Cautam Dj De Rap
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cautam Dj De Rap
Cautam DJ-i de rap, any level.
Oferta este foarte serioasa.
Sunati direct la 0721.421642.
Oferta este foarte serioasa.
Sunati direct la 0721.421642.
REBEL MUSIC
- gianiny
- Junior Member
am o intrebare pt. gianiny
am fost la lansarea de album a lui Bitza
super show ,mai ales cand ai adus pe scena pizdele alea si ai inceput sa arunci cu sampanie pe ele si pe public,in fine
intrebarea mea este urmatoarea: Trupa C.T.C. (Controlul Tehnic de Calitate )este la rebel music? au fost prezentati de Raku cam des si de asta te intreb
prestatia CTC la lansare a fost super buna,Zale la fel ,Bita la fel,Ombladon la fel, Tataee la fel insa K-gula s-a incurcat cam des si Adi Despot cu Cheloo unde au fost?
super show ,mai ales cand ai adus pe scena pizdele alea si ai inceput sa arunci cu sampanie pe ele si pe public,in fine
intrebarea mea este urmatoarea: Trupa C.T.C. (Controlul Tehnic de Calitate )este la rebel music? au fost prezentati de Raku cam des si de asta te intreb
prestatia CTC la lansare a fost super buna,Zale la fel ,Bita la fel,Ombladon la fel, Tataee la fel insa K-gula s-a incurcat cam des si Adi Despot cu Cheloo unde au fost?
-
Neddy - Junior Member
MC nu cauta nimeni?...
Am aici un demo:
http://www.myxxa.net/Music/Hill7_MesajCatreUnDiscipol.mp3
Voci:Halogen,B-ZAR;
Text:Halogen,B-ZAR;
Instrumental:Hill7(Halogen),Dogma(Gruff);
Inregistrat,mixat shi masterizat in Dogma studio;
Contzine un sample din "Trayning Day",folosit fara drepturi de autor!;
Ideie originala:Hill7(Halogen).
Eu sunt pe strofa 2-ua...
Daca e interesat cineva,imi putetzi trimite un PM sau ma putetzi suna pe +37379578547,sau pe mail b_zar_psb@yahoo.com
Noroc!
Am aici un demo:
http://www.myxxa.net/Music/Hill7_MesajCatreUnDiscipol.mp3
Voci:Halogen,B-ZAR;
Text:Halogen,B-ZAR;
Instrumental:Hill7(Halogen),Dogma(Gruff);
Inregistrat,mixat shi masterizat in Dogma studio;
Contzine un sample din "Trayning Day",folosit fara drepturi de autor!;
Ideie originala:Hill7(Halogen).
Eu sunt pe strofa 2-ua...
Daca e interesat cineva,imi putetzi trimite un PM sau ma putetzi suna pe +37379578547,sau pe mail b_zar_psb@yahoo.com
Noroc!
Cel mai plictisit shi cel mai ushor de gasit...
-
B-ZAR - Junior Member
OFFTOPIC>>>>nu e puya pe poza aia??? Eu credeam ca chiar a luat o poza din videoclipu tupe de borfas...
sa speram ca ai si tu noroc ca puya atunci daca esti mai technic...

- dan83euthanesia
- Junior Member
Park gianiny cauta dj, nu mc.
Eu fac scratch-uri pe pickup-ul mamei.Dak te intereseaza da un pm.Dar vreau sa te anunt k sunt varza la scratch-uri.
pace
Eu fac scratch-uri pe pickup-ul mamei.Dak te intereseaza da un pm.Dar vreau sa te anunt k sunt varza la scratch-uri.
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
pt bizar: e aiurea cum zici "cacat"...ceva gen "cheacat"...suna a ghetou...
pt IrC: mai copilu, nu cred ca gianiny cauta dj varza, cauta pe cineva care sa se priceapa cat de cat.io asa cred;)
pt IrC: mai copilu, nu cred ca gianiny cauta dj varza, cauta pe cineva care sa se priceapa cat de cat.io asa cred;)
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
Asassinu scrie:cauta pe cineva care sa se priceapa cat de cat
..depinde cum interpretezi `any level`!!! imho ajunge si daca face doar scratchuri pe pick-up-ul lu tac`su si compenseaza cu ambitie,seriozitate&talent!
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
MonsterSnatch - Junior Member
Ha haaaaa Assasinule chiar puya pronutza cuvintul asta lafel si ma prind citeodata cum i-mi aduc aminte si cad la pamint de ris ca e marfaaaaaaaaaaa! Chiar e prostie dar e f funny! Cheacat..... Ha haaaaaaa cine oare a inventat prostia asta
totusi no offence towards puya....sau musichea , cheacat ha haaa

