bre cu pizza calzone si salata de riguare ajtia de la jerrys imi adusera o coca cola pe care fireste am inceput sa o lecturez la eticheta promotzonala.
fireste e cu cadoaie magice pt copii da mentionez ca IT-ul nost s-a plictisit inainte sa bungheasca ce vrea sa spuna aia. care io am perseverat si m-am prins ca:
daca nai ce face si te uitz supt un capac tre sa te uitz sub ala rosh de la sticla d'un fel si sub ala verde de la alfel de sticla care mantreb io daca nu e evident cum ie da ma rog. e dupe ce te uitz la alea care ie numa de la nejte feluri de coci cole si fante, gasesti nijte trebi:
1 sinbolu' lu mosh craciun (care o fi ala) si mesaju "lai gasit pe mosh craciun" doh
2. sinbolu' stelutza (nu, nu punctu dat cu gel) si mesaj "ai gasit stelutzaaaa.
e dupe juma de ora de lectura afli bucuros ca daca strangi trei doape din al doilea fel si unu din primu, ai sansa sa cajtigi la tragerea la sorti o jucarie de plush. (incredibil nui asa?)
credetz c ase termina surprizele? nooooo.
MAI MULT! (asa zice), daca iei 4 capace verzi AI SANSA sa castigi 4 cole la jumate. DAR NUMAI IN LIMITA STOCULUI DIZPONIBIL.
petrecerea continua ... ca sa primeshti maretele premii trebe sa raspunzi si corect la o intrebare: "care e numele promotiei actuale la coci cole?" iete ca citesc de juma de ceas si n-am vazut asta pe niciunde. aha. scrie pe o anda cadouri magice de la spiridushi.
pai daca ash face tuate alea ca sa iau o scarba de plush chiar magie ash face cu ia, mi-ash baga-o-n dos sa ma pedepsesc egzenplar.
binentzeles ca mai scria ceva pe eticheta de durata "promotziei si regulament" da' s-o terminat pizza si lectura cu ia.