Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
Minti
asha sa fie da s-o shtiu shi eu!...
in riplaiul meu pt amiba am executat girometrant o eroare de intuitzie: n-am shtiut la care dintre textele imbarligate se referea. eroarea insa a devenit timp trecut deoarece cu nishte bezelle, trandafirri shi loooolzuri printr-un pemeu direct shi impersonal amanuntele din detaliu au fost rezolvate/clarificate/ridiculizate.
cat despre traducere,

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Oribilul Mosh scrie:Pana sa-i citesc jurnalul..nu am stiut ca FAW este de sex feminin. Acum ca i l-am citit...stiu.
si asa se realizeaza un salt ca de la pamant la luna, cu ajutorul lui faw in lumea cognitiva miraculoasa

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
[quote="FAW"]weet-weet daca-ti postezi jurnalul pe un forum unde everybody can see it, pai cum sa nu fie "facut ca sa-l citeasca si altii"?!
jurnalele cu adevarat intime cica se tin acasa, sub lacat ]
Nu asta vroiam sa zic . Tu de ce scrii jurnal ? Ca sa aiba altii ce citi ? Sau pentru tine ? Ca nu e intim , asta e clar ! Dar Offenderu' , de exemplu , nu a scris special pentru noi , a scris pentru el

jurnalele cu adevarat intime cica se tin acasa, sub lacat ]
Nu asta vroiam sa zic . Tu de ce scrii jurnal ? Ca sa aiba altii ce citi ? Sau pentru tine ? Ca nu e intim , asta e clar ! Dar Offenderu' , de exemplu , nu a scris special pentru noi , a scris pentru el

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
imi vine sa plang cand citesc jurnalul lui love....e atat de crud de adevarat....10x love... :kiss:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
....si Audi de ultima generatie :p
(sau macar un Logan)
(sau macar un Logan)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
imi place jurnalu' offenderului, parca scoate scantei
o mica chestiune insa:
grammar & spelling :no:

o mica chestiune insa:
a coconut who felt straight into his head
grammar & spelling :no:
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
-
weed13 - Mesaje: 1868
nene offendare acum sunt trist..man how could u?..adik u know..e iubita altuia..ejti egoist, iar ea..anywayz..dont pull stunts like that caci roata se intoarce..eu de ex n'ash accepta o femeie care joaca pe doo fronturi..call me stupid but the same thg may happen to u too..i've been through this and its shitty..mai ales dak pt partenerul ei inseamna cva individa..u know nu e o competitzie, pt acel tip femeia cu pricina poate insemna totul..deh..forget about it..do whatever u think is fair..
haipa
haipa
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
continua, offendere - da' fara 'muzica calma' si 'jazz life', te rog. tare-s curios cum i-o pui tu lu' alba aia ca s-o feresti de africani, ca stii doar, 'once you had black/you never go back'. si-ar fi pacat sa se-ntoarca la amaritu' ala de bou-friend al ei si sa-i spuna ca ea in Africa n-a gustat decit maciuci de minim treij de centi.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
ok domnu' kundera! da' asta este una poveste la care putzini ii shtiu inceputul shi nici macar eu nu-i shtiu sfarshitul. da' avand in vedere vanjosul indemn, voi fi un om in misiune de azi inainte.
sper totushi sa nu trimita rushii tancurile shi sa sfarshesc refugiat prin elvetzia
sper totushi sa nu trimita rushii tancurile shi sa sfarshesc refugiat prin elvetzia

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
nene Ofendere:
In ce relatii mai esti cu Smiley??
Ali G nu-i funny deloc, decat daca ai ceva tequilla la bord!
Iti recomand sa vizionezi impreuna cu tanti din lift, Scent of a woman
( cel cu Al Pacino ca-i mai fain)
Sa ne tii la curent (continuu su alternativ) ce si cum a fost la Jazz live!!
In ce relatii mai esti cu Smiley??
Ali G nu-i funny deloc, decat daca ai ceva tequilla la bord!
Iti recomand sa vizionezi impreuna cu tanti din lift, Scent of a woman
( cel cu Al Pacino ca-i mai fain)

Sa ne tii la curent (continuu su alternativ) ce si cum a fost la Jazz live!!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Dreamslave...
Primul post din jurnalul lui dreamslave e mai interesant decat tot forumul asta de jurnale. Bravo! You're a ~s
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
dreamslave, la partea cu victimele propriilor inventii sunt perfect de acord, insa singurul care-si poate face viata mai putin anosta esti chiar tu. lasa-te de munca, scoala , du-te la Big Brother, pleaca intr-o expeditie pe mediterana si...
si - gandeste-te si altfel - daca ducem un om din junglele africane intr-un birou al unui om de afaceri, el va cauta sa se catzere pe fax si isi traga fundul la xerox...
intr-un fel asta se numeste evolutie (sau involutie, dupa caz). e cu totul alta poveste ca evoluam intr-un domeniu si in altele ramanem complet paraleli... desi e normal. nu le putem face pe toate.
si - gandeste-te si altfel - daca ducem un om din junglele africane intr-un birou al unui om de afaceri, el va cauta sa se catzere pe fax si isi traga fundul la xerox...
intr-un fel asta se numeste evolutie (sau involutie, dupa caz). e cu totul alta poveste ca evoluam intr-un domeniu si in altele ramanem complet paraleli... desi e normal. nu le putem face pe toate.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Aurolacul scrie:Primul post din jurnalul lui dreamslave e mai interesant decat tot forumul asta de jurnale
ocupatiunea ta mintala, Cocosila, e la alte prostii.
dreamslave - mai lasa-l pe Francois Beigbeder si/sau Cioran.
And the girls say
- Publius
- Junior Member
Dreamslave scrie:...sau chiar sa convituiesti cu cei din jurul tau ...
Io zic sa convituiesti cu Aurolacu. Convituire placuta!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
ba irc ba .. ce pula mea e ba jurnalu ala ... io-n locu tai mi l-as sterge frate ca zau ca te faci de ras ...
apuca-te ma si scrie pe say whats on your mind ... ca vad ca numa posturi de maxim 20-30 de cuvinte ai ...
apuca-te ma si scrie pe say whats on your mind ... ca vad ca numa posturi de maxim 20-30 de cuvinte ai ...
-
monk - Mesaje: 2747
Monk,tu ma exasperezi pe mine.Dak nu-ti place, nu mai citi, poate unora le place jurnalul meu(sper).
pace
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale