Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Bey ce am mai ras la Jurnalul lui Monk cand l-am vazut in pozele alea cazut p jos langa calorifer...Mortal,nu altceva!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-

Matrashita - Mesaje: 804
-

monk - Mesaje: 2747
Hihi,s-au mai pacalit si altii mai Kata !
Buna seara locomotive...sunt moarta de somn k azi noapte n-am dormit deloc si azi am avut si un partial...uuuff !
Conpidutza,cum ramane cu propunerea ? :love: Imi pare rau ca am tras chiulu azi noapte tocmai cand vroiai sa-mi comunici dar n-am putut rezista tentatiei unei nopti intr-un club cu prietenele!
Buna seara locomotive...sunt moarta de somn k azi noapte n-am dormit deloc si azi am avut si un partial...uuuff !
Conpidutza,cum ramane cu propunerea ? :love: Imi pare rau ca am tras chiulu azi noapte tocmai cand vroiai sa-mi comunici dar n-am putut rezista tentatiei unei nopti intr-un club cu prietenele!

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
sa vi-l prezint pe Eminescu Reloaded ... hahahahah
ma duc sa ma fac inapoi cretz...
ma duc sa ma fac inapoi cretz...
- Fişiere ataşate
-
- DSC00995.jpg (65.6 KiB) Vizualizat de 2249 ori
-
- DSC00997.jpg (76.02 KiB) Vizualizat de 2249 ori
-

Vai de mine...woooww....monk dragul meu....fa ceva cu paru ala!
prietena ta ce zice ? :p
kata..iar ai teza?la tine vin tezele asa una dupa alta...zilnic ? pana si eu am cate un partial pe saptamana! doamne...!mi-e mila de tine
prietena ta ce zice ? :p
kata..iar ai teza?la tine vin tezele asa una dupa alta...zilnic ? pana si eu am cate un partial pe saptamana! doamne...!mi-e mila de tine

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
-

eu stau la 20 minute de liceu:D
Nu e vorba de mers mult, e vorba de faptu ca ma trezesc destul de greu shi nimeresc in stalpii de pe strada sau greshesc mijlocu de transport;n
Azi am dat teza la engleza, printre alteele am avut de facut o compunere despre modelul nostru in viatza, am scris despre avril lavine:yD
Va salut locomotive!
Nu e vorba de mers mult, e vorba de faptu ca ma trezesc destul de greu shi nimeresc in stalpii de pe strada sau greshesc mijlocu de transport;n
Azi am dat teza la engleza, printre alteele am avut de facut o compunere despre modelul nostru in viatza, am scris despre avril lavine:yD
Va salut locomotive!
- kahlan
- Junior Member
io azi am fost la liceu si era sa ma calca treamvaiu ca alergam ca bezmeticu pe mijlocu strazii cu pantalonii in vine dupa alt coleg care avea si el pantalonii cazutzi ..
-

hey` ..neatza .. sau cum s``ai zik unei zile ce sa terminat acu` 1o min
) in fine.. ce face lumea.. bai fratilor dar alte subiekte nu aveti de dezbatut decit skoala .. pe bune va plingeti toti de ea dar tot de ea vb..
explikati`mi si mie fenomenu`l .. apropo poze`le alea.. sunt nice .. ar`trebui sa faci ceva la paru`l ala .. daca` ai lukra umpik la el ar`arata .. bine zik eu ..
)
( y love my strumf..)
) in fine.. ce face lumea.. bai fratilor dar alte subiekte nu aveti de dezbatut decit skoala .. pe bune va plingeti toti de ea dar tot de ea vb..
explikati`mi si mie fenomenu`l .. apropo poze`le alea.. sunt nice .. ar`trebui sa faci ceva la paru`l ala .. daca` ai lukra umpik la el ar`arata .. bine zik eu ..
)
( y love my strumf..)
-

||_Capo - Junior Member
azi a fost o zii lunga....
am pus masina, in sfarsit, pe numele meu (era pe a lu maicamea) ca n-o mai vand, am anulat vechea asigurare si mi-am facut eu una personala, am cumparat cateva cadouri de Craciun si am fost la service pt schimb de ulei si pus jante/cauciucuri de iarna. Cu talon de 60 la cauciucuri acuma nu mai simt aproape deloc gropile, diferenta de la cer la pamant !
pe aici ce mai e nou?
am pus masina, in sfarsit, pe numele meu (era pe a lu maicamea) ca n-o mai vand, am anulat vechea asigurare si mi-am facut eu una personala, am cumparat cateva cadouri de Craciun si am fost la service pt schimb de ulei si pus jante/cauciucuri de iarna. Cu talon de 60 la cauciucuri acuma nu mai simt aproape deloc gropile, diferenta de la cer la pamant !
pe aici ce mai e nou?
-

Dany_S - Junior Member