C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ce faci zarzarica? tot asa flacau voinic de cum te jtiam?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
iejti suparat cai pierdut la babaruase sau cau iesit ai nostri in vrancea ? 

-

de vrancea aveai vreun dubiu? am vb asar cu tatosu meu si ie de jale acolosha. e un soi de dictatura.
daca vb de babaruase, nu-s suparat ca de....
smantanoaso, cui da paosa? lu dorintza noptzii two?
daca vb de babaruase, nu-s suparat ca de....
smantanoaso, cui da paosa? lu dorintza noptzii two?
-

SOD - Mesaje: 6035
[quote/] Vreo 50 de minute am discutat despre influentza lui Nicolae Labis asupra poeziei postbelice din Romania, despre opera celebrilor Renoir si De Lacroix [/QUOTE]
surprins careva ca OM e miscat de un poet intre ale carui nemuritoare versuri se afla "maninc si pling/maninc" ?!?
in alta ordine de idei - ce-i cu nanuka? ceva planuri de grup? ii oferim un cocktail, ceva? :yD
surprins careva ca OM e miscat de un poet intre ale carui nemuritoare versuri se afla "maninc si pling/maninc" ?!?
in alta ordine de idei - ce-i cu nanuka? ceva planuri de grup? ii oferim un cocktail, ceva? :yD
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
1 - S-a trimes MFMu!
2 - Sa nu va ducetzi sambata in Campina ca o sa vedetzi numa cuburi shi n-o sa shtitzi care e Portnoyu
3 - sa nu va ducetzi sambata cu mashina in peco la intrare in Campina ca se blocheaza contactul,iar cand impingetzi mashina afara din peco se blocheaza shi volanul,deci ramanetzi cu mashina d-a latu in peco.
4 - daca va ducetzi sambata in peco la intrare in Campina shi ramanetzi cu mashina in peco,punetzi un afish in geam cum ca avetzi probleme, pentru a evita sa va luatzi la hartza cu nishte shoferi de saviem.
5 - daca atzi reushit sa tragetzi mashina pe marginea lu peco de la intrare in Campina shi mai statzi sa meshteritzi pe la contact,e imposibil sa nu cumperi un set contrafacut ultraprofesional care consta intr-o bormashina shi un flex cu eticheta de marca bosch,made in china.
6 - daca va ducetzi vreodata in Campina, neaparat luatzi-va shi telefonul mobil cu voi,mai ales daca trebuie sa va intalnitzi cu cineva pe care nu l-atzi mai vazut niciodata.
7 - NU VA DUCETZI IN CAMPINA ...ca e jale mare!
2 - Sa nu va ducetzi sambata in Campina ca o sa vedetzi numa cuburi shi n-o sa shtitzi care e Portnoyu
3 - sa nu va ducetzi sambata cu mashina in peco la intrare in Campina ca se blocheaza contactul,iar cand impingetzi mashina afara din peco se blocheaza shi volanul,deci ramanetzi cu mashina d-a latu in peco.
4 - daca va ducetzi sambata in peco la intrare in Campina shi ramanetzi cu mashina in peco,punetzi un afish in geam cum ca avetzi probleme, pentru a evita sa va luatzi la hartza cu nishte shoferi de saviem.
5 - daca atzi reushit sa tragetzi mashina pe marginea lu peco de la intrare in Campina shi mai statzi sa meshteritzi pe la contact,e imposibil sa nu cumperi un set contrafacut ultraprofesional care consta intr-o bormashina shi un flex cu eticheta de marca bosch,made in china.
6 - daca va ducetzi vreodata in Campina, neaparat luatzi-va shi telefonul mobil cu voi,mai ales daca trebuie sa va intalnitzi cu cineva pe care nu l-atzi mai vazut niciodata.
7 - NU VA DUCETZI IN CAMPINA ...ca e jale mare!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
Publius scrie:in alta ordine de idei - ce-i cu nanuka? ceva planuri de grup? ii oferim un cocktail, ceva? :yD
ie un soi de laura andrisan of canada si-tzi trebe ceva mai mult de un cocktail ca s-o faci fericita.
-

SOD - Mesaje: 6035
auleaooo ce nevorbitz suntetz.
sodilicutzicu: da
lu *90* daca nu ie cuminte ii oferim umpic din cocteilu lu tante aia de care zicetz voi
tarantula paruasa: tzam zis ca sa te uftic ca am fo la concert cu aia de pe mfm, in fapt concertu s=a anulat la 5 minute de la incepere
sodilicutzicu: da
lu *90* daca nu ie cuminte ii oferim umpic din cocteilu lu tante aia de care zicetz voi
tarantula paruasa: tzam zis ca sa te uftic ca am fo la concert cu aia de pe mfm, in fapt concertu s=a anulat la 5 minute de la incepere

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone scrie:cubule si kesh mai moale cu posturile deampulea, nu va mai luatz de toti aiurea, lasa-i sa se juace si iei
???
paiacec scrie:NU VA DUCETZI IN CAMPINA ...ca e jale mare!
Asa e bre, stati acasa, nu ne mai stresati, avem si noi uichendele noastre.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
serustoc. uori muncitz uori ie zi cu chef de vorba puate tocmai de aia cai luni.
aiu, reiau inca o data rugamintea cu ualpeiparurile daca le mai ai cunva. si daca le ai, si se puate, sa mi le dai pe meil. mersi
aiu, reiau inca o data rugamintea cu ualpeiparurile daca le mai ai cunva. si daca le ai, si se puate, sa mi le dai pe meil. mersi
-

weed13 - Mesaje: 1868
uid ma confuzezi. ce ualpeipere bre ca io nam ashe ceva?
-

inainte de cataclismu cela, ai atasat nisteva poze cu elena si nicu. si atunci nu liam salvat, si acuma nu mai is. si nu am gasit pe gugal.
-

aaaa, zii bre pozne nu veni cu denigrisme gen ualpeipere la mine
astea era bre
astea era bre
- Fişiere ataşate
-
- metan1.jpg (19.07 KiB) Vizualizat de 1337 ori
-
- ceausescu2.jpg (61.73 KiB) Vizualizat de 1334 ori
-
- mao 01.jpg (31.88 KiB) Vizualizat de 1325 ori
-
- Ceausescu5.jpg (33.6 KiB) Vizualizat de 1324 ori
-

-

nu bre, acolo am rapirea din serai in fir de matase 

-

pijkej, cecu si uiid nu mai frecati duda pe cemeu merjeti la rebus ca sa afisat.
putorilor!!!!
putorilor!!!!
-