C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
piskeshule, am facut gresheala sa ascult proconsul. vaaaai!... shi-acuma ma doare capul!
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
guzmornin pipal.
Bre joi cand eram la aiulicu, ce crez ca vazuram intr-un colt de bar?
trei suareci trageau shot-uri de tequila. Primul isi toarna un shot, isi umfla muschii si incepe:
- Ba fraierilor, voi stiti capcanele alea de soareci pe care le pun bulangii de oameni cu o bucatica de cascaval inauntru? ei bine, io desfac dintii aia, fac vreo 20 de tractiuni la capcana, ma invart un pic, iau cascavalul si o sterg, ba!!! ii sparg pe toti!
- Mama, ce tare e asta!
Al doilea soricel isi pune tequila, il da pe gat, se scutura si zice:
- Brrr, sunteti de cacat! stiti voi grauntele alea mici si roz, bobitele alea de grau cu otrava pe care le pun oamenii ca sa ne omoare? io iau cateva boabe, le pisez, le pun pe o foita si pac! le trag pe nas!
- Baaaa... asta e nebun de tot! auzi, se drogheaza cu otrava!
Al treilea isi pune si el un paharel, il da pe gat, se incordeaza, se scutura un pic si o ia la fuga.
- Unde fugi dementule?
- Ma duc sa fut pisica!
Bre joi cand eram la aiulicu, ce crez ca vazuram intr-un colt de bar?
trei suareci trageau shot-uri de tequila. Primul isi toarna un shot, isi umfla muschii si incepe:
- Ba fraierilor, voi stiti capcanele alea de soareci pe care le pun bulangii de oameni cu o bucatica de cascaval inauntru? ei bine, io desfac dintii aia, fac vreo 20 de tractiuni la capcana, ma invart un pic, iau cascavalul si o sterg, ba!!! ii sparg pe toti!
- Mama, ce tare e asta!
Al doilea soricel isi pune tequila, il da pe gat, se scutura si zice:
- Brrr, sunteti de cacat! stiti voi grauntele alea mici si roz, bobitele alea de grau cu otrava pe care le pun oamenii ca sa ne omoare? io iau cateva boabe, le pisez, le pun pe o foita si pac! le trag pe nas!
- Baaaa... asta e nebun de tot! auzi, se drogheaza cu otrava!
Al treilea isi pune si el un paharel, il da pe gat, se incordeaza, se scutura un pic si o ia la fuga.
- Unde fugi dementule?
- Ma duc sa fut pisica!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
alalei pramatii
azi trebi
pe la doo nu uitati : rebusu concursu nr 1
ne mai vedem noi
azi trebi
pe la doo nu uitati : rebusu concursu nr 1
ne mai vedem noi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
va salut dintre nametzi! deci spre deosebire de ofenderu, a venit iarna! e chear fain amu, ca s-o oprit ninsoarea sh-a eshit suarele!
alfel, uichend mí£nos, cu diverse mancaruri shi beuturi, cu prieteni shi cu diverse discutzii. deci fain!
Uoare Necko ce face?
alfel, uichend mí£nos, cu diverse mancaruri shi beuturi, cu prieteni shi cu diverse discutzii. deci fain!
Uoare Necko ce face?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Re la luminatele capete.
Dupe cum ar zice noctambulimea sa ca cine dracu a pus nustiuce dupe vichend, io vin si va-ntreb ca cine o fi inventat frigu asta bre, de sa nu poti sa scoti un molocotivist d-ala din casa. Si plus ca ma apuca dracii cand vad ca a nins da s-a depus zapada numai pe acoperise si masini.
P.S. Aveti grije ca azi nu raspund pentru actiunile mele, m-a bagat ieri depesita in lista ei de ignore si sunt depresurizat rau...
Dupe cum ar zice noctambulimea sa ca cine dracu a pus nustiuce dupe vichend, io vin si va-ntreb ca cine o fi inventat frigu asta bre, de sa nu poti sa scoti un molocotivist d-ala din casa. Si plus ca ma apuca dracii cand vad ca a nins da s-a depus zapada numai pe acoperise si masini.
P.S. Aveti grije ca azi nu raspund pentru actiunile mele, m-a bagat ieri depesita in lista ei de ignore si sunt depresurizat rau...
