Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
-

monk - Mesaje: 2747
Azi tre' sa continui campionatu de Fifa 2005...si ma gandesc sa incep si o cupa. De asemenea tre' sa continui UNderground-ul 2. Si mai tre' sa stau pe forum...sa mananc si sa beau.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Bafta la exercitii :p
Bah...eu cred ca ma duc sa dau o tura pe Autostrada Soarelui....ca prea e frumos afara.
Imi da tata un bon de 300 000 de benzina
Bah...eu cred ca ma duc sa dau o tura pe Autostrada Soarelui....ca prea e frumos afara.
Imi da tata un bon de 300 000 de benzina

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Buna dimineata locomotive :-p
Da Oribilitatea fara suflet...3-0 pt Barca...stiu... ! as fi vrut sa castige Real...dar asta e
nu ma atac eu din atata lucru :p
Tocmai am mancat niste eucalipt ...ca "sa ma fac grasa" dupa cum chiar monk mi-a spus acum cateva minute ...!
trebuie sa ma apuc de un proiect si mai tarziu sa ies prin oras ! so...have a great day everybody !
Da Oribilitatea fara suflet...3-0 pt Barca...stiu... ! as fi vrut sa castige Real...dar asta e
nu ma atac eu din atata lucru :p
Tocmai am mancat niste eucalipt ...ca "sa ma fac grasa" dupa cum chiar monk mi-a spus acum cateva minute ...!
trebuie sa ma apuc de un proiect si mai tarziu sa ies prin oras ! so...have a great day everybody ! like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
Neata,copii rai ce sunteti toti! Cine s-a bucurat in dimineata asta de zapada cum m-am bucurat eu nu stiu.Oricum,pot sa va anunt ca dupa cateva zile de depresie , in care am fost , acum a iesit soarele. Ma bucur de asta si nu stiu cui sa ii povestesc.
Un copil va pupa si va iubeste!
Un copil va pupa si va iubeste!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
Copilutz...eu ma bucur pt tine
si in bucuresti e soare sa stii...dar la noi e soare fara zapada!
si copii rai nu suntem sa stii :p nu ne cunosti..de-aia zici asa!
poti sa ne povestesti noua orice...that's what friends are for...right?
te-am pupat copil :love:
si in bucuresti e soare sa stii...dar la noi e soare fara zapada!
si copii rai nu suntem sa stii :p nu ne cunosti..de-aia zici asa!
poti sa ne povestesti noua orice...that's what friends are for...right?
te-am pupat copil :love: like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Am sosit. Am depasit recordul de viteza ...de cand sunt eu sofer. 150 km/h pe Autostrada Soarelui. Am fost pana la Lehliu. Super marfa vremea.
-

Iti multumesc pentru felicitari. Ma duc sa-mi fac obisnuita baie de duminica....dupa care voi servi unul dintre felurile mele preferate de mancare, in spetza...ficat de 

-

moshule si hades .. ia utati-va acilea maestru :yD
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10910
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10910
-

monk...azi am mers cu 150 pe Autostrada Soarelui...asa ca ma lasa rece ce imi arati tu
apropos...sunt la 9 % din Underground 2
apropos...sunt la 9 % din Underground 2

-

-

sa fim seriosi. nu cred ca are taica'tu Lamborghini. poate era 165.
-

m-a sunat Crash mai devreme. pleaca in seara asta din Severin. maine ma vad cu el :love:
ce jocuri, Koala ? eu vorbesc de viatza reala....monk e cu jocurile.
ce jocuri, Koala ? eu vorbesc de viatza reala....monk e cu jocurile.

-

Nu inteleg sensul :love: in postul tau ! :p Ma bucur ca se intoarce
sa-ti tii mainile acasa cand te intalnesti cu el...da? macar pe el lasa-l neatins ca in rest i-ai luat la rand :p !! nushtu...de aia care joaca underground 2 si au ajuns la 9% ziceam cu jocurile! cu viata reala sunt io
sa ma vezi la orele de conducere :p
sa-ti tii mainile acasa cand te intalnesti cu el...da? macar pe el lasa-l neatins ca in rest i-ai luat la rand :p !! nushtu...de aia care joaca underground 2 si au ajuns la 9% ziceam cu jocurile! cu viata reala sunt io
sa ma vezi la orele de conducere :p like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

nu-mi tin mainile acasa cand ma vad cu Crash. vreau sa-l fac la buzunare :yD
ba nu...viatza reala sunt eu care am mers cu 150 km/h pe autostrada soarelui *p
ba nu...viatza reala sunt eu care am mers cu 150 km/h pe autostrada soarelui *p
-