Fun-Raptor
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Fun-Raptor
Aici va puteti spune parerea despre acest album, precum si impresiile de la concertul de lansare. Cei care au fost prezenti, sunt rugati sa posteze comentariile. Eu cred ca melodia 'Pe Net' e una dintre cele mai dragute, poate nu e la fel de reusita ca 'N-am crezut', dar tot reuseste sa ma faca sa o fredonez.
- Crist1na
- Junior Member
Sincera sa fiu nu am fost la lansarea albumului si nici nu am avut inca posibilitatea sa ascult tot albumul insa am ascultat melodia Pe net, am vazut si videoclipul si este super. Eu cred ca acesta este doar inceputul unui an plin de succes, unui viitor plin de victorii dupa ''vacanta'', ca sa ii spun asa care ii indepartase putin pe baieti de fanii lor. Sper din tot sufletul ca baietii vor reusii sa recastige admiratia multor fani din tara care pentru un timp au uitat de existenta lor.
Pupici!
Pupici!
- Gyulia
- Junior Member
eu am avut ocazia sa ascult albumul intreg(l-am primit:D) si ii dau o nnora de 9 din 10...sunt 7 piese noi si un remix...2 piese mi se par cam nashpa dar nu sunt deloc rele...cumparati-l cand il gasiti in magazine:)merita..daca vreti sa stiti ceva,orice despre album,puteti intreba si eu voi raspunde..
- dawhigga
- Junior Member
Spune-mi si mie cum se numesc piesele ca vreau sa le iau si eu!
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Referitor la ultimul mesaj...nu mai e noevoie am luat deja albumul si sunt de parere ca se putea ceva mai bine...
Piesele sunt unele cam agresive, cel putin la instrumental...dar merg...
Nota: 8/10 ... Poate ar trebui sa apeleze la o persoana mai priceputa sa le faca urmatoarele piese
Marius Moga e cel mai priceput...O formatie care avea de castigat (Refflex) a avut o melodie + versuri facute de el care sunt superbe...Melodia se numeste Piesa noastra...ar trebui sa o ascultati si sa faceti niste comparatii...
Nota: 8/10 ... Poate ar trebui sa apeleze la o persoana mai priceputa sa le faca urmatoarele piese
Marius Moga e cel mai priceput...O formatie care avea de castigat (Refflex) a avut o melodie + versuri facute de el care sunt superbe...Melodia se numeste Piesa noastra...ar trebui sa o ascultati si sa faceti niste comparatii...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Albumul=OK!!!
Albumul e super ok,toate melodiile merita ascultate si reascultate,deja l-am ascultat de vreo 20-30 ori.Am fost la lansare cu fan-cluburile din Galati,Braila,Constanta s.a. si vreau sa spun ca a iesit super-k-lumea...e,ma rog,a fost trupa Stand-Up care nu mi-a placut deloc!Am intrat de la repetitii si am avut ocazia sa ascult melodia pe care au si cantat-o in deschidere "Sunt doar un pamantean",un blues nespecific baietilor dar care,dupa parerea mea, ar rupe inima oricarui indragostit....pe-a mea a rupt-o deja.Pacat insa ca nu au bagat melodia asta pe album,pentru ca e SUPER!!!Ma rog,a fost optiunea lor.
Pana data viitoare,see ya'!!!
Pana data viitoare,see ya'!!!
- animalx84
- Junior Member
[quote="Lindros88"]Referitor la ultimul mesaj...nu mai e noevoie am luat deja albumul si sunt de parere ca se putea ceva mai bine...
vreau si yo albumul!
pretty please!nu am fost la lansare dar chiar vreau si eu sa le aud piesele noi!
trimite-mi un mail pe hobbit_232004@yahoo.com!
te rog mult de tot!
te pup dulce!
vreau si yo albumul!
pretty please!nu am fost la lansare dar chiar vreau si eu sa le aud piesele noi!
trimite-mi un mail pe hobbit_232004@yahoo.com!
te rog mult de tot!
te pup dulce!
Doar o noapte
Mai aproape
Simt ca te vreau
N-am liniste
Si ne jucam
Ne sarutam
Simt ca plutesc
Te strang la piept
Te-ating usor
Tremur de dor
Te vreau acum
Din nou,din nou!!!
Mai aproape
Simt ca te vreau
N-am liniste
Si ne jucam
Ne sarutam
Simt ca plutesc
Te strang la piept
Te-ating usor
Tremur de dor
Te vreau acum
Din nou,din nou!!!
