A aparut noul album, "The system has failed", 12 piese in stilul vechi. Se pot gasi ceva reminescentze din Youthanasia, dar pt un come-back cred ca ishi va indeplini prea bine, chiar, rolul. Pielese sunt bune, lucrate, solo-uri ca lumea, ceva chorus interesant. Ascultazi-l shi datzi-va cu parerea.
1. Blackmail the Universe
2. Die Dead Enough
3. Kick the Chair
4. Scorpion
5. Tears in a Vial
6. I Know Jack
7. Back in the Day
8. Something I'm Not
9. Truth Be Told
10. Of Mice and Men
11. Shadow of Deth
12. My Kingdom Come
Le-au dat clasa celor de la Metallica.
Megadeth a reinviat
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Megadeth a reinviat
i kjærlighet med bubuletz og dra fremme inn i B
-
ssonja - Mesaje: 152
http://www.megadeth.com/news/pr/releasetour.html
si turneu si se pare ca si situl oficial incepe sa miste dupa atata vreme.
Joining group founder and frontman DAVE MUSTAINE will be Glen Drover (King Diamond/Eidolon) on guitar, James MacDonough (of Iced Earth) on bass and Nick Menza returns to the group on drums.
deci no more Ellefson, pacat de junior.
si turneu si se pare ca si situl oficial incepe sa miste dupa atata vreme.
Joining group founder and frontman DAVE MUSTAINE will be Glen Drover (King Diamond/Eidolon) on guitar, James MacDonough (of Iced Earth) on bass and Nick Menza returns to the group on drums.
deci no more Ellefson, pacat de junior.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
September 14th:
New album The System Has Failed is released
Megadeth #1 artist and TSHF #1 album at VH1.com
Nu e asha de multicel, ca am mai verificat din timp in timp site-ul si nu era, da daca tot te lauzi cu el, nu il pui si la mine pe un CD?
New album The System Has Failed is released
Megadeth #1 artist and TSHF #1 album at VH1.com
Nu e asha de multicel, ca am mai verificat din timp in timp site-ul si nu era, da daca tot te lauzi cu el, nu il pui si la mine pe un CD?
- gaga
http://www.muzicisifaze.com/trupa.php?alb=376
o cronica "critica" de pe muzicisifaze (ca mai toate cronicile de acolo care spala pe jos si cu sepultura si cu trooper si cu oricine).
nu am sa ma leg de cronica in sine ca nu e frumos, e parerea "gazetarului", desi nu am prea inteles nimic din prezentarile pieselor (si asta nu fiindca sunt neintelegatoare de fel, doar ca nu spuneau nimic).
fac doar o remarca vis a vis de concluzia din final si anume:
"Cantitativ, e vorba de cei ce-l asculta pe bunic depanand amintiri la gura sobei. Si lucrul acesta ne poate face sa intelegem de ce o trupa ca Metallica nu si-a asumat acest rol (vezi St Anger). "
Prin aceeasi paralela obosita (pe care a facut-o si initiatoarea acestui thread), domnul Ioan Cora da dovada de exact invinuirile aduse trupei. Nimic nou sub soare (Metallica e tare, Megadeth nu) si in aceste conditzii balanta intrebarii "cine este decrepitul", incepe sa se incline in defavoarea autorului articolului, dansul scapandu-i cu fata curata, desi involuntar, pe cei de la Megadeth.
o cronica "critica" de pe muzicisifaze (ca mai toate cronicile de acolo care spala pe jos si cu sepultura si cu trooper si cu oricine).
nu am sa ma leg de cronica in sine ca nu e frumos, e parerea "gazetarului", desi nu am prea inteles nimic din prezentarile pieselor (si asta nu fiindca sunt neintelegatoare de fel, doar ca nu spuneau nimic).
fac doar o remarca vis a vis de concluzia din final si anume:
"Cantitativ, e vorba de cei ce-l asculta pe bunic depanand amintiri la gura sobei. Si lucrul acesta ne poate face sa intelegem de ce o trupa ca Metallica nu si-a asumat acest rol (vezi St Anger). "
Prin aceeasi paralela obosita (pe care a facut-o si initiatoarea acestui thread), domnul Ioan Cora da dovada de exact invinuirile aduse trupei. Nimic nou sub soare (Metallica e tare, Megadeth nu) si in aceste conditzii balanta intrebarii "cine este decrepitul", incepe sa se incline in defavoarea autorului articolului, dansul scapandu-i cu fata curata, desi involuntar, pe cei de la Megadeth.
- gaga
Paralela asta Metallica - Megadeth a fost discutata si ras-discutata si nu a facut altceva decat sa extinda "tensiunile" dintre trupe asupra fanilor!
Din punctul meu de vedere amandoua trupele au evoluat separat, independente una de alta!
Mai mult, prin comparatie, Metallica a cunoscut un regres incercand sa se adapteze noilor curente cerute de piata ( Load, Reload ... St. Anger), pe cand Megadeth au pastrat linia, necastigand fani noi dar pastrandu-i aproape pe cei vechi !
Din punctul meu de vedere amandoua trupele au evoluat separat, independente una de alta!
Mai mult, prin comparatie, Metallica a cunoscut un regres incercand sa se adapteze noilor curente cerute de piata ( Load, Reload ... St. Anger), pe cand Megadeth au pastrat linia, necastigand fani noi dar pastrandu-i aproape pe cei vechi !
Life is a bitch and ... than you die!Live and let live !
-
Mihai VDF - Junior Member
http://www.megadeth.com/
Au refacut situl cu brio. Da sa nu faceti greseala sa incercati sa va inscrieti in Megafanclub ca va cere 30 de parai
Au refacut situl cu brio. Da sa nu faceti greseala sa incercati sa va inscrieti in Megafanclub ca va cere 30 de parai

- gaga
ala de pe coperta ie bush? si-n plan indepartat clinton?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Iaca si o chestie interesanta despre Megadeth:
http://www.dreamtheater.net/news_dreamtheater.php#gigantour
http://www.dreamtheater.net/news_dreamtheater.php#gigantour
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
12 mesaje
• Pagina 1 din 1