Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
buna seara locomotive!
am venit de la shcuala, sunt muarta de oboseala, de restu nu mai mentzionez.Am intrebat'o pe mama de o carte shi s'a uitat cam ciudat la mine, apoi m'a intrebat daca imi trebe pt shcuala.
mosh, am descoperit o chestie aseara, ce ai de spus in legatura cu asta?:D
am venit de la shcuala, sunt muarta de oboseala, de restu nu mai mentzionez.Am intrebat'o pe mama de o carte shi s'a uitat cam ciudat la mine, apoi m'a intrebat daca imi trebe pt shcuala.
mosh, am descoperit o chestie aseara, ce ai de spus in legatura cu asta?:D
- Fişiere ataşate
-
- untitled.JPG (117.27 KiB) Vizualizat de 3444 ori
- kahlan
- Junior Member
nu am nici o parere. ce parere ar trebui sa am ? :yD
ma duc sa pun doua pulpe de pui la ceaun...ca am venit hamesit.
vorbim cand o sa am burta plina.
nu-mi uratzi poafta buna...ca am oricum.
va multumesc !
ma duc sa pun doua pulpe de pui la ceaun...ca am venit hamesit.
vorbim cand o sa am burta plina.
nu-mi uratzi poafta buna...ca am oricum.
va multumesc !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Acum ca am ospatat...putem discuta.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Buna searaaaa ! Ce faceti ?Vai..ce zi frumoasa...cat soare...ce-am mai lenevit
! Si maine...se repeta istoria
Nanuka...felicitari pt job! Great oportunity !
Conopidutza mea :love:...sa-ti fie de bine!!
Tzaky ...wazup ? :love:
! Si maine...se repeta istoria
Nanuka...felicitari pt job! Great oportunity !
Conopidutza mea :love:...sa-ti fie de bine!!
Tzaky ...wazup ? :love:
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
sa moara tzaca .. abia astept sedintza cu parintii ..
mi-a luat diriga telefonu si mi-a citit mesajele. i-am zis lu mama si s-a crizat si a zis ca o amenintza la sedintza cu parintzii ca o da in judecata
)
mi-a luat diriga telefonu si mi-a citit mesajele. i-am zis lu mama si s-a crizat si a zis ca o amenintza la sedintza cu parintzii ca o da in judecata
)-

monk - Mesaje: 2747
Conopidutza,
Am ascultat si eu recitalu..mai ca mi se spargeau timpanele:p..glumesc...esti funny:D..
Monkule...ce nashpa si ce aiurea sa-ti citeasca diriga mesajele....Yo zic sa nu te complici cu judecata....o sa ti-o pui in cap...lasa termina liceu si dup-aia baga-ti P*** in ea:D..
Merci Dia...te saruttt..
Si pe tine Bursulache:)
Am ascultat si eu recitalu..mai ca mi se spargeau timpanele:p..glumesc...esti funny:D..
Monkule...ce nashpa si ce aiurea sa-ti citeasca diriga mesajele....Yo zic sa nu te complici cu judecata....o sa ti-o pui in cap...lasa termina liceu si dup-aia baga-ti P*** in ea:D..
Merci Dia...te saruttt..
Si pe tine Bursulache:)
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
stai tu linistita ca nu o da in judecata ... dar asa o sa o amenintze .. si asa are boala pe mine si atata timp cat invatz nu are ce sa imi faca.
+ ca oricum nu e numa asta problema .. mai au si altzii probleme cu ea asa ca o sa facem cerere sapt viitoare sa o schimbe
+ ca oricum nu e numa asta problema .. mai au si altzii probleme cu ea asa ca o sa facem cerere sapt viitoare sa o schimbe
-

Nanuka...canta-ne si tu ceva
Eu ma duc sa ma culc...ca sunt foarte obosit.
Mai vorbim maine de dimineatza !
Noapte buna, loco !
Koala...am o propunere pentru tine dar ti-o fac maine.........
Eu ma duc sa ma culc...ca sunt foarte obosit.
Mai vorbim maine de dimineatza !
Noapte buna, loco !
Koala...am o propunere pentru tine dar ti-o fac maine.........
-

Noapte buna locomotive...daca vrea cineva sa vorbeasca cu mine,voi fi pe messenger...plictisindu-ma...:p
Monk bag-o undeva pe comunista...ce naiba ?
Conopidutza mea...ce propunere?abia astept sa aud !
Monk bag-o undeva pe comunista...ce naiba ?
Conopidutza mea...ce propunere?abia astept sa aud !

