)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
1. Nu doream sa atasez poze cu Titina, si le poate atasa singura.
2. Am si poze de la concert. Le`as pune, daca as putea.
2. Am si poze de la concert. Le`as pune, daca as putea.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
auroleic scrie:iar am dormit azi pana la 9 ca porcu'
Adica fa-ma sa-ntzeleg!Ai dormit exact ca animalu ala omnivor care se sacrifica dupa datina in preajma craciunului?Adica tzi-au curs bale din gura in timp ce dormeai tolanit in propria-tzi mizerie,zarindu-se de sub urechile clapauge un belciug din sarma de cupru rasucita haotic,care straluceshte sub influentza nemaipomenita a substantzelor mucilaginoase ce se preling suav din ratul bont?
Daca da, aorolace sa jtii ca ejti scarbos bre!Daca nu, nu!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
Io ca Fulga la 11.30 :yD
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-

Mtz - Mesaje: 522
pai de unde sa shtie ea cu cine ai dormit tu?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
impreuna cu cine?
ANTI
-

io cu ia si ia cu mine, sau ia cu cine-a vrut si io ibidem, sau 'cu cine'a vrut' cu ibidemu sau....
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
Hehe...
paiacec scrie:Adica tzi-au curs bale din gura in timp ce dormeai tolanit in propria-tzi mizerie?
Posibil sa-mi fi curs shi balele. De fapt cuvantul care m-ar descrie cum dorm eu ar fi "bustean". Odata, trebuia sa il astept pe un prieten(ca era la o petrecere) sa ii deschid usa. Cica el a strigat cat l-au tzinut puterile, a dat cu pietre in geam, shi pana la urma mi-a spart usa ca sa intre in casa. Am fost mirat cand m-am trezit dimineatza shi am vazut usa sparta. Asa de bustean am dormit.

"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-

Aurolacul - Junior Member
Iotete bre, acu vad io ce scrie acolo sus, cica sa iau de aflu cine vrea sa mi-o pun. Si apare Base care ma invita la evolutie. Ce se mai evolueze tata, ca stagneaza de cand a inceput sa-mi dispara cosurile si speranta sa-l ajung pe Terente nu mai am. Da uite ca dupe aia apare Geoana si zice si el ceva da nu inteleg ce. Pai ia stai ma, pana la urma care imi vrea binele, Base sau Geoana?
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
Shaki scrie:io dorm singurik
si alea de la Spaisi doarme singure (din ce am priceput), da le e frica.
ANTI
-

Aurolacul scrie: Cica el a strigat cat l-au tzinut puterile, a dat cu pietre in geam, shi pana la urma mi-a spart usa ca sa intre in casa
sugestie, monteaza-ti o sonerie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre neatza..mah..am auzit una buna azi..cica de ce toarna fumeile apa pe tastatura?...ca sa navigheze pe net..mwhaaaaa..
aoleo, adica tu crez ca neatzu o sa raza la bancu asta la care radea omu cavernelor cand statea in juru focului shi spunea bancuri la bitonji?
deci io cand tzam zis sa te lashi de bancuri, ca nu te prinde...
-

nocturna - Mesaje: 8725
Da...
eyewitness scrie:sugestie, monteaza-ti o sonerie
Asta dupa ce a sunat la usa incontinu timp de o ora. Cel putin asa mi-a zis el. Ma mir cum de nu s-au trezit vecinii.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-

Aurolacul - Junior Member
nocturna scrie:aoleo, adica tu crez ca neatzu o sa raza la bancu asta la care radea omu cavernelor cand statea in juru focului shi spunea bancuri la bitonji?
deci io cand tzam zis sa te lashi de bancuri, ca nu te prinde...
iar ejti pe langa don'shoara.."neatza" ierea duar un salut adresat forumishtilor treji la ora ceea..vad ca ejti adanc infipta in realitate..* aia care spune ca locu' femeii ie in spatele argazului..evident bashcalia nu ma prinde..mai ales atuncea cant tu ejti cea luata in vizor..vad ca ejti croita pe acelashi calapod ca shi shuarecele conplecsat din UK..nuj de ce sari ca arsa mai ales ca nu te arde nimeni (eo unu n'ash face'o!) cand face unu fo gluma pe seama celor cu care impartzi 2-ul de pe buletin..serios,ai o carca de prejudecati..nu ejti cu nik mai buna decat un misogin convins sau decat un american idiot care deschide un proces pe motiv de discriminare in fiecare zi..
* era o gluma..
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
piskeshu..sincer..nu am nimik in comun (in viziunea mea cel putzin) cu omul cavernelor..poanta mea nu a vizat'o pe ea in mod ecsplicit..ie de la sine intzeles ca nu era cazu' sa se erijeze in aparatoru' sexului frumos, caci ierea duar o gluma..presupun ca spotul publicitar cu vaca aia care parcheaza mashina prea aproape de perete n'o scoate din sarite..dak e asha..e bine de shtiut ca in bancu' pe care l'am spus ie vb de acelashi personaj+tipa din reclama de la pagini aurii+tipele din reclama de la zapp..intzelegi matale unte bat eo?..
acestea fiin zise, haipa!
acestea fiin zise, haipa!
?!
-

h0va - Mesaje: 2049