voltaj - piesa xeroxata
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
voltaj - piesa xeroxata
ma uitam la prima de revelion la concertul magnific voltaj si au cantat baietii o piesa care suna in mod ciudat cunoscut
piesa se numeste "doar fraierii stau jos" si este copiata dupa CAMEO - WORD UP
webmasters, take action
btw, a aparut un articol in VIP care va poate parea cunoscut link
webmasters, take action
- Vizitator
Re: voltaj - piesa xeroxata
Initial trimis de vali
ma uitam la prima de revelion la concertul magnific voltaj si au cantat baietii o piesa care suna in mod ciudat cunoscut
webmasters, take action
Voltaj - Dovezi, ceva?
VIP - La ora la care am scris eu acest mesaj nu le mergea site-ul ... :-(
- Dj50
- Junior Member
Re: Re: voltaj - piesa xeroxata
Initial trimis de Dj50
Voltaj - Dovezi, ceva?
VIP - La ora la care am scris eu acest mesaj nu le mergea site-ul ... :-(
stiu de situl vip
te-ai gandit sa asculti piesele????????
asta asha ca sa imi faci mie o placere, nu ca ar fi cea mai graitoare dovada!!!!!!!!
- Vizitator
Re: Re: Re: voltaj - piesa xeroxata
Well, duh ... la ce crezi ca m-am gandit cand am zis faza cu dovada? Crezi ca ma asteptam sa mi le canti tu? Ziceam ca poate se intampla chiar sa ai melodia lui Voltaj sau sa poti sa faci rost de ea usor si sa tai 10 sec din ea sa le trimiti. Daca nu ok ... sa vad ce pot face.
- Dj50
- Junior Member
Nu am ascultat piesa despre care vorbeshti tu, insa este foarte posibil sa ai dreptate, asha ca nu-tzi cer dovezi. In istoria recenta a trupei, mai exista fo' doua cover-uri, unu dupa We will rock u - Queen shi inca unu dupa I love rock'n Roll - Joan Jett. Parca la primu' cover ii zicea Asta-i viatza. La al doilea nu mai shtiu cum ii spusesera. Nu ma dau in vant dupa ei, in actuala varianta (poate am imbatranit eu shi nu ma mai pot adapta noilor curente lol ), insa pot sa bag mana in foc ca Porcus are bunul simtz sa treaca pe cd shi faptul ca e cover shi al cui e originalul.
PS - La multzi ani tuturor pe noul an shi toate cele bune !
PS - La multzi ani tuturor pe noul an shi toate cele bune !
- vladonne
- Junior Member
hai sa zicem...
la cat de inteligenti si muzical enciclopedici fanii voltaj, putea sa nici nu treaca
dar, daca o lanseaza ca si single, atunci problema devine alta

dar, daca o lanseaza ca si single, atunci problema devine alta
- Vizitator
huh?
Initial trimis de vali
ma refeream la fanii voltajului de acum
btw, saptamana trecuta ma intalnii cu costica damigeana
Domnul vali, ma scuzati ca intervin dar am o curiozitate: de unde il cunoasteti dumneavoastra pe costica? (sau ai pus postul la momeala...?! :hihi: )
- Vortex
- Junior Member
ma iertati...
...ca nu am precizat ca nu il cunosc personal...ci doar din vedere...si in mod sigur el nu ma cunoaste pe mine :bok:
- Vizitator
aaaaaaaai maaaaaaa! kum adik? da' pa Voltaj ii shtiu da pleibecari de nu se poate! dar shi de coveruri! da ei rekunosc ma! shi intr-adevar, nu exista fan Voltaj 100% :hihi: :eek:
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
iar!
in primul rand ca ala nu era porkus, ca era prunus...in al doilea rand ca nu venise la agatzat, ca venise cu prietena!
in al treilea rand e amicul NOSTRU (stii tu ce inseamna capitale) si in al patrulea rand, iacata presa de scandal cum se naste in tine cand scrii fara sa gandesti!!!
Atata-s de suparata ca nici semnatura aia frumoasa din ERATA nu o pun, ca nu vreau sa-mi imprumuti visele tale:((((
in al treilea rand e amicul NOSTRU (stii tu ce inseamna capitale) si in al patrulea rand, iacata presa de scandal cum se naste in tine cand scrii fara sa gandesti!!!
Atata-s de suparata ca nici semnatura aia frumoasa din ERATA nu o pun, ca nu vreau sa-mi imprumuti visele tale:((((
- Lancelot
- Junior Member
Nu, nu ma refeream si la tine...
vali, iti place asa mult rockul, incat nu mai stii sa vorbesti frumos despre oameni, in general.
Din nou, fara semnatura.
Din nou, fara semnatura.
- Lancelot
- Junior Member
Re: usurel!
Initial trimis de GIO
Vali ca sa fim mai expliciti si ca sa poti intelege pana si tu care oricum nu mai dormi noaptea de cate barfe auzi si cate le dai(eventual eronat) mai departe:Prunus e un foarte drag prieten al meu personal si a venit cu Ioana(prietena lui) la concert la Cargo la invitatia mea.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca pe vremea cand Prunus canta rock, tu probabil ca nici nu invatasei sa vorbesti.
Sper ca ne-am lamurit si de data asta!
HHUUUUUOOOOOOOOOOO
sa nu mai vii sa bei cu noi!!!!!!!!!!!!!
- Vizitator
si nu am nimic cu omul, ma seaca formatia, el poate fi o persoana extraordinara...
cine are chef sa vada pe calin goia in tinerete, mancai-as gurita lui