- dan83euthanesia
- Junior Member

Ma doare-n putza...
Shtitzi,ala-i chiar Puya de pe poza...O sa bag o poza de-a mea,daca trebu':)
ei...Fuck,acum m-am schimbat...Nu mai "sun" a la Puya...is B-ZAR...
Oricum,lumea ma iubeshte shi asha...Din cate shtiu eu...
De ce oare?...
Cel mai plictisit shi cel mai ushor de gasit...
-
B-ZAR - Junior Member
B-Zar am o intrebare: Ce sample de la Training day ati folosit? Zi-mi si mie la ce scena vine muzica??? Speculez corect ca e aia cind sunt tipii aia doi in masina si vine melodia aia spaniolí¤/cubana??? Aia e de la "Buena Vista Social club" dar zi-mi sa stiu si eu....mersi
- dan83euthanesia
- Junior Member
Neddy scrie:am fost la lansarea de album a lui Bitza
Cateva rectificari : NU a fost gianiny cel care a adus pe scena "pizdele alea" si nu le-a stropit el cu sampanie...din cate tin eu minte a fost vorba de Phane Buton...el a venit pe scena odata cu ele si cu sampania

NU mi s-a parut k s-a incurcat Kgula,dimpotriva...a facut fatza cu succes avand in vedere k i-a inlocuit si pe Despot si pe Cheloo ! Am inteles k Despot avea un concert in timpul lansarii si de-aia nu a venit...iar Cheloo era in alta parte :p pur si simplu n-a putut !
CTC nu-s la Rebel din cate stiu eu...! In rest...subscriu...CTC,Zale,Bitza, Ombladon,Tataee au avut o prestatie super buna ! Si din punctul meu de vedere si Kgula a fost la acelasi nivel...poate sunt subiectiva dar nu cred :w
Complet offtopic...saracu gianiny cauta DJ de rap si noi aberam despre lansari si MC...! sorry !!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
si totusi, caut dj de rap
va multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca v-a placut show-ul si va invit si pe viitor (desi, de la anul, trupele noastre vor avea doar cate un singur concert pe an in bucuresti).
Totusi, eu caut dj de rap, aproape any level. ma intereseaza orice persoana majora, indiferent de sex, care este motivata sa ajunga un respectat dj, cu un contract serios, cu concerte si aparitii publice sau de studio, chiar sa faca parte dintr-o trupa. De exemplu, inca nu am completat definitiv line-up-ul pentru concertele Bitza, ca sa dau doar un singur exemplu.
Asadar, daca va intereseaza sau stiti pe cineva care ar putea sa intereseze oferta mea, sunati-ma la 0721.421642.
Totusi, eu caut dj de rap, aproape any level. ma intereseaza orice persoana majora, indiferent de sex, care este motivata sa ajunga un respectat dj, cu un contract serios, cu concerte si aparitii publice sau de studio, chiar sa faca parte dintr-o trupa. De exemplu, inca nu am completat definitiv line-up-ul pentru concertele Bitza, ca sa dau doar un singur exemplu.
Asadar, daca va intereseaza sau stiti pe cineva care ar putea sa intereseze oferta mea, sunati-ma la 0721.421642.
REBEL MUSIC
- gianiny
- Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1