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
O sa auzi maine. E legat de mine, de tine si de cineva drag 9 ! Mai multe detalii maine...
Acum conopida se culca :p
Noapte buna !
Acum conopida se culca :p
Noapte buna !
-

ami cer scuze ... pt. dezinteresu`l de care dau dovada..
heya lokomotive.... ce mai este pe aici ... imi cer scuze pt dezinteresu`l dovedit.. nu asta este intentia... chestia este ca .. ai klipe in viata peste care treci mai greu si din .. diferite motive neglijezi fara sa vrei anumite episoade din viata... orikum sper sa`mi revin la normal si sa incerc sa recuperez alturi de voi si cu ajutoru`l vostru timpu`l pierdut .... ce`l putin aici pe forum ma refer ..
norma`l si firesk ar`fi fost ca aceasta revenire sa fie in forta cu un dita`mai mesaju`l lasat aici pt voi.. dar sincer sa fiu intotdeuna am cautat sa nu devin pliktisitor..
orikum va salut pe toti si tinetio asa in kontinuare..ca e super si de apreciat ceea ce faceti ..
y love my strumf. :love: :N
P.S moshule in cazu`l in care excursia ta in cr sa dus de mult si nu ai avut cum sa dai de mine ..asta din cauza mea imi cer scuze .... !!!! orikum o sa mai avem okazia sa dam oki..
norma`l si firesk ar`fi fost ca aceasta revenire sa fie in forta cu un dita`mai mesaju`l lasat aici pt voi.. dar sincer sa fiu intotdeuna am cautat sa nu devin pliktisitor..
orikum va salut pe toti si tinetio asa in kontinuare..ca e super si de apreciat ceea ce faceti ..
y love my strumf. :love: :N
P.S moshule in cazu`l in care excursia ta in cr sa dus de mult si nu ai avut cum sa dai de mine ..asta din cauza mea imi cer scuze .... !!!! orikum o sa mai avem okazia sa dam oki..

-

||_Capo - Junior Member
Il Capo...stai linistit. Sa-mi dai telefonul tau pe YM.....
In rest....buna dimineatza ! Vad ca doar eye-ul este online dintre locomotive !
Plec si eu la munci. Mai vorbim deseara...pana sa inceapa meciu.
O zi buna va doresc !
In rest....buna dimineatza ! Vad ca doar eye-ul este online dintre locomotive !
Plec si eu la munci. Mai vorbim deseara...pana sa inceapa meciu.
O zi buna va doresc !
-

noi nu prea asteptam sa treaca vremea pentru ca vine frumosul BAC.Nici nu vreau sa ma gandesc.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
Bai oameni buni, eu mai am putin si inebunesc, mai am 4 ore de scoala, si pt ce ??? ca nu facem nimic..inebunesc, pls ajutor ca inebunesc pana la 3:15 pm ;( Ok..sorry `bout that dar I`m going crazy, so `sup w/ u guys?
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
deci .... ca sa fim clari ... de acum inainte sa va adresati cu : "excelentza sa, atot stiutor in domeniu de informatica, zeul pe pamanat .. monk"
:yD am luat puncatj maxim la info *P si am terminat in 10 minute .. inaintea alora "destepti"
:yD am luat puncatj maxim la info *P si am terminat in 10 minute .. inaintea alora "destepti"
-

Excelentza sa,preamaritule Monk-trebuie sa va aduc la cunostiinta ceva...
.Vb pe Messenger.
Ce mai faceti Locomotive,nu v-am mai vazut demult..ce mai e nou p aici?
.Vb pe Messenger.
Ce mai faceti Locomotive,nu v-am mai vazut demult..ce mai e nou p aici?
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-

Matrashita - Mesaje: 804
-