C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
lasand la o parte ca nu va intereseaza, la mine AMR doo ore dupe care incep sa ma pregatesc de meci. adica de antrenamentul lui Besiktas.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baics, gand la gand cu bucurie
sio mai am tot doo ore si ma pregatesc de meci : doo absolut kur-ant, o techila sierra, o techila sousa si una gioni woka
sio mai am tot doo ore si ma pregatesc de meci : doo absolut kur-ant, o techila sierra, o techila sousa si una gioni woka
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
baixinho © scrie:lasand la o parte ca nu va intereseaza, la mine AMR doo ore dupe care incep sa ma pregatesc de meci. adica de antrenamentul lui Besiktas.
MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS MUIE LU BAICS
-

SOD - Mesaje: 6035
pai peste doo ore ai putea sa infaptuiesti ceea ce tzai propus 

-

paiacec scrie:neatzule sa jtii ca minidar!
ce sa shtiu ma ?
shi mai verificatz odat ca am trimis dinou.
-

neatza - Mesaje: 5820
neatzule, stai bre linijtit nu te ajita, io chiar ma bucur ca nu am primit acaiemu azi
lhgyfg : cea mai mare jigcnire pe zioa de azi primita pe imeu
danonicutzica : tu munci bre?
lhgyfg : cea mai mare jigcnire pe zioa de azi primita pe imeu
danonicutzica : tu munci bre?
-

bre ionuzzu lu afecsu vrea nana la popo
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=328671&postcount=195
sodilicutzicu cei bre cu tine? esti usor incoerent sau mi se pare?
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=328671&postcount=195
sodilicutzicu cei bre cu tine? esti usor incoerent sau mi se pare?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Hohoho!!!
A venit fulgusorii si io n-am loat saniuta la copil...
Bre, daca vreti sa cetiti Catavencu ala mult iubit de PSD (si somplimentu' lui, Scanteia 2), le gasiti p-aici:
http://www.catavencu.ro/pdf/catavencu_23_11_2004.pdf
http://www.catavencu.ro/pdf/supliment_scinteia_2.pdf
Io zic sa va grabiti, ca bomboneii nu stau dijaba...
A venit fulgusorii si io n-am loat saniuta la copil...
Bre, daca vreti sa cetiti Catavencu ala mult iubit de PSD (si somplimentu' lui, Scanteia 2), le gasiti p-aici:
http://www.catavencu.ro/pdf/catavencu_23_11_2004.pdf
http://www.catavencu.ro/pdf/supliment_scinteia_2.pdf
Io zic sa va grabiti, ca bomboneii nu stau dijaba...
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-

b0nechina - Mesaje: 673
avand in vedere si luand partial in considerare ca azi se desfasuara anumite activitati protocolare de mare anvergura va urez un microbistic haipa
hai sportu studentesc !
hai sportu studentesc !
-

Nu stau bone degeaba, ieri nu am gasit Catavencu pe nicaieri, nici aici si nici in Ploiesti. Abia azi am gasit ratacite cateva reviste intr-un supermarket...
Aporoporo, ati auzit bre ce zice Vadim, cica a publicat el dovezi in Romania Mare de saptamana asta ca ar exista casete inregistrate cu Bombonel in timp ce il penetreaza unu pe la spate si in timp ce trage pe nara, iar pesedeii au cumparat tot tiraju si i-au dat foc...
Aporoporo, ati auzit bre ce zice Vadim, cica a publicat el dovezi in Romania Mare de saptamana asta ca ar exista casete inregistrate cu Bombonel in timp ce il penetreaza unu pe la spate si in timp ce trage pe nara, iar pesedeii au cumparat tot tiraju si i-au dat foc...

indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
Pai, io ce zic, bomboneii au treaba, vine Craciunu', tre' sa aiba si ei ceva supt pom. Iaca ce zice lumea prin tara: http://www.catavencu.ro/pdf/disparitie.txt
Si cica ceva asemanator patira si Evenimentu', plus Romania Libera... banui ca n-are nici o legatura cu stenogramele, nu, nu... X-(
Io de casetele lu Vadim m-am pictirit, el are casete de cativa ani, ce pacat ca nu le vede nimenea... si zau ca nu ma risc cu romaniamare.ro, ultima oara era sa mor de tanara cu tensiunea 24.
PS Sa ma incovoi de spate daca m-a-nteresat fodata politica, da' acu' simt cutitu' la os. Daca ie pe bune stenogramele alea, s'tem in galeata rau!
Si cica ceva asemanator patira si Evenimentu', plus Romania Libera... banui ca n-are nici o legatura cu stenogramele, nu, nu... X-(
Io de casetele lu Vadim m-am pictirit, el are casete de cativa ani, ce pacat ca nu le vede nimenea... si zau ca nu ma risc cu romaniamare.ro, ultima oara era sa mor de tanara cu tensiunea 24.
PS Sa ma incovoi de spate daca m-a-nteresat fodata politica, da' acu' simt cutitu' la os. Daca ie pe bune stenogramele alea, s'tem in galeata rau!
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-

b0nechina - Mesaje: 673
Unde-i bre proXtu, iote, scrie acolo caCatavencu e ziar
Ba, si daca te gandesti, poate chiar i-au facut-o lu Vadimu cu fituica lui, acu poate chiar nu abereaza... Da aia cu casetele e geniala, plus ca a mai zis si de o discheta pe care a pus el mana si unde sunt deja scrise "rezultatele" alegerilor.
Bre, io zic sa punem mana de la mana si sa luam la astia de la BEC un sidiu, ceva mai de Doamne-ajuta ca tot cu vechituri d-astea umbla...
danonino, ce faci bre, te iei de mitaristii oamenilor?
Ba, si daca te gandesti, poate chiar i-au facut-o lu Vadimu cu fituica lui, acu poate chiar nu abereaza... Da aia cu casetele e geniala, plus ca a mai zis si de o discheta pe care a pus el mana si unde sunt deja scrise "rezultatele" alegerilor.
Bre, io zic sa punem mana de la mana si sa luam la astia de la BEC un sidiu, ceva mai de Doamne-ajuta ca tot cu vechituri d-astea umbla...
danonino, ce faci bre, te iei de mitaristii oamenilor?
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
Intrati aci. Ie cacatuare stirea.
http://www.9am.ro/index.php?action=view_article&art_id=721&referer=newsletter
http://www.9am.ro/index.php?action=view_article&art_id=721&referer=newsletter
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
Stiu c-ai fost izbit de asemanarea spatelui meu cu fatza ta si ai crezut ca si io stau cu fatza, da' sa stii Cecule, ca io stateam cu spatele.

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-

piskeshu - banned
De aproape 10 ani de cand ascult rock am ajuns la o concluzie nu originala dar ferma: sunt formatii bune care-ti plac si formatii grele care te lovesc peste moca de-ti sar galoanele si te marcheaza pe viata. De la Pantera incoace n-am mai fost marcat in asemenea fel cand am ascultat albumul Toxicity al lui System. Sunt un amestec de ingeniozitate, forta bruta, energie la 220 V si pe alocuri mesaje protestatare in stilul Rage Against... íŽi voi urmari cu mare atentie in continuare deoarece sunt sigur ca, la fel ca Pantera de acum 10 ani, vor lasa dare pe unde vor trece si vor intra in galeria monstrilor sacri.
papushoi intr-un picior ghici panterí£ ce-i!
asta merita o recenzie though...
eu va urez sa fitzi udatzi!...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094