- Puiutza
- Junior Member
Albumul e destul de mishto,da' dupa cum au spus si altii se putea si mai bine.Prima piesa pe care au cantat-o la lansare, balada respectiva, e super, ar fi fost super-super daca era pe album. Am inregistrat o parte din ea in telefonul mobil, desi nu se aude prea bine,(pt ca era galagie) tot e bine.Cand am intrat la repetitii eram cu capul in nori nici nu mai stiam de mine, mi-am revenit cand am ajuns acasa(adica in buzau).Daca cand va fi dat concertul pe MTV sa ma anuntati si pe mine.OK?
Sfarsit de saptamana
Am chef de nebunii
Viata e doar una
Hyena arata-mi tot ce stii.
Am chef de nebunii
Viata e doar una
- irinanmx
- Junior Member
Am citit undeva si am inteles ca e posibil (POSIBIL) ca lansarea sa fie sambata la ora 23:00 pe MTV la emisiunea MTV LIVE...Acum daca nu e asa sa nu imi dati cu tifla in cap pentru ca yo weekendul asta stat mai tot timpul pe MTV si nu am vazut nici un concert ... La MTV live de saptamana trecuta a cantat Shaggy...So ...
-
Stai linistita..lansara este sambata asta,adik 4.12.2004 la 23;00 pe Mtv.Si ina ceva ca banuiesc ca sunteti cu totii interesati...in seara asta,joi,2.12.2004 la ora 21;00 pe Prima Tv sunt invitati la emisiunea Vino mama sa ma vezi....cred ca va fi super tare.Abia astept sa o vad.Animalutzele noastre preferate puse la treaba..interesant nu?
Va pupik si vizionare placuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va pupik si vizionare placuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Blonda_de_la_RE
- Junior Member
lansarea Animal X
irinanmx scrie:Albumul e destul de mishto,da' dupa cum au spus si altii se putea si mai bine.Prima piesa pe care au cantat-o la lansare, balada respectiva, e super, ar fi fost super-super daca era pe album. Am inregistrat o parte din ea in telefonul mobil, desi nu se aude prea bine,(pt ca era galagie) tot e bine.Cand am intrat la repetitii eram cu capul in nori nici nu mai stiam de mine, mi-am revenit cand am ajuns acasa(adica in buzau).Daca cand va fi dat concertul pe MTV sa ma anuntati si pe mine.OK?
Lansarea e sambata 4.dec la ora 23 pe mtv
vizionare placuta.....pup :lol:
- Blonda_de_la_RE
- Junior Member
Gyulia scrie:Sincera sa fiu nu am fost la lansarea albumului si nici nu am avut inca posibilitatea sa ascult tot albumul insa am ascultat melodia Pe net, am vazut si videoclipul si este super. Eu cred ca acesta este doar inceputul unui an plin de succes, unui viitor plin de victorii dupa ''vacanta'', ca sa ii spun asa care ii indepartase putin pe baieti de fanii lor. Sper din tot sufletul ca baietii vor reusii sa recastige admiratia multor fani din tara care pentru un timp au uitat de existenta lor.
Pupici!
Sunt 100% sigura ca fanii adevarati nu i-au uitat nici o clipa.nu?:))
Nici eu nu am fost la lansare si imi vine sa mooor de ciuda ,nici albumul nu am apucat sa-l cumpar,dar jur ca il voi asculta cat mai curand.Am auzit de balada aia...cica e suuper..d c nu au inclus-o pe album? ~( Cu siguranta ca va fi un an plin de succese pt animalutze..si inca ceva...dak albumul nu e chiar asa cum ne asteptam noi,tre sa-i intelegem...e primul lor album 100%Animal X..nu stiu dak ai auzit dar versurile,muzica,toootle apartin in totalitate.Asa ca dak pana acum lumea rea spunea ca Animal X ar fi 0 fara ajutorul lui Laur Duta..... :j de acum incolo nu mai au ce comenta.Baietii au demonstrat ca se descurca(si inca f bine)si singuri,nu?
Pe net e super tare si videoclipul e special,ceva nou.Raman insa cu parerea mea ca videoclipul la Mai mult ca oricand este cel mai tare.....u?ce parere ai?
pupi dulci
- Blonda_de_la_RE
- Junior Member
pe net
Inimi & Cutite scrie:Aici va puteti spune parerea despre acest album, precum si impresiile de la concertul de lansare. Cei care au fost prezenti, sunt rugati sa posteze comentariile. Eu cred ca melodia 'Pe Net' e una dintre cele mai dragute, poate nu e la fel de reusita ca 'N-am crezut', dar tot reuseste sa ma faca sa o fredonez.
Stii ce te rog?Da muuult de tooottt!!!!!!!!!!!!dak ai versurile de la Pe net...le vreau si eu....am incercat sa le iau de ...pe net...

pup
- Blonda_de_la_RE
- Junior Member
Intra la sectiunea CELE MAI TARI VERSURI sau cam asa ceva tot pe forumul animal x si le vei vedea acolo.
