de weed13 » Vin Noi 26, 2004 11:39 am
Serustoc.
eri am venit de la cluj acasa. lasand la o parte fabtu ca era sa mor de frig, asa de cald era in autobuz, totu o decurs numa bine. mai putin cant am ajuns la orasu resedinta de judetu meu. unte mam dus la gara, si am cerut un bilet de tren cu destinatia orasului meu de acasa, unde o avut loc urmatuarea discutie:
- sarna. Imi dati un bilet cu reducere va rog pana la... ?
- cu reducere ?
- da.
- aveti legitimatie ?
- da, poftitz aici.
- pai asta ii de personal.
- da, ca io cu personalu vreau sa ma duc.
- da da, da cu asta pe personal, ca pe accelerat nu putetz primi.
- pai duamna, nici nu vreu pe accelerat, pe mine ma intereseaza personalu.
- si atunci de ce veniti aici ?
- adica cum ? nu de aici primesc bilet ? ca io de vreo 3 ani tot de aici imi iau, si acuma aud prima uara ca nu am nimerit bine.
- ba da, da aici numa la accelerat.
- si la personal nu ?
- ba da, si la personal, da numa peste cinjpe minute, ca atunci vine personalu.
- si carei legatura ?? datimi acuma pt personal, ca doar nu ma urc in accelerat.
- bine, da sami dati legitimatia !
!!!!!!! am plecat dia dreptu consternat de aciasta discutie interesanta, dupa ce am reusit sami procur biletu mult dorit. dupa cinjpe minute mam indreptat inspre linia 2, unde o venit personalu dupa ce in prealabil am fost informatz ca are intarziere. in tren, ca de obicei. adica multi uameni, un flux de informatii mai mare decat as fi avut io nevoie casa aflu si asa ca mam decis sa ies la o tigara pe hol. total indepdendet de voia mea, trenu o oprit casa astepte pe alt tren. nu am inteles niciodata de ce manevra asta, ca trenu ie masculin si asa ca de ce se lasa asteptat?! dar, stand trenu pe loc o minunata duamna care imi aducea aminte de alea de la tara, poate si de aia ca eram intrun sat sio condus o cunostiinta, zic io, la tren.
dupa ce mo lasat cel putin pe mine mirat de adevaratele calitati in materie de soprana pe care le posedam informand fara voia iei tot trenu de faptu ca aia era cumnatasa, ca are doi nepotz, ca barbaso era beat aseara si de aia so culcat asa de repede, plus alte magarii de genu asta, so uitat lung la un nene linistit care era cu un canish langa el si fuma. de aici, urmatuarea discutie:
- vaaaaaaaaai domnu, da cu cainele in tren? da de cand is nu am mai pomenit asa ceva !
- dar ce are doamna ?
- cum ce are? trenu ii numa pintru uameni, nu si pintru animale!
- eh doamna, asta este parerea dumneavoastra.
- no lasatz ca chem io amu ni impegatu, sa va deie amenda.
- doamna, puteti chema pe cine vreti dumneavoastra, ca io am bilet si pentru caine, deci nu este absolut nici o problema.
- bilet pentru caine ??? Doamne fereste, nici nu stiam ca exista. (uitanduse la noi restu)
- pai da doamna, ca i-am luat bilet tocmai ca sa nu am probleme cu...impegatu.
- no lasatz no, nu va suparatz. hai sal mangai o tzara, cai tare fain cainele.
- nu doamna, va rog sal lasati in pace, ca ii un caine destul de agresiv, si poate va musca. Si mi-i frica sa nu turbeze, ca nu cred ca aveti antirabic.
io in momentu ala am rabufnit destul de tare, si porma si restu fumatorilor. femeia o plecat, nu inainte de a mentiona ca vaaai Doamne, dapoi cum sa turbeze cainele daca ma musca ?!