Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
copii, eu mi-am pus dintii astazi. o lucraroaie cat toate zilele care usuca la buzunare si seaca la suflet ca ai nevoie de asa ceva.
incep sa cred ca locul acesta nu-i tocmai potrivit pentru mine. faceti un pustiu de bine si spuneti-mi pe un' pot si eu sa vorbesc cu oameni cat de cat de teapa mea, cu aceleasi gen de probleme uscatoare.
incep sa cred ca locul acesta nu-i tocmai potrivit pentru mine. faceti un pustiu de bine si spuneti-mi pe un' pot si eu sa vorbesc cu oameni cat de cat de teapa mea, cu aceleasi gen de probleme uscatoare.
- aurora
- Junior Member
boreala scrie:spuneti-mi pe un' pot si eu sa vorbesc cu oameni cat de cat de teapa mea,
Adica forum de shtirbi?~pSincer sa fiu nu am auzit.Da vine piskeshu maine shi-tzi zice el pa unde; eventual pe la proconsul pe undeva:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
ai, bre, ce naiba?! alte glume nu ai si matale prin buzunare?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
am tot dezbatut in forul meu interior anumite cestiuni iexistentziale... n-am ajuns la nici o conluzie... cred ca si maine si poimaine si.. tot asta o sa fac... wish me luck!
-
Daimon - Mesaje: 5074
m-am trezit la shasejuma, am plekat la job, am frekato pana la terminarea programului pe urma am beut neste vodka si am ajuns in fata calc meu si ma pregatesc sa fumez o tzigara
....dupa care ma kulk....peace :o .

Singur, singur, singur,
Intr-un han, departe --
Doarme si hangiul,
Strazile-s desarte,
Singur, singur, singur...
Intr-un han, departe --
Doarme si hangiul,
Strazile-s desarte,
Singur, singur, singur...
- Tiamat
- Junior Member
stirba nu mai is acuma ca tocmai imi pusei dinti noi
ii vorba de probleme de jenul " Cum... (Doamne iarta-ma) a ajuns diletantul asta sa aiba o firma de... calculatoare sa zicem, sa se duca el cu daruri la sefi iar eu sa fiu obligata acum sa colaborez cu el desi evident este pe langa subiect, numai pentru ca face parte din categoria firmelor "agreate" cu care lucram????????
si evident, nici chiar fata (girl) fiind nu poti face pipi inaintea vantului.
imi trebuie cred un forum cu media de varsta pe la 40 de ani nu 25 ca asta .daca o fi existand eu nu l-am gasit.
nu pen' ca nu mi-ar place cum le ziceti ci pentru ca de cate ori scriu cate ceva e clar ca nu se lipeste de cele spuse de ceilalti. adicatelea e ca nuca in perete.
si ca sa scriu altceva decat ce gandesc numai de dragul potrivirii parca nu are rost.
dar gata cu subiectul asta ca nu se incadreaza in tematica acestui forum.
ii vorba de probleme de jenul " Cum... (Doamne iarta-ma) a ajuns diletantul asta sa aiba o firma de... calculatoare sa zicem, sa se duca el cu daruri la sefi iar eu sa fiu obligata acum sa colaborez cu el desi evident este pe langa subiect, numai pentru ca face parte din categoria firmelor "agreate" cu care lucram????????
si evident, nici chiar fata (girl) fiind nu poti face pipi inaintea vantului.
imi trebuie cred un forum cu media de varsta pe la 40 de ani nu 25 ca asta .daca o fi existand eu nu l-am gasit.
nu pen' ca nu mi-ar place cum le ziceti ci pentru ca de cate ori scriu cate ceva e clar ca nu se lipeste de cele spuse de ceilalti. adicatelea e ca nuca in perete.
si ca sa scriu altceva decat ce gandesc numai de dragul potrivirii parca nu are rost.
dar gata cu subiectul asta ca nu se incadreaza in tematica acestui forum.
- aurora
- Junior Member
Azi m-am plimbat prin centrul orasului si m-am uitat la beculetzele de Craciun care beculau.
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Discutie cu nenea taximetristul... azi dimineatza la 11.
El-Ati dat comanda?
Eu-Daaaaaaa (acu 15 minute
)
Unde va duc?
La Jurnalistica. Repede
errrrrr....... la ce?
La Facultatea de Jurnalistica.... va rog mai repede.
........... unde e aia?
(OMG) Pe Brutarilor
....... pe ce?
Pe strada Brutarilor (mai bine ma duc sa ma culc)
Unde e asta?
Pe *********
Ahaaaaaaaa ...... errr.... .o iau pe-aici?
Eu nu sunt din Sibiu dar va rog frumos plecati azi??????
Mda.......
............................................................
La stangaaaaaa la stangaaaaa..... am zis la stanga ce naiba
A scuze..... lasa ca stiu scuratatura...
Ce scurtatura ca acolo trebuia sa ma lasati.... ;g
Aaaaa.... pai de ce n-ai zis.....
Asa am ajuns la 11 30 la cursul de la 11 pt care am plecat la 10 30 de la camin
:M taximetristilor care nu isi stiu orashul.
El-Ati dat comanda?
Eu-Daaaaaaa (acu 15 minute

Unde va duc?
La Jurnalistica. Repede
errrrrr....... la ce?
La Facultatea de Jurnalistica.... va rog mai repede.
........... unde e aia?
(OMG) Pe Brutarilor
....... pe ce?
Pe strada Brutarilor (mai bine ma duc sa ma culc)
Unde e asta?

