)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
avem niste televiziuni de kk...cam toate au facut campanie pro-PSD...
in fiecare zi vedeam la stiri: realizarile lui nastase, nastase cu familia, geoana cu familia, nastase cu geoana, nastase cu iliescu, nastase cu uniunea europeana, nastase si tineretul, noile declaratii ale lui nastase, nastase la mall, cele 400 de sali de sport facute nastase...
in fiecare zi vedeam la stiri: realizarile lui nastase, nastase cu familia, geoana cu familia, nastase cu geoana, nastase cu iliescu, nastase cu uniunea europeana, nastase si tineretul, noile declaratii ale lui nastase, nastase la mall, cele 400 de sali de sport facute nastase...
-

7vies - Junior Member
unu' care a trimis un sms pe un post tv cica "Oraseni trezitzi-va, atzi lasat tzaranii sa decida pentru voi"
-

cutuma© - Mesaje: 3047
Oribilul Mosh scrie:Dupa cum spuneam si pe un alt forum ....daca rezultatele sondajelor sunt adevarate....poporul roman e un popor de dobitoci
bine zici ma
eu inca sper la o minune
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
sondajul dat la tvr1, ACUM 5 MINUTE ,imediat dupa ce s-a terminat votarea
presedentie
nastase 42
basescu 35,1
vadim11,6
marko b 4,3
gigi b 1,8
senatori si deputati
psd-pur 39,3
pnl-pd 34,2
prm 13,1
udmr 6,2
png 2,2
pntcd 1,7
presedentie
nastase 42
basescu 35,1
vadim11,6
marko b 4,3
gigi b 1,8
senatori si deputati
psd-pur 39,3
pnl-pd 34,2
prm 13,1
udmr 6,2
png 2,2
pntcd 1,7
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

sondajul dat la tvr1, ACUM 5 MINUTE ,imediat dupa ce s-a terminat votarea
presedintie
nastase 42
basescu 35,1
vadim11,6
marko b 4,3
gigi b 1,8
ciuhandu 1,7
senatori si deputati
psd-pur 39,3
pnl-pd 34,2
prm 13,1
udmr 6,2
png 2,2
pntcd 1,7
presedintie
nastase 42
basescu 35,1
vadim11,6
marko b 4,3
gigi b 1,8
ciuhandu 1,7
senatori si deputati
psd-pur 39,3
pnl-pd 34,2
prm 13,1
udmr 6,2
png 2,2
pntcd 1,7
-

Pana acum s-a discutat despre tzitze si voturi. Eu una vreau sa discut despre muci. Avetzi ceva impotriva?
-

dEpEchEmIND - Junior Member
odata la 4 ani se voteaza ,mai sunt 2 sapt si gata
-

y0ung_h0va scrie:moshule a zis "n a.k.a p", id est "nanuk also known as pumpkin", but having some english knowledge is a sine qua non in this case, u dont possess these skills so u cant understand what he's sayin..eshti un incapabil cu alte cuvinte..QED!
..
Uite aici Young:)...la asta m-am referit:p...
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
dEpEchEmIND scrie:Eu una vreau sa discut despre muci.
d-aia care se fac bilutze sau d-aia lichizi?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baixule, d'aia care se fac bilutze, ursuletzi, masinutze floricele si alte alea. Depinde de imaginatzia fiecaruia. 

-

dEpEchEmIND - Junior Member
dEpEchEmIND scrie:Pana acum s-a discutat despre tzitze si voturi. Eu una vreau sa discut despre muci. Avetzi ceva impotriva?
Nu , absolut nimic!

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
trist ... dar adevarat oameni buni ...
- Fişiere ataşate
-
- no comment.JPG (92.85 KiB) Vizualizat de 3842 ori
-

monk - Mesaje: 2747
ce e asa trist ? eu sunt un om curat. nu ca tine...care nu te speli pe maini dupa... 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
a venit timpu' sa i-o platesc si eu lu' monk.
a se vedea atasamentu *p
a se vedea atasamentu *p
- Fişiere ataşate
-
- monk.jpg (29.67 KiB) Vizualizat de 3862 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Don't care...
NU stiu ce mai face dornea, sincer I don't care.
In alta ordine de idei, sunt mandru ca am reusit sa fac azi curat prin casa =D
In alta ordine de idei, sunt mandru ca am reusit sa fac azi curat prin casa =D
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-

Aurolacul - Junior Member
bai ce melodie mi se invarte mie prin cap de fro juma de ora si nu scap de ea neam:
lasooo, lasooo... las-o mai sa merge-asha... ne-am indragostit de ea... (sau ceva de genu asta, ca n-am fost atenta la cuvinte)
da' parca-i un disc stricat... nu se mai termina...
cred c-am luat-o raznaaaa...
ce-ar mai canta trubadurii seara de seara, de n-ar fi muzica..
lasooo, lasooo... las-o mai sa merge-asha... ne-am indragostit de ea... (sau ceva de genu asta, ca n-am fost atenta la cuvinte)
da' parca-i un disc stricat... nu se mai termina...
cred c-am luat-o raznaaaa...
ce-ar mai canta trubadurii seara de seara, de n-ar fi muzica..

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332