Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Nanuka scrie:Gata,
Am facut dush:p...Bursuc...
te-ai spalat la pasarica ?

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Noapte buna ! Sunati-o pe Wild Rose sa vina cu aparatu. Vreau sa ma pozez cu burta K'talinei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Aia facuta din slanina..pe care o ai tu.
Si acum noapte buna !
Si acum noapte buna !
-

Grasook..
Mi-ai facut pofta de piure...m-am uiat un pic pe threadu "Cum arata userii" si te-am vazut papand piure cu friptura. E 1 noaptea si nu m-apuc la ora asta de gatit:(...poate comand ceva, dar eu vreau sa mananc piure:(..
Btw, azi m-am inscris la sala...de luni incep:p
Mi-ai facut pofta de piure...m-am uiat un pic pe threadu "Cum arata userii" si te-am vazut papand piure cu friptura. E 1 noaptea si nu m-apuc la ora asta de gatit:(...poate comand ceva, dar eu vreau sa mananc piure:(..
Btw, azi m-am inscris la sala...de luni incep:p
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
ce dragutz a fost azi. acum am ajuns si eu. am venit cu parintii lu monk
ma apuc sa scriu.
titino..semeni leit cu matusi'ta.
ma apuc sa scriu.
titino..semeni leit cu matusi'ta.
-

Buna searaaa! Bai ce rau mi-a fost azi...doamne...cred k am super racit sau nushtu ce dracu se intampla! anyway...imi pare super rau k am ratat intalnirea...mai ales k eram unul din initiatori! eh...vor mai fi si altele...multe altele chiar
Ce faceti locomotive ?
Ce faceti locomotive ?
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
Asta cu durerea de cap e deja prea mult...daca mai aud o singura persoana mor! cum ma..si tu ? e incredibil!!! eu azi as fi vrut sa-l dau jos si sa-l pun cand isi revine..si-asa e degeaba pus acolo sus :p
like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Ah...nushtu daca neaparat de la raceala mi-a fost rau...m-a durut foarte tare capu...si sunt si putin racita...si s-au adunat
oricum nu mai conteaza...a trecut! acum ma simt bine si fac din nou online chestionare pt scoala de soferi ! :p
oricum nu mai conteaza...a trecut! acum ma simt bine si fac din nou online chestionare pt scoala de soferi ! :p like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Ce ziceai Koala de Real ?
Hai ca mai stau si eu putin si ma duc la culcare.
Koala...mai ia o gura de eucalipt...si culca-te si tu :p
Hai ca mai stau si eu putin si ma duc la culcare.
Koala...mai ia o gura de eucalipt...si culca-te si tu :p
-

-

monk - Mesaje: 2747