Pe *********
Ahaaaaaaaa ...... errr.... .o iau pe-aici?
Eu nu sunt din Sibiu dar va rog frumos plecati azi??????
Mda.......
............................................................
La stangaaaaaa la stangaaaaa..... am zis la stanga ce naiba

A scuze..... lasa ca stiu scuratatura...
Ce scurtatura ca acolo trebuia sa ma lasati.... ;g
Aaaaa.... pai de ce n-ai zis.....
Asa am ajuns la 11 30 la cursul de la 11 pt care am plecat la 10 30 de la camin

-
Razorel - Junior Member
pai si io am deschis 2 noi thread-uri pe hardwere ,sper sa aiba succes
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
stau pe net.. l-am intrebat pe baicsu daca ma lasa si pe mine sa ma joc la pronostice..
mijto ca miane n-am scuala. naiba sa le ieie de studii aprofundate... ca anu trecut am fost in Franta, cursuri.. vineri dupa amiaza, si sambata dimineatza.. anul asta, aici in TM, cursuri.. vineri si sambata! great
mijto ca miane n-am scuala. naiba sa le ieie de studii aprofundate... ca anu trecut am fost in Franta, cursuri.. vineri dupa amiaza, si sambata dimineatza.. anul asta, aici in TM, cursuri.. vineri si sambata! great
-
Daimon - Mesaje: 5074
io am stat toata ziua pe forum
am jucat si heroes
am luat ofertele de craciun de la orange si connex
am jucat si heroes
am luat ofertele de craciun de la orange si connex
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
am fost pe la H shi mi-am cumparat nishte lucruri,iar apoi,in drum spre Backstage a facut mama accident cu mashina(din cauza unei cretine care i'a taiat calea)
shi s-a stricat toata ziua....shi va fi stricata toata saptamana,pun pariu...
iar acu incerc sa ma gandesc k ar trebui sa fiu mai buna...

iar acu incerc sa ma gandesc k ar trebui sa fiu mai buna...
- Titina
- Junior Member
am ras de asta:
abia ashtept sa mai aflu despre preferintzele in literatura ale titinei~p
Rock Chick scrie:cartea Paulo Coelho-Veronika se hotarashte sa moara...chiar imi place cartea asta
abia ashtept sa mai aflu despre preferintzele in literatura ale titinei~p
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Atata timp cat ai tai nu tzi-au reproshat nimic (sau nu au mai apucat)...cred ca potzi sa stai aproape linishtita(atata timp cat sunt plecatzi)...
Mai grav o sa fie cand se vor intoarce de la politzie...presupun ca sunt nervoshi...
Mai grav o sa fie cand se vor intoarce de la politzie...presupun ca sunt nervoshi...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
pey o sa fie....k tata e suparat p mama k a bushit mashina,mama p mine k am enervat-o shi din cauza mea s-a intamplat ce s-a intamplat...
mah,da mie de mashina mi-e mila,nu neaparat de banii datzi(culmea...)...simtzeam deja suferintza mashinii,cand s-a bushit shi chiar imi venea sa plang datorita ei
mah,da mie de mashina mi-e mila,nu neaparat de banii datzi(culmea...)...simtzeam deja suferintza mashinii,cand s-a bushit shi chiar imi venea sa plang datorita ei

- Titina
- Junior Member
Cred ca o sa ametzesc,parca totul este un lantz: tatal tau e suparat pe mama ta care este suparata pe tine,care plangi din cauza mashinii...dar culmea e ca tzie itzi pare rau de mashina...
Titino,am o idee: daca au cheile de la casa la ei,culca-te shi cand vor venii ei te vor gasii dormind shi ma gandesc ca nu te vor trezii din somn doar ca sa te certe,iar dimineatza cand probabil vor fi mai calmi nu te vor mai certa asha de tare...
E doar o sugestie...
Titino,am o idee: daca au cheile de la casa la ei,culca-te shi cand vor venii ei te vor gasii dormind shi ma gandesc ca nu te vor trezii din somn doar ca sa te certe,iar dimineatza cand probabil vor fi mai calmi nu te vor mai certa asha de tare...
E doar o sugestie...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
bre,ce fercire pe mine,mah!!!
s-au intors shi au zis k au gasit-o politzishtii p'aia vinovata,k ne-a taiat calea
ce bine!!deci aia plateshte totul,shi reparatiile mashinii noastre...cat d tare!!!!
hai sa dam o petrecere!!!!abia ashtept sa vina urm. intalnire forumista

hai sa dam o petrecere!!!!abia ashtept sa vina urm. intalnire forumista

- Titina
- Junior Member
aiurea. stim ca a mituit taica'tu politzia 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma