Va place noul album al lui Bitza?/Pareri si Impresii
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Va place noul album al lui Bitza?/Pareri si Impresii
Va place noul album a lui Bitza?
Postati aici.
Dak vreti, incercati si un review la acest album.
pace
Postati aici.
Dak vreti, incercati si un review la acest album.
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
-
IrC - Junior Member
albumul e destul de bun, e cam trist...parerea mea e ca multe versuri sunt inspiratie Parazitii. o fi bine, o fi rau.....asta e parerea mea;)
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
A trecut ceva timp de cand s-a lansat bitza shi mi-a intrat deja in sange tot albumu de la a la z, shi nu conteaza ca nu ye hh pur,cel mai important este mesajul pe care-l transmite ascultatorilor.M-au marcat in mod plakut cateva trakuri pe care le voi stoka in minte:sper sa nu fiu eu,10 degete,memento mori,tanar cat mai tarziu shi....prefer sa ma opresc:).In legatura cu ce-a zis neddy referitor la k-gulla: urmeaza sa scoata material nou pe langa cele 2 albume deja scoase:Visuri in intuneric shi Diucii?
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
Albumul mi-a placut.Dar m-a dezamagit Cheloo, k a avut doar cateva versuri pe tot albumul, si Ombladon, care nu a fost prea bun.
K-Gula, Raku si Despot au fost super-dementiali.Negativele sunt tari, si versurile bine gandite.
Poate o sa incerc sa fac un review mai incolo.
pace
K-Gula, Raku si Despot au fost super-dementiali.Negativele sunt tari, si versurile bine gandite.
Poate o sa incerc sa fac un review mai incolo.
pace
Inteligente
Rime
Compun
Rime
Compun
-
IrC - Junior Member
Se pare k mi-a luat-o altcineva inainte.Poate o sa incerc si eu un review, cand am timp.Eu i-as da un 8.50-9 albumului.E destul de bun.
Inteligente
Rime
Compun
Rime
Compun
-
IrC - Junior Member
bitza_-_05_-_sper_ca_n-o_sa_fiu_eu.mp3 e mishto. Albumu merge, desi nu e genu meu preferat de muzica. Un 8-9 ar merita din partea mea, ca dau note, nu bani 

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
E ceva nou.Putin cam trist,insa versurile chiar imi plac!Sunt si cateva piese mai slabe, insa albumul chiar merita cumparat!
Cea mai tare piesa e:Dialog in fata postei!Marrrrfa,vorba lu`Bitza
Cea mai tare piesa e:Dialog in fata postei!Marrrrfa,vorba lu`Bitza
nu sunt halterofil sa va ridic moralu`
-
FamilisT_M - Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1