)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Daaaa,fi sigur ca de aia...gabuba scrie:suntetz importante, phai, d'aia nu va suporta. ie invidioasa pe valoarea voastra!
La cat de importanta sunt eu,mai ales ca intru pe forum cam o data pe saptamana( shi chiar shi atunci ma injura sau ma ia la mishto...
)...[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-

Samy - Junior Member
Mersi pt consolare shi pt porecla!Itzi raman recunoscatoare...
Vezi?Pana shi tu ma iei la mishto!Shi cand ma gandesc ca imi erai chiar simpatic...
Vezi?Pana shi tu ma iei la mishto!Shi cand ma gandesc ca imi erai chiar simpatic...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-

Samy - Junior Member
Titino,tu potzi sa fi shi rea?Tu eshti buna de cand te-am cunoscut(pe forum)...
pese:gabubo,din cauza ta ma gandesc serios sa-mi schimb numele in zeami!~p
pese:gabubo,din cauza ta ma gandesc serios sa-mi schimb numele in zeami!~p
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-

Samy - Junior Member
Mare chestie!Shi presupun ca tu asha crezi ca o sa ma apuc sa plang shi nu o sa mai intru niciodata pe forum din cauza ta shi a Depeshitzei... WRONG!!!
PS: Nu sunt lucru,sunt persoana,om sau cum vrei tu sa-mi mai spui,dar nu lucru...
PS: Nu sunt lucru,sunt persoana,om sau cum vrei tu sa-mi mai spui,dar nu lucru...
-

Samy - Junior Member
Dupa ce am citit aburelile de pe pagina asta, eu am o singura chestie de spus:
A face 'shto de cineva si a nu putea suferi pe cineva sunt doo chestii total diferite. Ia puneti-va neuronu la treaba si ganditi-va.
Si mai "zeami" de unde ai scos tu povestea asta ca eu nu te-as putea suferi, mah?
A face 'shto de cineva si a nu putea suferi pe cineva sunt doo chestii total diferite. Ia puneti-va neuronu la treaba si ganditi-va.
Si mai "zeami" de unde ai scos tu povestea asta ca eu nu te-as putea suferi, mah?

-

dEpEchEmIND - Junior Member
la mine la profil zice asa:
Data inreg: 21-11-2001
deci s-au cam facut 3 ani de activitate pe forum.
aveam doar 13 ani...
si ii spuneam lui oribilul mosh ca are carisma
:sal:
Data inreg: 21-11-2001
deci s-au cam facut 3 ani de activitate pe forum.
aveam doar 13 ani...
si ii spuneam lui oribilul mosh ca are carisma
:sal:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
dEpEchEmIND scrie:Si mai "zeami" de unde ai scos tu povestea asta ca eu nu te-as putea suferi, mah?
Pai,din moment ce ma critici cam tot timpul cam asta reiese...
-

Samy - Junior Member
Rock Chick scrie:lasa,Samy,k asha e lumea...rea...eu m-am obishnuit cu ea deja.
Pai da ma,dar atata timp cat nu le-am facut nimic de ce nu ma lasa in pace?
-

Samy - Junior Member