C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Danone un te grabeshti ashea ?Ca shi io tot o ora mai am!Fix!
Hai mai stai ca-z dedic o poezie.Mai stai?...haaaaaaai te rog iou!...
altfel spus, Lullacry canta bine.La fel shi GammaRay in concert!
Hai mai stai ca-z dedic o poezie.Mai stai?...haaaaaaai te rog iou!...
altfel spus, Lullacry canta bine.La fel shi GammaRay in concert!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
ma transmutez shi eu intr-o alta epopee. sarí£ de jazz cu alte cuvinte. 

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
deci da:
free_mind
Registered User
Last Activity: Azi 16:35
Viewing Forum Totul despre Sex @ 16:35
si daca locatia declarata e 'over the rainbow', oare ce orientare o avea persuana?
altminteri am tras ca la galere azi...
free_mind
Registered User
Last Activity: Azi 16:35
Viewing Forum Totul despre Sex @ 16:35
si daca locatia declarata e 'over the rainbow', oare ce orientare o avea persuana?
altminteri am tras ca la galere azi...
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
Care vrei un rebus a la paiacec?Eventual sa-i bagatzi nishte definitzii mai complicate.Ajtebt!Eventual adreasa de mail!
aghrthr: Shi fiindca nu mai zicetzi nimica,ma vad nevoit sa editez shi sa va zic pa,ca plec dreaq acasa la minunata mea spirtoasa,tzuica dezmirdoasa:D
Ce faci banii danone?Iar itzi iei BMW?
aghrthr: Shi fiindca nu mai zicetzi nimica,ma vad nevoit sa editez shi sa va zic pa,ca plec dreaq acasa la minunata mea spirtoasa,tzuica dezmirdoasa:D
Ce faci banii danone?Iar itzi iei BMW?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

deci am o rugaminte. cand il vede-ti pe aiu, transmite-tii ca POATE SA STEA LINIJTIT, DEOARECE AM PROCURAT BILETELE, CARE ESTE LA MINE IN BUZUNAR.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
mnasiara.
az o zi plina. tocmai mam intors de la the incredibiles. fainutz, mai ales jack-jack, nebunu familiei care intra in actiune cca 37 sec la sfarsit.
ma sunat si nenia neco la care ie dor de voi da si de mine, si ish ia in 2-3 zile un numar propriu si personal al iei. si va dorejte tuate cele bune.
in rest, mai jtiu ca are baicsu ceva in buzunar, da nas putia sa zic ce.
az o zi plina. tocmai mam intors de la the incredibiles. fainutz, mai ales jack-jack, nebunu familiei care intra in actiune cca 37 sec la sfarsit.
ma sunat si nenia neco la care ie dor de voi da si de mine, si ish ia in 2-3 zile un numar propriu si personal al iei. si va dorejte tuate cele bune.
in rest, mai jtiu ca are baicsu ceva in buzunar, da nas putia sa zic ce.

-

weed13 - Mesaje: 1868
bre migurila, io am avut neplacerea sa fiu intro iarna la mare. deci creca si daca aviam 12 cojuace pe mine, tot nu miar fi fost asa de frig cum m-io (c.b.)fost atuncea.
serus sonia !
serus sonia !
-

weed13 - Mesaje: 1868
tza!... ... ...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
alaleo
anuntz merluc in atentia lu aiu
da-mi pime sau suna-ma dupa 10.00 sa-mi spui programu zilei de azi.
anuntz merluc in atentia lu aiu
da-mi pime sau suna-ma dupa 10.00 sa-mi spui programu zilei de azi.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Umbabaraumba la tutulor!Azi e vreme de plimbat prin orash shi destindere totala. Aseara am fost un vrednicutz,adica spalat o parte din stiva de rufe .Plus ca am pus ingrashamant la flori.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

salutari de la mine si de la DOMNU' NECKOOOO si care domnu neco are alt numero di telefono care cand o sa am vreme vil dau io la voi acolosha sa ii zicetz ceavetz de zis.
o zi magnifica.
o zi magnifica.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Ueeeicaap meeeeen!...adica uaman
Io aj vrea sa va mai trimetz o melodie,da nu ma decid deloc.Ia alegetzi-va dintre Gorgoroth,Crowbar,Enuff Znuff,Fire House,Gary Numan,Gilbye Clarke,Propain,Tod Nuget, Steve Howe,Godsmack,Alice in Chains,Eyesorex,The Nives,Tornado,Scott Gearheart...shi altele.
Ce vretzi din astea?
Io aj vrea sa va mai trimetz o melodie,da nu ma decid deloc.Ia alegetzi-va dintre Gorgoroth,Crowbar,Enuff Znuff,Fire House,Gary Numan,Gilbye Clarke,Propain,Tod Nuget, Steve Howe,Godsmack,Alice in Chains,Eyesorex,The Nives,Tornado,Scott Gearheart...shi altele.
Ce vretzi din astea?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

alalei cotrocoace
asear machedon, mancare si beutura la greu
azi damijana dubla
desear damijana tripla
baics pemeu
asear machedon, mancare si beutura la greu
azi damijana dubla
desear damijana tripla
baics pemeu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
buna dimineata. az se lasa cu shampanie (sau shampane, n-am preceput iecgzact bine) ca unu' din shefii mari a luat ceva. sau a dat ceva. sau a dat ceva ca sa i-a ceva. da' da de beut ori cu m.
And the girls say
- Publius
- Junior Member
Sa vina din Frantza!Defapt io o ashteptam pa Shaki shi iete c-a vinit.
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
paiacec, Shaki, theOffender
Shi vroiam sa va mai zic ca am trimes muzichia,adica verificatzi meil.Pulberius,tu nu c-ai fost puturos shi n-ai trimes adreasa la tinp.Defapt daca vrei neaparat iz dau shi la tine un fw.
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
paiacec, Shaki, theOffender
Shi vroiam sa va mai zic ca am trimes muzichia,adica verificatzi meil.Pulberius,tu nu c-ai fost puturos shi n-ai trimes adreasa la tinp.Defapt daca vrei neaparat iz dau shi la tine un fw.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-