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
trei suareci trageau shot-uri de tequila. Primul isi toarna un shot, isi umfla muschii si incepe
ha. ha.
sunt dat EXEMPLU NEGATIV cum ca ashi spune numai bancuri proaste. da vaz ca unii plagiaza la greu.
ha. ha.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=292926#post292926
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
pai prin moldova ninge deo saptamana. + ca a nins shin ph.
anontz de anontz: a zis memetu sa va transmit ca din pacate lui nui mere fanclubu acuma, din care cauza ie fuarte trist, da' va ubeshte pe totzi, la fel de mult, ie dor de voi, shi cand vrea mujchii voshtri da o bere, macsim trei, pe cap de persuana, la tuata lumea care ie doritoare. asha a zis.
anontz de anontz: a zis memetu sa va transmit ca din pacate lui nui mere fanclubu acuma, din care cauza ie fuarte trist, da' va ubeshte pe totzi, la fel de mult, ie dor de voi, shi cand vrea mujchii voshtri da o bere, macsim trei, pe cap de persuana, la tuata lumea care ie doritoare. asha a zis.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Nu suport Vita de vie. M-as duce pt. Parazitii ca pe Zdobi i-am mai vazut si m-am saturat de oi si paini. Unde ie , in ce loc?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
deci a nins in bistritza!
zdob si zdub a fost sh-acilea, da ploa de rupea, frig shi vant shi n-o fo nime!
zdob si zdub a fost sh-acilea, da ploa de rupea, frig shi vant shi n-o fo nime!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Ma elucubrez in ele de biroae!
Danone, bine ca nu s-au dat la uischian nemernicii aia de shoareci!
In PH a nins de joi,am vazut io cu oichii mei in timp ce ma indreptam spre ploiesti dinspre intr-un loc de undeam plecat a doua zi!
Erea sa uitz! e un frig de ma kk pa mine!
Danone, bine ca nu s-au dat la uischian nemernicii aia de shoareci!
In PH a nins de joi,am vazut io cu oichii mei in timp ce ma indreptam spre ploiesti dinspre intr-un loc de undeam plecat a doua zi!
Erea sa uitz! e un frig de ma kk pa mine!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
a zis memetu sa va transmit ca din pacate lui nui mere fanclubu
thanx GOD!
ie dor de voi, shi cand vrea mujchii voshtri da o bere, macsim trei, pe cap de persuana, la tuata lumea care ie doritoare. asha a zis.
anebunit lupu bre? sau ie merluc?
keshule, la sala sporturilor ie la ora 20, sponzori MTV si coca cola.
naie, primit meil funny.
mishule, acu vazui linc da sa jtii ca io nu team plagiat caci io nu cetesc acolo plus ca nu preatz citesc posturile ca ma zapacesti cu halfenglishhalfromanian languagiu tau, plus cocobongoleza. bancu lam primit pe mail, asa sa jtii. ofticiosule.
dedrwe: loooooooool http://www.metalfan.ro/forum/viewtopic.php?t=2040
- gaga
alaleo
ma duc la munca
azi ciuciu forum
ma duc la munca
azi ciuciu forum
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
keshu, nush daca ie moca, pe afish nu e nici un pretz deci abar n-am.
paiacece, ten cap ca nai luat telefonu.
si bancu zilei:
~p~p
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10885
paiacece, ten cap ca nai luat telefonu.
si bancu zilei:
~p~p
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10885
- gaga
serustoc.
conparativ cu cei in locatia mia de bastina, la cj ie primavara. acas lipsia memetu sa se dia cu montenbaicu lui pe zapada. da o zis ca vine iel.
dana, zi bre ai primit aprox 2 meiluri de la je sau nu ?
conparativ cu cei in locatia mia de bastina, la cj ie primavara. acas lipsia memetu sa se dia cu montenbaicu lui pe zapada. da o zis ca vine iel.
dana, zi bre ai primit aprox 2 meiluri de la je sau nu ?
-

weed13 - Mesaje: 1868
nocturna scrie:de ce nu merge download la mp3urile cu LOST?
naiti, dunno, verifica stufful priceput in meandrele internetului chiar acu' si se rezolva cu downloadu'
uid, am primit poza cu un urat pe malu marii, tu erai?
- gaga
ma bucur sa optservez ca uaminii are chef de vorbe lunea
dacal vedeti insa pe baicsu prin preajma sai spune-ti :
SA NU UITE BELETE
multumesc anticipat
dacal vedeti insa pe baicsu prin preajma sai spune-ti :
SA NU UITE BELETE
multumesc anticipat
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nu, eric roberts !
si ceia ce denumejt tu urat, in alte partz ie denumit excelent. cred ca avem o preceptie diferita asupra unor niste lucruri.
auz la ia, invidiuasa ! apoi nu ma mir ca iti zice baicsu nasuala. :t
si ceia ce denumejt tu urat, in alte partz ie denumit excelent. cred ca avem o preceptie diferita asupra unor niste lucruri.
auz la ia, invidiuasa ! apoi nu ma mir ca iti zice baicsu nasuala. :t
-

weed13 - Mesaje: 1868