cine are chef sa vada pe calin goia in tinerete, mancai-as gurita lui

- Vizitator
Initial trimis de vali
si nu am nimic cu omul, ma seaca formatia, el poate fi o persoana extraordinara...
[url=http://193.231.234.169/rock/voltaj.avi]cine are chef sa vada pe calin goia in tinerete, mancai-as gurita lui[/ur D![]()
![]()
Dar care e treaba cu Goia in tinerete?O fi bine sau rau?Eu il cunosc de mult,dar vreau sa aflu parerea <criticilor>.
- Eduarda
- Junior Member
Initial trimis de vali
cine are chef sa vada pe calin goia in tinerete, mancai-as gurita lui![]()
![]()
![]()
Am stat ceva pana sa se incarce linkul asta. Imi place freza lui clasica :p
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
- Vizitator
Initial trimis de vali
eduarda, nu e calin goia, e solistul de la voltajul original, cunoscut noua sub numele de "gurita"
Am inteles,tu ai zis Calin Goia in tinerete.iar cit despre gurita... No coment.Formuleaza mai bine frazele.Te-ai referit la Goia.
- Eduarda
- Junior Member
cred ca nu ai inteles tu, dar ma rog:
toata faza isi are originea intr-o intamplare funny rau: sor-ma ma intreaba daca am vre-un album voltaj shi eu i-am spus ca da, aveam pericol de moarte, scos prin 94, intr-o formul mai de doamne ajuta.
multi cred ca voltaj e un nume original, nu imprumutat de la o trupa de prin anii 80...
toata faza isi are originea intr-o intamplare funny rau: sor-ma ma intreaba daca am vre-un album voltaj shi eu i-am spus ca da, aveam pericol de moarte, scos prin 94, intr-o formul mai de doamne ajuta.
multi cred ca voltaj e un nume original, nu imprumutat de la o trupa de prin anii 80...
- Vizitator
Initial trimis de vali
cred ca nu ai inteles tu, dar ma rog:
Acum am inteles.Intrebare:vrei sa-l vezi pe Goia in tinerete? Iar cit despre numele Voltaj,pot sa-ti spun ca ei au vrut sa continue ceea ce a insemnat Voltaj atunci.Daca au reusit sau nu,asta e partea a 2-a si ma abtin.
- Eduarda
- Junior Member
[quote]Initial trimis de vali
da, l-am vazut
era la scoala vedetelor
shi inainte de asta avea o ditai pleata [/QUOTE
Esti misto si te iert pt asta.Daca pe linga asta remarcai si <ditai vocea>,erai super,dar oricum,stii cu ce se maninca.
da, l-am vazut
era la scoala vedetelor
shi inainte de asta avea o ditai pleata [/QUOTE
Esti misto si te iert pt asta.Daca pe linga asta remarcai si <ditai vocea>,erai super,dar oricum,stii cu ce se maninca.
- Eduarda
- Junior Member
Initial trimis de vali
webmasters, take action
Si ca sa incheiem topicul asta iata: pe albumul Voltaj - 3D pe care apare piesa in cauza si care se numeste "HAI", la capitolul muzica si versuri scrie "VOLTAJ" si apoi "Muzica <Word Up> by Cameo"
- gazela
- Junior Member
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii