Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Neata copilasi , desi e ora 14:00.Eu inca sunt somnoros,trezindu-ma de o ora.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Neatza ba! Iar dorm ca vaca pana la ora 11.00? uf.... ;B
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
buna dimineatza stelishtilor =D
buna dimineatza forumishti, unde e thredu ala de exprimat nervi si chestii najpa, k am un car de draci
azi nu prea forum, mai mult trebi
buna dimineatza forumishti, unde e thredu ala de exprimat nervi si chestii najpa, k am un car de draci

azi nu prea forum, mai mult trebi

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
BBuna dimineatza ba! Ne vedem luna viitoare in jur de 15-16....Pana atunci Fave fun! :hi:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
am venit shi eu de la sc shi ma pregatesc sa plec la meditatii la mate pe la 2.... pan atunci un pic de forum ca un alt mod mai bun de a ma relaxa dupa o zi oribila cu teza la Conta nu shtiu
sa aveti o zi buna in continuare ca a mea nu se anunta a fi asha buna deacum in colo (de parca ar fi fost buna pan acu'...lol)
sa aveti o zi buna in continuare ca a mea nu se anunta a fi asha buna deacum in colo (de parca ar fi fost buna pan acu'...lol)
-
warangel - Junior Member
buna dimineata forum
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
io muncesc de zori ba , joc un heroes de ala tare cu 200 %
spor la munca
spor la munca
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
NEATA BUNA
io ma duc la culcare pentru ca nu am apucat sa dorm ,vina este a jocului heroes 3
am aproape 24 ore de cand joc heroes continu
io ma duc la culcare pentru ca nu am apucat sa dorm ,vina este a jocului heroes 3
am aproape 24 ore de cand joc heroes continu
-
mie nu mi-ar fi frica la romana,daca nu ne-ar fi dat de invatat aproape toata poezia calin file din poveste shi zburatorul de i.h.radulescu...god!urasc poeziile astea shi d'aia nu pot invata nici o strofa...comentariile is simple :p
- Titina
- Junior Member
Eu shtiu la perfectzie Calin(file din poveste),dar ma enerveaza comentarile,pt ca profa este rea shi daca nu ii zici comentarile cuvant cu cuvant spune ca nu le-ai invatzat shi ne da 4...shi n-i le preda dintr-o carte...de exemplu la Calin(file din poveste) avem de invatzat 14 pagini de caiet studentzesc cuvant cu cuvant...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Mie-mi spui?Cateodata stau noptzi intregi sa tocesc comentarile alea ca nu cumva sa ma incurc la vreun cuvant...cu toate ca de obicei nu-mi sta in fire sa tocesc...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma