de kahlan » Dum Noi 21, 2004 10:43 am
Pai, eu ce sa povestesc momentan, am fost cam agitata shi absenta la aceasta intalnirea deoarece nu shtiam cum sa ajung acasa. Scuzatzi ca am fost cam stres.
Venisem mai devreme ca sa vada mama ca plec pe lumina. Imi facuisem doo coditze impletite shi m'a batut vantu de numa coditze n'a mai ramas din ele. M'am intalnit cu satyr in fatza la mcu de la pasaj, in scurt timp apare shi wild rose. Suna shi bianca, i'o dau le tel pe alina, eu nu le am cu explicatu'.Apoi plec cu satyr in cautarea moshului shi a lu tata love, amandoi miratzi cum sunt eu afara pe intuneric;n, mai mergem un pic shi dam shi de mtz.
Ajungem la cafeneaua actorilor, aglomeratzie, la masa era shi annais, ne inghesuim pe acolo, trece shi baixu cu ssonja sa ii dea moshului o sticla, shi apoi ne hotaram sa plecam.Am uitat sa mentzionez ca bianca m'a anuntzat ca nu ma mai putea duce, deci aparuse o problema.
Ne'am plimbat in cautarea unui local cat de cat mai liber, intre timp moshu a vrut sa'mi incerce rezistentza spatelui iar eu rezistenta picioarelor.Dupa un meci de box(l'am batut, bineintzeles:D), am gasit locuri libere in swing.
Ne ashezam, scaune libere cate vrei, din pacate am observat ca ashtia nu ishi prea platesc factura la lumina.Apare shi monk, pe care il cunosc in premiera personal, shi se ofera sa ma duca acasa, pana la usha. Mi'a mai venit inima la loc, am plecat cu monk, pe drum ne'am povestit una alta, apruape de casa mi'a zis ceva de genu: stateam shi eu pe aici. La inceput nu'mi venea sa cred, trecand pe strazi imi povestea de magazinu zoria care acum nu mai era, mi'a spus shi scara..am fost vecini.Am fost prieteni in copilarie, asta am realizat acum amandoi.Ajungem in fatza ushii, i'l prezint lu mama, shi totu e bine.N'am apucat sa il cunosc pe zoso, el a venit mai tarziu shi eu plecasem deja. Nu am patzit nik acasa, o sa mai vin pe la intalniri forumiste.Cre ca eu mi'am facut mai multe griji ca mama.
Sar'ma mult vecine!:D