cand ziceti voi..bon matin...eu ma gandesc la mosh martin.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard *"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
Da...yo l-am vazut....sta pitit dupa un nor...crede ca nu-l vad...da l-am ginit yo :yD
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard *"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
Buna dimineatzaaaaa!:D
Nu vreau eu sa fiu cea care aduce veshtile mai putzin bune, dar ie luni!
Spor la lucru celor care au shi spor la shcuala alora mai mici!
buna dimineatza, forumishti, in scurt timp am plecat spre scarbici, unde nu shtiu sigur daca am net... eu sper sa mai vb azi sa avetzi o saptamana frumoasa :kiss:
aliatzi, right?
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Buna dimineatza!
Azi nuapte pe la dooshpe shi ceva m'a prins mama la calc, deshi treia sa dorm la 10juma...oh boy, we're gonna have a loooong talk today...
Felicitari [email="k@tzy"]k@tzy[/email]! Neatza forum!!! Gabuba,nu am mai putut ieri sa stau pt ca mi-am adus aminte ca am de invatzat la bio ca merg la olimpiada...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Neatza ba! La mine a sunat ceasul la 10.00 ca la 11.15 trebuia sa plec spre faculta, am stins alarma si m-am culcat la loc M-am trezi la fara 20 cand stiam ca sigur nu mai ajung si nu ma primeste aia la MTCS