Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Eh...la buzunare poti sa-l faci...da ai grija cat de adanc bagi mana in buzunare si pe unde iti ajung mainile! da sa stii k nu prea ai ce lua de la el...nu e asa bogat "cum vorbeste lumea" :p ! viata reala e in toti sa stii....daca n-ar fi nu s-ar povesti !!!!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
pai nici n-am zis ca e bogat. dar 10 mii tot gasesc eu la el. daca vroiam sa fiu bogat ii furam geanta lu' Titina sau WR. *p
bine ca se culca k@tzy ....
bine ca se culca k@tzy ....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
hai..culca-te...ca ne-ai zis de 1000 de ori noapte buna.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh scrie:sa fim seriosi. nu cred ca are taica'tu Lamborghini. poate era 165.
nu are lamborghini .. are o skoda superb full option TDI cu cel mai mare motor din gama *p
-

monk - Mesaje: 2747
si mai ai tupeul sa zici ca taica'tu nu e si el milionar in dolari ~)
Koala...nu fac in seara asta subiectu. sa vedem macar cati amatori sunt. mai vorbim pe YM.
cred ca ma culc si eu...ca nu e asa interesant la Nea Ovidiu in seara asta.
noapte buna !
Koala...nu fac in seara asta subiectu. sa vedem macar cati amatori sunt. mai vorbim pe YM.
cred ca ma culc si eu...ca nu e asa interesant la Nea Ovidiu in seara asta.
noapte buna !
-

pai nu e. ca masina lu tata e de la firma *p . eu nu am mercedes seria S si seriam M + Volvo S40 ca altii :-"
-

monk scrie:pai nu e. ca masina lu tata e de la firma *p .
de la firma unde e el insusi patron, nu ?
Noapte buna, Koala ! sa-ti cumperi pijama pentru la munte...sa nu te vada Crash in curu gol *p
-

salutare locomotive
vad ca se discuta aprins aici de ispravi de pe sosele, eu tovcmai prospat venit de la schimbat termostat, m-a f*tea in cur unu cu o Honda Prelude asa ca am ras putin de el si l-am blocat(i-am inchis unghiu) in spatele altei masini care mergea mult mai incet, a tras saracu o frana ~P, n-am atins mai mult de 160 ca erau masini in fatza. N-am mai mers de mult asa dar a fost un mic "rush" bine venit.
Monkule, vezi ca e stricat rau vitezometru ala de la Superb daca a aratat 265. Nici M3-urile nu merg atata.
vad ca se discuta aprins aici de ispravi de pe sosele, eu tovcmai prospat venit de la schimbat termostat, m-a f*tea in cur unu cu o Honda Prelude asa ca am ras putin de el si l-am blocat(i-am inchis unghiu) in spatele altei masini care mergea mult mai incet, a tras saracu o frana ~P, n-am atins mai mult de 160 ca erau masini in fatza. N-am mai mers de mult asa dar a fost un mic "rush" bine venit.
Monkule, vezi ca e stricat rau vitezometru ala de la Superb daca a aratat 265. Nici M3-urile nu merg atata.
-

Dany_S - Junior Member
Buna dimineatza, loco !
Buna dimineatza Titina...ne vedem sambata pentru noi poze compromitatoare *p
Buna dimineatza, zoso. Buna dimineatza, eye !
Eu ma duc sa fac un dush....si plec...
Buna dimineatza Titina...ne vedem sambata pentru noi poze compromitatoare *p
Buna dimineatza, zoso. Buna dimineatza, eye !
Eu ma duc sa fac un dush....si plec...
-

Am vazut si eu pozele pe threadu "Chematzi gaborii"
Atzi fost super mutli printre care si Zoso
...v-ati distrat?..cum a fost?
Eu ma uit la Shallow Hal si ascult "One way or another" Blondie.
Buna dim locomotive...buna dimineata Domnul ochi
Atzi fost super mutli printre care si Zoso
...v-ati distrat?..cum a fost?Eu ma uit la Shallow Hal si ascult "One way or another" Blondie.
Buna dim locomotive...buna dimineata Domnul ochi
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Salut, Nanuka ! Mai urmeaza poze...dar nu stiu ce face WR de nu le pune.
Azi m-am intalnit cu Crash. Avea fes Nike :yD
Azi m-am intalnit cu Crash. Avea fes Nike :yD
-

am dat teza la info .. a fost de cacat rau .. am calculat si iau 3. .. ce-i drept din 4 puncte :yD ma pot numi destept
-

Buna seara locomotivee!Oribilitate :love:
Eu lucrez la un proiect...am intrat sa-mi mai iau niste date ! Ce oameni destepti printre locomotive..monk ia 3 puncte din 4...sunt mandra de tine ma :p
Katalina invata...
Jadore doarme...
Eh...hai ca am treaba
Byyeee...vorbim mai tarziu !
Eu lucrez la un proiect...am intrat sa-mi mai iau niste date ! Ce oameni destepti printre locomotive..monk ia 3 puncte din 4...sunt mandra de tine ma :p
Katalina invata...
Jadore doarme...
Eh...hai ca am treaba
Byyeee...vorbim mai tarziu ! like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Buna seara, petala mea de margareta ! Ce proiect faci tu ? Despre salvarea speciei tale ? 

-

Conopidutza mea grasutza...proiectul despre specia mea il facem impreuna..k e si in interesul tau sa nu se piarda specia...doar nu vrei sa ramai fara mine ,nu ? Acum fac un proiect despre graffiti !:p
Kata...bine ai facut...da-o dracu de teza!!!! ;s
Revin mai tarziu !
Kata...bine ai facut...da-o dracu de teza!!!! ;s
Revin mai tarziu !
like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Salata orientala ? Continea...cartofi, oua fierte, gogosari, masline, ceapa ? Daca le contine pe toate...se poate numi o adevarata salata orientala...
Ma bag la un FIFA 2005...
Nanuka...de ce m-ai intrebat pe YM daca sunt suparat pe tine ? Am vre'un motiv ? :yD
Ma bag la un FIFA 2005...
Nanuka...de ce m-ai intrebat pe YM daca sunt suparat pe tine ? Am vre'un motiv ? :yD
-