sunt cam ametitza...m-am intords acum o ora de la bar:D..am fost cu colegii..ma mancat niste spaghete si imi vine sa vomit..grrrrrrr..
Uite aici sunt niste poze cu colegii mei...ne-am distrat..a fost tare dragutz..
Va sarut!!
- Fişiere ataşate
-
- Nanukk.jpg (170.43 KiB) Vizualizat de 2489 ori
-
- Nanuk.jpg (314.92 KiB) Vizualizat de 2474 ori
-
- Nanook.jpg (108.58 KiB) Vizualizat de 2476 ori
-
- Nanooky.jpg (295.96 KiB) Vizualizat de 2480 ori
That's my ShiT
-

Bravo, Nanuka !
Coreanu ala cine e ? Cum il cheama ?
Coreanu ala cine e ? Cum il cheama ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Buna seara looocoooo !! ce faceti ?
pfoai ce zi plina am avut! cica de maine ninge :p ! care merge la patinoar ?
Kata unde ai disparut ? Buna seara Oribilitate...ca te vad online pe forum ... :love: ! buna seara Dany ca vad ca si tu esti ! cu norocosii care au ramas singuri acasa (aka Jadore) nu vorbesc :T ! ce faci nanuka :p ?
pfoai ce zi plina am avut! cica de maine ninge :p ! care merge la patinoar ?
Kata unde ai disparut ? Buna seara Oribilitate...ca te vad online pe forum ... :love: ! buna seara Dany ca vad ca si tu esti ! cu norocosii care au ramas singuri acasa (aka Jadore) nu vorbesc :T ! ce faci nanuka :p ?
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Buna seara, Dia ! Am fost in Cora. Perpedes...asa ca n-am putut parca in sectorul Koala. Mi-am luat o vestutza 

-

Moshuleeee....si eu am fost la Cora azi! am fost cu un coleg sa-si cumpere modem!
pe la 18:30 eram acolo da nu mai stiu la ce animal am parcat k abia am gasit loc..era super plin ! ai vazut ? sa porti sanatos vestutza! :love: mai pleci maine ?
pe la 18:30 eram acolo da nu mai stiu la ce animal am parcat k abia am gasit loc..era super plin ! ai vazut ? sa porti sanatos vestutza! :love: mai pleci maine ? like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Si eu tot la 18:30 am fost.
10x.
nu mai plec...ca e Hades de kkt ! numai gura de el. cred ca nu-l lasa ai lui.
dany...nu am aparat foto acasa. poate o sa fac de la munca...sa vedetzi si voi vestutza :p
10x.
nu mai plec...ca e Hades de kkt ! numai gura de el. cred ca nu-l lasa ai lui.
dany...nu am aparat foto acasa. poate o sa fac de la munca...sa vedetzi si voi vestutza :p
-

Cum de nu te-am vazut ma ? ca nici unu din noi nu e o cantitate neglijabila!
Moshule...si nu organizezi si tu o super intalnire forumista ? :p daca tot ramai in bucuresti si ai si bani... 
Moshule...si nu organizezi si tu o super intalnire forumista ? :p daca tot ramai in bucuresti si ai si bani... 
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Am bani...dar nu vreau sa raman in Bucuresti. Nu mergem pe la Flavia ? 

-

Nu mergem la Flavia ca vine ea la noi
curand! o sa vezi!
in plus...nu vezi k ninge viscoleste si da crivatz in acelasi timp ? :p mi-e ca ramane Crash pe-acolo si nu mai poate sa se intoarca...noi ce ne facem ? tu ca tu...da EU ce ma fac ? :p
curand! o sa vezi!
in plus...nu vezi k ninge viscoleste si da crivatz in acelasi timp ? :p mi-e ca ramane Crash pe-acolo si nu mai poate sa se intoarca...noi ce ne facem ? tu ca tu...da EU ce ma fac ? :p like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Bine:p..
Uite eu tocmai vreau sa fac un dush, m-am plictisit sa stau in casa, ma duc pe-afara peste o juma de ora..
Tu ce faci Chichitz?..
Kiss You Dia, Kiss you all...
PS: Jadorik, nu ma place japonezu..suntem doar amici....
Uite eu tocmai vreau sa fac un dush, m-am plictisit sa stau in casa, ma duc pe-afara peste o juma de ora..
Tu ce faci Chichitz?..
Kiss You Dia, Kiss you all...
PS: Jadorik, nu ma place japonezu..suntem doar amici....

That's my ShiT
-

Cine e chitz-chitz ?
Asa...du-te la dush. Sa te speli la pasarica *p
Asa...du-te la dush. Sa te speli la pasarica *p
-

io fac bine...k d obicei...
de fapt eu am inceput sa cred k sunt bantuita de zburator(zburatorul fiind din mitul ala...din calin file din poveste de eminescu sau mai shtiu io care poem...facem al romana..adik zburatorul nu e love2,cum credea katzy
).....adik imi dau seama k am aceleashi simptome cu cele care-s bantuite de el...
ma simt singura,simt k sunt trista shi nush` dc,simt k ashtept p cineva shi nush` p cine....
eh...cred k mi-e somn shi d'aia
good night!
de fapt eu am inceput sa cred k sunt bantuita de zburator(zburatorul fiind din mitul ala...din calin file din poveste de eminescu sau mai shtiu io care poem...facem al romana..adik zburatorul nu e love2,cum credea katzy
).....adik imi dau seama k am aceleashi simptome cu cele care-s bantuite de el...
ma simt singura,simt k sunt trista shi nush` dc,simt k ashtept p cineva shi nush` p cine....
eh...cred k mi-e somn shi d'aia
good night!- Titina
- Junior Member
cece? ce'am facut?:D
tati am facut eu ceva?
- kahlan
- Junior Member