-
am primit si eu albumul si e bunicel... cel mai mult imi plac pe net si ecstasy.
ii dau cam nota 9. melodia i'm out e infricosatoare!
ii dau cam nota 9. melodia i'm out e infricosatoare!

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Cum sa fie i'm out infricosatoare ? E cea mai nasoala piesa....o tine numai cu 'cos i'm out....it's boring...timp de 3 minute sa stai sa asculti "cos i'm out".... :bye:
-
Asa e. Nu prea imi place melodia asta, dar din fericire pot sa dau la urmatoarea melodie "Mai departe de cer", care e mult mai mishto.
Sfarsit de saptamana
Am chef de nebunii
Viata e doar una
Am chef de nebunii
Viata e doar una
- irinanmx
- Junior Member
eu cred ca albumul Fun Raptor al animalutzelor este cel mai bun de pana acum
nici macar Laurentiu Duta nu le-ar fi facut piese atat de simpatice... piesele mele preferate sunt Ecstasy , Asta seara si Pe net
nici macar Laurentiu Duta nu le-ar fi facut piese atat de simpatice... piesele mele preferate sunt Ecstasy , Asta seara si Pe net
You only see what your eyes want to see
-
M_Doll - Junior Member
sal
oricum nu stiu dar unele piese sun cam lente
ar fi fost mult mai marfa dak hyena facea piese in stil cristiana raduta-cerul trist k doar tot el este autorul
ar fi fost mai marfa
da e bine si asa k de inceput ciao
oricum nu stiu dar unele piese sun cam lente
ar fi fost mult mai marfa dak hyena facea piese in stil cristiana raduta-cerul trist k doar tot el este autorul
ar fi fost mai marfa
da e bine si asa k de inceput ciao
- Hyena
- Junior Member
Da Hyena ai dreptate...Prea lente pentru stilul Animal X...Parca vad peste 2 ani, cand se va lansa alt material discografic semnat de ei, o sa vad bluesuri...ar fi culmea culmilor...
Cele mai tari piese de pe Fun Raptor sunt : Asta seara, Mai departe de Cer, Pe Net, Ecstasy...sunt cele mai ritmate...
Cele mai tari piese de pe Fun Raptor sunt : Asta seara, Mai departe de Cer, Pe Net, Ecstasy...sunt cele mai ritmate...
-
Cum spuneam intr-un post ceva mai devreme :
-Mai nou Refflex va reveni cu un videoclip si mi se pare ca melodia+versurile sunt facute tot de Moga- Asa ca Animal X nu are nimic de pierdut daca, pana mai invata sa faca piese frumoase, apeleaza la Moga pentru ca din cate am auzit de la niste prieteni care il cunosc personal, nu este o persoana scumpa...Pesemne ca cei de la Animal X nu vor sa auda de Moga pentru ca acesta e prieten cu cei de la Simplu si din cate am inteles Animal X s-a certat cu Simplu....
Ultima parere : albumul merge cu toate ca se putea mai bine, mult mai bine...Dar deh sunt la inceput de drum si eu sincer le urez un sincer "Bafta" si sa nu mai ne tina atata in suspans cu lansarile noilor albume.
-Mai nou Refflex va reveni cu un videoclip si mi se pare ca melodia+versurile sunt facute tot de Moga- Asa ca Animal X nu are nimic de pierdut daca, pana mai invata sa faca piese frumoase, apeleaza la Moga pentru ca din cate am auzit de la niste prieteni care il cunosc personal, nu este o persoana scumpa...Pesemne ca cei de la Animal X nu vor sa auda de Moga pentru ca acesta e prieten cu cei de la Simplu si din cate am inteles Animal X s-a certat cu Simplu....
Ultima parere : albumul merge cu toate ca se putea mai bine, mult mai bine...Dar deh sunt la inceput de drum si eu sincer le urez un sincer "Bafta" si sa nu mai ne tina atata in suspans cu lansarile noilor albume.
-
da deci trebuie sa recunosc ca ar trebui sa mai lucreze putin mai mult la melodi dar mie in general mi-au placut toate melodiile lor de pana acum inclusiv ultmiele de pe ultimul album
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
Sincer, cred ca e un album bun,daca e sa precizez faptul ca ei l-au compus.Parca e mai bun decat Revolution, mi se pare mai reusit.Referitor la versuri, nu sunt asa de prostute ca la albumul precedent.
Melodiile mele preferate de pe Fun-Raptor sunt 'Mai Departe De Cer' :love: :love: si 'Ecstasy'.
Melodiile mele preferate de pe Fun-Raptor sunt 'Mai Departe De Cer' :love: :love: si 'Ecstasy'.
- Crist1na
- Junior Member
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2